Sommarens bästa helg. Göteborg, Håkan på Ullevi och grymma människor.

Har verkligen inget roligt att skriva, därav har det varit lite tyst här. Dagarna består av plugg, praktik och jobb, WOHO. Istället blir det en tillbakablick på den grymmaste helgen under hela min sommar. Även om hösten är rätt mysig så längtar man ju redan efter nästa sommar haha.. Eller iallafall värme! Jag är inget fan av kyla jag.. Denna vecka består av praktik tisdag till torsdag, så kan hända att det blir tyst här inne igen..

Nu ska jag fortsätta mitt plugg.. sen en promenad.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag smälter lika mycket varje gång jag kollar på dessa bilder, fasters älsklingar. 

Likes

Comments

Idag tog jag äntligen tag i mitt sovrum och såg till att det blev lite mysigare.

​En ommöblering blev det och det blev faktiskt mycket bättre än vad jag tänkt mig. Har haft min kära bror hos mig under eftermiddagen som hjälpt mig att få upp lite tavlor och annat. Tog till vara på mycket jag redan hade vilket blev både bra och ekonomiskt. Så nu är jag äntligen nöjd med mitt sovrum också! Här kommer jag sova gott.

Likes

Comments

Mina tre helt fantastiska bröder. Vad skulle jag gjort utan dem. Under lördagens bröllop höll jag ett tal för min kära bror som gifte sig så jag tänkte dela med mig av det här.


Till min bror på bröllopsdagen, 2016-10-15

Det finns ingen som i ens lillasysters blick är så duktig, stark och fantastisk som en bror. Naturligtvis är det ingenting man säger till honom. Snarare säger man det motsatta. Man måste ju behålla någon värdighet, trots allt!Men innerst inne, i hjärtat, där är storebrodern bäst och han är banne mig bättre än alla andra storebröder som någonsin har funnits och framför allt bättre än dem som ens kamrater har! När jag var liten var det precis det här jag sa till mina kamrater, “min bror är bättre än din, han är starkare, häftigare”.

När jag en kväll satt och skrev på detta tal började jag fundera “hur såg vår relation ut som barn?” Du är trots allt den förstfödde medan jag som först åtta år senare fick se världen. Jag ringde mamma och bad om hjälp och hon berättade för mig hur besviken du blev när dem talade om för dig att det låg en bebis i mammas mage. Din reaktion var inte riktigt vad jag hade hoppats på utan istället “Åhnej inte en till, ska vi behöva äta ravioli och hamburgare i en vecka till”. (Vår far har aldrig varit någon stjärna i köket) Men när jag väl kom till världen tror jag att din syn på saken förändrades för vad jag kan minnas så har det inte funnits många gnabb mellan dig och mig. Det jag kan minnas är den tid då man bara fick sitta på internet efter klockan 18 och vi alla fyra syskon bråkade om vems tur det var, trots att jag egentligen knappt visste vad internet var. Det handlade förmodligen bara om att jag ville vara som er, eller så ville jag bara jävlas.

Vad jag just har beskrivit skulle jag vilja kalla syskonkärlek. Och syskonkärlek och äktenskaplig kärlek har trots allt en hel del gemensamt;man bryr sig om varandra, lyssnar på varandra, hjälper varandra och skrattar tillsammans. Idag tänker jag släppa något på den värdighet jag tidigare talade om och berätta för dig hur otroligt stolt jag är över vad du åstadkommit i livet. För inte trodde lillasyster att du skulle finna dig en sådan fantastisk kvinna och tillsammans med henne skapa det ni har idag och också det finaste jag har, era barn. Stört av allt är kärleken, SKÅL!

