Ja rubriken talar och allt är bara så skönt, hur skönt är det inte med lov liksom? På riktigt har detta lov varit så välbehövligt och väldigt skönt. Jag har inte haft så mycket spikade planer men det har samtidigt varit något varje dag vilket har varit väldigt skönt. Men jag känner att det är väldigt tråkigt att lovet snart är över hade varit skönt med en vecka till men men man ska vara glad för det lilla man får. Men nu är det bara att njuta lovet ut!

Nu checkar jag till sängs och ser ni skillnaden på mitt rum nu från innan, för just nu är det såhär mitt rum ser ut vid min säng och så som det kommer se ut ett bra tag till. Men jag känner mig nöjd och lovar att jag ska visa er hela mitt rum och en bättre bild någon annan dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har denna säsongen nu köpt ett par nya fotbollsskor, det har ett par Nike super fly (stav), jag har tränat med dem i några veckor nu och jag älskar dem! Asså på riktigt dem är så sköna och dessutom tycker jag att dem är väldigt snygga. Har tryckt ALICE på båda skorna dock är trycket väldigt dåligt då det redan börjat släppa. Lite tråkigt men men. Jag ser i alla fall fram emot denna fotbolls säsongen nu och speciellt med skorna!

Likes

Comments

​Kom precis in efter att ha varit ute och gott med Ultra ( våran hund) , skönt att komma ut efter att ha varit inne nästan hela dagen. Men var faktiskt ute och sprang backintervaller i morse med vilket var väldigt skönt även det med!


Likes

Comments

Yey, nu har jag bestämt mej för att jag verkligen ska ta tag i detta med bloggen, har verkligen saknat det så enormt mycket! Men sedan jag bloggade senast har jag även kommit på att det är detta jag tycker är så kul, jag menar inte att jag inte tyckte det var kul innan men jag har verkligen nu förstått hur kul jag tyckte det var! