Hej och välkomna hit! Till mitt nya krypin. Kände att jag behövde en nystart. Blogga är ju trots allt min grej och det vore bara synd att sluta helt. Jag vet inte om jag kommer blogga här eller på min gamla blogg. Den som lever får se helt enkelt. Känns så mycket som ett livsavgörande beslut att byta portal, aja. 

Likes

Comments

Känner på mig att den här dagen kan bli lång.Ska först på riskettan och vad jag hört av andra har jag inte de allra roligaste timmarna framför mig. Direkt efter det blir det att spurta till jobbet för att jobba till stängning. Kommer nog vara hyfsat slutkörd när jag är hemma. 

Skrattar lite när jag ser bilderna här över. Hur bra gick det med mitt tredje hål i örat liksom? Hade inte tålamod (ohh förvånande) att låta det läka så jag lät det växa igen igen, haha..
 

Likes

Comments

Kod för att importera min blogg till Nouw: 8979816158
Kod för att importera min blogg till Nouw: 8979816158
Kod för att importera min blogg till Nouw: 8979816158

Likes

Comments


Kom hem från en promenad för någon timme sedan. Tycker det är så skönt att bara gå ut och gå med musik eller någon podcast i lurarna nu när solen lyser. Next up- mellanmål! 

Likes

Comments


Drack en himla god smoothie på juicebaren. Boom boom hette den och smakade typ kaka. Kommer inte riktigt ihåg vad det var i men kokos och äpple var två av ingridienserna. Underbart.

Likes

Comments

Klockan är bara ett och det känns som att det redan har hänt otroligt mycket idag. Jag hade min första körlektion imorse och det kändes som att det gick ganska bra ändå. Bilen på körskolan var enligt mig mycket lättare att köra än den jag övningskör med hemma och det kändes såå skönt. Skulle varit väldigt jobbigt om jag kom dit och kände att jag egentligen kan mycket bättre men att ovanan med bilen hindrar mig. 

Sedan har jag suttit och googlat på massa olika länder. Fakta som kan vara bra att känna till innan resan jag och Linnea ska iväg på i höst. Har jag berättat det förresten? Att jag och Linnea ska backpacka i några månader? Allt är väldigt oklart än så länge och vi har långt ifrån bestämt vilka länder resan ska inkludera. Nya Zeeland har ju alltid varit ett drömresemål för mig och sen lockar såklart Australien. Men vi vill ändå göra något annorlunda, se någonting inte alla andra redan sett. Göra något eget liksom. Men för det krävs en del research och det är väl det jag håller på med nu.

Fick ett roligt samtal nyss också och kände mig peppad på framtiden men samtidigt lite stressad. 

I eftermiddag ska jag dejta Ruth och sen är det träning i vanlig ordning, nu ska jag plugga körkortsteori för det kan vara kul att kunna, hörde jag någon säga.  

Likes

Comments