Förra veckan skedde de en bilolycka i Tidaholm och en 16 årig pojke omkom och de var som att ett svart moln lade sig över hela staden. Jag ska inte säga att jag kände pojken, för de gjorde jag inte. Men jag visste vem han var och vi umgicks med samma personer. Detta inlägget är inte till för att prata om händelsen, utan bara för att visa stöd för hans nära och kära, vänner och familj. Vi alla tänker på er, på honom, vi finns här för er. Ta hand om er.

//hela tgif iklädda i sorgeband//

Likes

Comments

Idag är de den 24 augusti, vilket då betyder att de är endast 2(!!!!) månader kvar tills jag fyller 18, ÄNTLIGEN. Efter igår då de va inlopp för alla studenter över 18 så behöver jag verkligen den lilla påminnelsen om att de inte är länge kvar nu. Men annars? Tycker de är så himla skönt att skolan kommit igång och att man kan få träffa sina vänner varje dag igen, har verkligen saknat de. Har även bokat tid för både uppkörning och uppskrivning och är så himla nervös även fast de är ett bra tar kvar. När ? Hemlis.

Likes

Comments

Efter denna helgen kommer jag nog lukta kräftor fram till jul, men herregud va värt de. Kräftskiva är nog ändå något av de härligaste som finns?? VIN, kex & ost, kräftor, bröd av alla sorter och massa mer blandat med bra sällskap, JA TACK. Petter spelade även på torget i Tidaholm senare på kvällen som grädden på moset och jag hade faktiskt en riktigt bra kväll, dock inte en lika bra dag idag haha..

Likes

Comments

sommarens andra festival kan jag ju inte säga annat än att den va underbar. Första gången weekend festival kom till Sverige och tog med sig bland annat Tiesto, Fatboy slim, Steve Aoki, Martin Garrix och Dimitri Vegas & Like Mike, ETT STORT JÄVLA TAK FÖR DE. självklart slutade de med att vi stod och hoppade nästan längst fram på i princip alla artister, för wow vilka shower. Har efter denna helgen både skrikit mig hes och fått träningsverk i nästan varenda kroppsdel jag har, helt värt de.

Likes

Comments

Nej. Jag tänker inte ens klaga på att de är en tråkig dag idag, för de är de jag vill ha. Idag ska jag ligga i sängen heeela dagen (nästan). Iallafall så ska dagen spenderas i sängen. Kvällen där emot betyder tacos med tjejerna och efter de ett pass på gymmet om jag har orken. Har inte varit där på evigheter och tycker nästan synd om mitt gymkort som aldrig används ( även fast jag lovade mig själv att hålla igång med träningen under sommaren hehe). Men nu ska jag fortsätta med de jag gjorde, exakt ingenting.

Likes

Comments

Drömmigt väder, gjort för sol och bad. En fantastiskt ful bränna över bröstet efter en heldag på Gothia. Två favoriter som kommer hem imorgon efter en alldeles för lång tid borta. Sen sist men absolut inte minst, HELG. Livet är allt bra ibland.

Likes

Comments

The Script - Millionaires 

'' Singing our hearts out, standing on chairs.
Spending the time like we are millionaires.
Laughing our heads off, the two of us here.
Spending the time like we are millionaires. ''


Likes

Comments

Likes

Comments