..Är ungefär det jag gjort idag. Jag hade så mycket färg över efter att jag målat sovrummet så jag bestämde mig för att fräscha upp köket en aning. Innan var det en lite ljusare grå färg men med en massa märken i.. Så nu fick de bli lite lite mörkare men betydligt fräschare!

Nu: Dona med småplock innan det är dags för ett pass på gymmet!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Äntligen! Nu är sovrummet klart och såhär blev det!

Nu har jag fått dille på att måla så idag började jag med köket! Nästa projekt blir hallen.

Likes

Comments

Äntligen tog jag tag i att måla om sovrummet! Det blev verkligen hur bra som helst. Älskar färgen! Nu fick man lite mersmak för det här med att måla så nu har jag en drös projekt framöver haha. Nu har jag bara lite småfix kvar innan sovrummet är helt klart.

Dagens planer är faktiskt riktigt tråkiga. Måste plöja igenom en bok på 300 sidor som handlar om hur man blir av med dålig vanor, visst låter det intressant? Det tycker jag också om det inte vore för att boken är på engelska.. haha. Nu måste jag sluta hitta på ursäkter till att inte plugga så en kopp kaffe och sen är det bara till att sätta igång! Ha en fin dag!

Visst blev färgen snygg?!

Likes

Comments

Idag var det dags för min årliga dos av "skönhetsbehandling". Jag har alltid varit väldigt mån om mina ögonbryn och tycker att ögonbrynen är bland det absolut viktigaste när det gäller mitt utseende. Är ögonbrynen dåliga blir allt dåligt, haha.

Förra året gjorde jag vad som kallas "Powder Brows" för första gången vilket innebär att man tatuerar brynen och resultatet blir sedan en pudrig skugga efter läkning. Det finns numera massa olika former av bryn man kan tatuera och Powder Brows är en av dem. Tatueringen håller i upp till 18 månader beroende på hudtyp och hur man sköter dem.

Idag var jag och fyllde på mina efter ett år, min färg satt delvis kvar från förra behandlingen men jag ville ändå fylla i dem då priset är rabatterat om man fyller i dem inom ett år (det är inte gratis men för min del helt klart värt det). Jag är supernöjd och resultatet får ni se efter läkning (cirka 1-2 veckor).

Mina bryn gör jag hos Studio Jennifer i Karlshamn. Besök hennes instagram "studiojennifer" för att se fler resultat!

En bild från förra årets behandling. Vilken skillnad va? Älskar att inte behöva lägga massa tid på att få snygga bryn!

Likes

Comments

..Det är något med fredagar, man blir på så bra humör. Idag har jag verkligen försökt läsa den jäkla boken som vi har i uppgift i skolan men gud jag är sämst.. Hittar så mycket annat att göra haha. Inhandlat lite små, praktiska saker som behövs till sovrummet, målat en omgång till så nu är tavellisterna klara, blev faktiskt ändå helt okej. Under eftermiddagen gick jag upp till Peterman och hjälpte han att städa lägenheten tillsammans med Andreas. Haha.. Han är helt otrolig, så jäkla skitigt har han det jämt och han behövde verkligen en spark i röven för att få skiten gjord. Efter städningen blev jag och Andreas bjudna på käk på stan!

Nu har jag donat lite här hemma, min pedantiska sida får verkligen spelet på att sovrummet är upp och nervänt just nu. Men men nu har jag tänt mig en brasa, tänt hela lägenheten med ljus, satt igång lite go musik och hällt en öl i glaset. Imorgon blir det fotboll och kvällen ska spenderas med två favoriter.

Ha en fin helg!

Likes

Comments

..på mitt sovrumsprojekt. Börjat måla lite tavellister och kommit fram till hur rummet ska inredas.

Jag är expert på att komma på anledningar till att inte plugga.. som typ det här 👇 Det här gör ju inte heller att det kliar mindre i fingrarna direkt. Insåg idag också att jag är en riktigt värdelös målare haha, ska bli spännande att se hur jag löser ett helt sovrum. Jaja, här är iallafall en liten tjuvkik på färgen som ska upp på väggarna!

Likes

Comments

En flufflig liten dröm till sovrummet ☁ Ja det införskaffade jag mig igår. Har svårt att släppa tankarna från sovrummet just nu.. Är så peppad på att köra igång och måla, få lite förändring och inreda. Jag är som person väldigt ivrig när jag har nya projekt eller när jag kommer på något jag vill ha.. Som till exempel denna lampa som jag kom på i helgen att jag ville ha.. och till exempel det där sängbordet som jag velat ha och som nu har rabatt.. Jäklar, haha. Får försöka hejda mig men känner jag mig själv rätt så kommer jag inte att lyckas haha.

Likes

Comments

Efter en vecka med massa jobb så struntade jag i att åka till skolan idag. Lite komiskt att en lärare senast i förra veckan förklarade att många lägger alldeles för mycket tid på arbetet vid sidan av studierna och att det senare går ut över skolarbetet. Jaa.. det blev heltid förra veckan på arbetet och jag behövde verkligen en sovmorgon idag haha. Har iallafall varit duktig och försökt plugga mycket idag, eller ja läst..

Idag har jag också valt ut en färg till mitt sovrum! Wiiie. Ska bli så kul med ett projekt och framförallt lite förändring. Har inhandlat mig en ny sänglampa också som jag tänkte få upp här på bloggen inom en snar framtid.

Kvällen kommer att spenderas delvis på gymmet men också i soffan med kurslitteraturen.

Likes

Comments

☁☁☁

Jag blir inte riktigt klok på mig själv.. I veckan ska jag välja en färg till mitt sovrum, problemet är att det finns för många. Jag har tänkt mig en grå färg, lite ljusare då jag är rädd att sovrummet lätt blir för mörkt. Jag måste också komma på vad jag ska göra med mina garderobsdörrar då de är gråa för tillfället. Ska de målas i samma färg? (De behöver ändå en makeover) Eller ska jag måla de vita?

Jag har såklart också börjat fundera på inredningen. Jag ska försöka använda så mycket som möjligt av det jag har men man blir ju så sugen på lite nytt. Ett sängbord från Kartell och lite nya knoppar till garderoberna vill jag ha så småningom. Vill också införskaffa mig nya sängkläder i Linne och en bordslampa från Eos. Det finns mycket man vill ha men först och främst ska jag få till en bra färg på väggarna så att jag har något att utgå från!

Likes

Comments

Har ni kollat in vårens nyheter på Mio? Det finns så mycket jag vill ha!! Har hittat drömlampan.. och dessutom är den liknande min Tage från Pholc, fast i helt annan form. Hur bra? Den finns dock inte i vit men tycker den är snygg i både svart och i mässing. Får se till att roffa åt mig så mycket tider på jobbet som det bara går nu, haha.

En annan favorit är kuddfodralen i sammet, så snygga och så sköna! Jag brukar annars tycka att sammet är lite obehagligt men dessa är riktigt sköna. Nu är problemet bara att det finns massa snygga färger, vilken ska man välja? Har inte bestämt mig för vad jag vill köra för färg i vår, tycker de rosa va väldigt fina men i övrigt är jag inte så förtjust i rosa. Kanske fortsätter jag på grön... eller blå? Svåra beslut haha.

Likes

Comments