Likes

Comments

En bildbomb från gårdagens fantastiska bröllop. Tack min kära bror och Ida för att jag fick dela denna dag med er 💛

Likes

Comments

Nya naglar inför helgens bröllop

​Alltså.. att få en bra bild på naglar är fan omöjligt. Jag är i vanliga fall nagelbitare så jag sysslar ju inte direkt med sånt här.. Haha! I måndags ville jag iallafall fräscha till dem eftersom det vankas bröllop i helgen! Blev jättenöjd! Bilden gör sig inte riktigt rättvis som sagt men men. På fredag ska jag till frissan också och få ny färg, gäller att skämma bort sig själv när man har en anledning. 

Annars rullar dagarna på i en himla fart och jag trivs så himla bra på min VFU! Ett riktigt härligt gäng som jag får arbeta med. Imorgon blir det en sväng till skolan och sen direkt till VFUn för ett kvällspass. På fredag tar jag långledigt och på lördag gifter sig min storebror!! Ska bli så kul, som jag längtar

Nu kommer snart Annie hit och snackar skit och äter Thai. Trevlig kväll!

Likes

Comments

Denna människa till att beröra.

Idag kom det lite kärlek på posten! Jag är ett stort Håkan-fan och blev överlycklig när jag fick hem denna bok. Denna man är verkligen expert på att beröra. Jag på riktigt älskar alla hans texter. Känns klyschigt kanske men ni vet.. musik gör något med en och det är så många gånger hans texter hjälpt mig. Han sätter verkligen ord på känslor. Jag besökte Ullevi både 2014 och 2016 och nästan gråter över att jag inte har biljetter till vinterns spelningar. Har ni någon biljett över? Eller känner någon som säljer? Är så tacksam om ni skulle vilja hjälpa mig!

Likes

Comments

Bilder från lördagens festligheter

​Godkväll! Varit lite tomt här återigen.. Haft en hel del att stå i. Fredagen bestod av VFU hela dagen, i lördags blev det en tidig morgon på jobbet och efter det fick jag äntligen träffa Hanna! Lite brudar kom över och vi käkade lite mat och hade trevligt innan det var dags för Oktoberfest på Statt. Dem drog ut och en annan fick slänga sig i sängen då söndagen bestod av VFU. Efter dagens VFU så har jag nu lagt mig i soffan tillsammans med Hanna. Vi har spelat Bingolotto, hahaha. Hanna har velat det så länge så vad gör man.. Imorgon ska jag ha en heldag med Hanna innan hon åket hem igen, det blir mysigt. 

Nu blir det fortsatt slapp i soffan, är helt slut efter en hektisk vecka. 

Likes

Comments

Kom äntligen över denna kruka i vitt

En helt vanlig, lite småtråkig torsdag. Min sista lediga dag denna vecka. Imorgon blir det praktik, lördag jobb och söndag praktik. Samtidigt som det ska bli väldigt roligt så är det så himla dåligt tajming.. Idag är det nämligen inte vilken torsdag som helst, idag kommer Hanna hem från Östersund! Jag önskar jag hade haft mer tid till henne i helgen men är i vilket fall glad att hon kommer hem och att jag får lite tid tillsammans med henne!

I övrigt så har min dag bestått av en lång sovmorgon, lite plugg och en snabbis på stan. Kom över denna kruka som jag länge velat ha men som bara funnits i svart. Blev väldigt bra! Är väldigt trött idag och tänker därför ta det lugnt resterande del av dagen och kvällen.. 

Nu, soffhäng.

Likes

Comments

Det mysigaste med att hösten är här är ju alla ljus!

​Godkväll! Eller borde jag säga godnatt? Jag kom faktiskt nästan precis innanför dörren. Haft min första dag på VFUn idag. En massa nya intryck och nu behöver jag nog lägga mig ner och sortera allt. Tror mina 17 veckor på detta HVB-hem kommer ge mig så otroligt mycket. Trots att detta bara var min första dag så känner jag redan att personalen verkligen är toppen och så otroligt duktiga på de dem gör. Alla behandlare borde verkligen ha en fet klapp på axeln för det fantastiska jobb dem gör! 👏

Nu är jag helt slut och har planerat in en lång sovmorgon imorgon innan det är dags att ta tag i lite plugg. 

Likes

Comments