Hej på er!
Som jag skrivit tidigare är jag en stor sushi älskar, min sushi "MÅSTE" vara i från Sushi Lovers.
Helt klart bästa sushin i Dalarna enligt mig.
Baby köpte en subway eftersom han ej gillar sushi men jag beställde det vanliga fast köpte två extra krabbgrejer & två extra räkgrejer eftersom de är mina favoriter. (Fick inte plats på bilden)
Glömde skriva det i mitt tidigare inlägg men detta var dagens lunch/middag eftersom jag käkade frukost runt 12, hehe.
Ska i alla fall koka en kopp varm choklad & mysa ner mig i sängen bredvid baby & kolla på tv innan jag ska sova, för lär vara utvilad i morgon för ska fixa i ordning mig lite & ta några bilder i morgon för både min instagram & blogg behöver nya fräscha bilder.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Just nu sitter jag i soffan & är små arg på ett företag med namnet "tunabyggen" det är ett bostads företag som hyr ut lägenheter men dom har något konstigt system där man lär tävla om lägenheterna med poäng så man bara ja men visst, blir så arg.
Är liksom 17 år & precis ställt mig i bostadskö men med tanke på min bostadssituation just nu är jag i stort behov av en lägenhet så tunga byggen är inte till direkt stor hjälp om vi säger så.
Men som ni alla vet så hakar jag upp mig grovt på saker som gör mig irriterad men ska försöka att inte lägga all min energi på detta spektaklet.
Ska i alla fall snart hoppa in i duschen eftersom mitt hår är vidrigt ser ut som jag badat i smör.. euw enligt mig.
I kväll blir det att ta det lugnt eftersom jag är irriterad & trött men jag uppdaterar er i morgon när jag är på bättre humör. 
(Bjuder på en oldie där uppe) 

Likes

Comments

Likes

Comments

​Godmorgon på er
Idag är det en sådan dag där man bara vill ha uppmärksamhet & ligga i sängen med en skål glass men nej så blev det inte.. Är tvungen att gå till skolan för att ha ett möte & för att få skäll av lärare som är helt inkompetenta, blir så arg!!!
Nu sitter jag på min favorit lektion "Engelska" ÄLSKAR verkligen engelska lektionerna eftersom det är mitt starkaste ämne. 
Senare ska jag hem till min baby & bara mysa innan jag ska ner i tvättstugan, ärligt denna dagen kan fara långt bort! 
Har tvätt tid mellan 19.00-23.00 vilket är lite drygt men vi lär ha rena kläder, haha.
Blir en tidig kväll ikväll för är helt slut som människa, ska i alla fall fixa klart min engelska upp satts så hörs vi senare. 

Likes

Comments

​Godmorgon på er! 
I morse vaknade jag av ett alarm som gick på strax efter 7. Super jobbigt eftersom jag aldrig går upp så tidigt men har lovat en massa att vara i skolan idag så, yey eller inte. 
Sitter i alla fall på första lektionen nu, engelska vilket känns bra eftersom det är mitt starkaste ämne. 
Idag har jag inte direkt planer för eftermiddagen förutom att jag & baby ska till affären för det finns knappt någon mat hemma, haha.
Sedan lär jag ringa 3 samtal som är otroligt viktiga. 
Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt, laga någon god mat & bara mysa famför en film låter bra enligt mig. 

Vad tycker ni om mina super snygga mocka stövlar? Kan erkänna att dom är super snygga & super sköna bara den att jag har lite för smala ben för att hålla upp skaftet på byxorna så lär köpa självhäftande tejp & sätta i dom. 
För det är verkligen min absoluta favorit nu på hösten, love it.  

Likes

Comments

Likes

Comments