Klickade hem dessa från H&M förra veckan och är supernöjd! Kvaliteten känns riktigt bra för att vara H&M och jag hittade dom på rean, så endast 300kr fick jag betala för dom. Hur bra?

Har åkt på en förkylning under veckan så mår inte så prima, har feber till och från. Halsen börjar kännas lite bättre så får hoppas att jag hinner bli frisk tills på Fredag då jag ska jobba kvällen och vi ska ha oktoberfest. Känns inte så festligt att sitta med feber då. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Något som är väldigt underskattat är nog H&Ms hemavdelning. Det finns många guldkorn där till väldigt rimliga priser. 

Likes

Comments

För cirka tre veckor sen hände något som jag fortfarande inte riktigt lyckats smälta ännu. Jag tänker på detta hela tiden.

Ända sedan mamma öppnade sin restaurang år 2012 så har hon haft en stamkund som heter Hubertus. Han var ca 70-80 år. Under senaste halvåret så har Hubertus varit till oss och ätit eller fikat varje dag. Han sitter i minst 3 timmar på samma plats varje dag. Han tyckte mycket om att vi såg honom och pratade med honom. Han brukade komma med blommor ibland. "Till mina vänner på Hörnet" stod det.

När jag kom hem från Portugal den 15:e September så hade Hubertus inte kommit in på 2 veckor. Vi var självklart väldigt oroliga och när ännu en vecka hade gått utan att han kommit så ringde vi till honom men det var inget svar. Han hade varit lite krasslig på senaste tiden och hade åkt in för Lunginflammation tidigare under året, så vi antog bara att han var inne på sjukhuset. Vi ringde då till hans syskon som inte heller hade sett Hubertus på ett tag. På kvällen den 23:e September så gick polisen in i hans lägenhet och dom hade hittat honom död.

Just detta har varit väldigt svårt att smälta. Hur länge hade han legat där? Varför kollade ingen till honom när han varit borta så länge? Hubertus var en väldigt pigg man som hjälpte till här och där. Han var ofta ute och gick lite överallt varje dag. När han kom till oss för att äta lunch så hade han redan varit någonstans och berättade alltid hur vädret var där. Fina Hubertus som alltid hade olika skjortor på sig och sin peruk fint kammad. Det spelade ingen roll hur stressad man var för att det var fullt i restaurangen, Hubertus satt alltid på samma stol och log åt oss när vi gick förbi. Fina, fina Hubertus. Du har lämnat ett stort tomrum bakom dig och vi alla saknar dig så mycket.

.

Likes

Comments

​I Lördags var jag på Vildhussgalan med jobbet. Det är en gala för företagare i Ragunda Kommun där det delas ut priser i olika kategorier. Mamma var bjuden dit då hon äger restaurang här, så hon bjöd med alla vi som jobbar där. Så alltså Jag, Rebecka, Gabrielle, Azeb och Monica.

Vi hade en mini-förfest hemma hos oss och jag sminkade Gabrielle (i röd klänning) och Rebecka (i svart klänning). Sedan var det champagne på Turistbyrån innan bussen skulle komma och köra oss dit. Mellan måltiderna var det prisutdelningar och livemusik. Årets tema var Moulin Rouge och färgtemat var rött och svart. Efter middagen så drogs borden undan och det dansades tills bussen kom och skulle köra alla hem vid 2-tiden.

Jag har aldrig varit på något i denna stilen förut och det var extremt roligt! hade ont i både fötter och hals på vägen hem. 

Likes

Comments

Börjar om på nytt igen. För tredje gången detta år. Men nu på ny plattform. 

Likes

Comments