Behöver vardagspepp och dagbokskrivande. Minnen och utvärdering av veckor. Jag saknar att skriva. En blogg kanske med andra ord. Funderar lite på att ta bort alla inlägg från denna blogg och börja om på nytt. Men risken att jag ångrar mig är otroligt stor. Eller ja, jag vet att jag kommer ångra mig. Så de får vara kvar.

​internationella kvinnodagen idag också. En av de viktigaste dagarna på året.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej och välkomna hit! Till mitt nya krypin. Kände att jag behövde en nystart. Blogga är ju trots allt min grej och det vore bara synd att sluta helt. Jag vet inte om jag kommer blogga här eller på min gamla blogg. Den som lever får se helt enkelt. Känns så mycket som ett livsavgörande beslut att byta portal, aja. 

Likes

Comments

Känner på mig att den här dagen kan bli lång.Ska först på riskettan och vad jag hört av andra har jag inte de allra roligaste timmarna framför mig. Direkt efter det blir det att spurta till jobbet för att jobba till stängning. Kommer nog vara hyfsat slutkörd när jag är hemma. 

Skrattar lite när jag ser bilderna här över. Hur bra gick det med mitt tredje hål i örat liksom? Hade inte tålamod (ohh förvånande) att låta det läka så jag lät det växa igen igen, haha..
 

Likes

Comments

Kod för att importera min blogg till Nouw: 8979816158
Kod för att importera min blogg till Nouw: 8979816158
Kod för att importera min blogg till Nouw: 8979816158

Likes

Comments


Kom hem från en promenad för någon timme sedan. Tycker det är så skönt att bara gå ut och gå med musik eller någon podcast i lurarna nu när solen lyser. Next up- mellanmål! 

Likes

Comments


Drack en himla god smoothie på juicebaren. Boom boom hette den och smakade typ kaka. Kommer inte riktigt ihåg vad det var i men kokos och äpple var två av ingridienserna. Underbart.

Likes

Comments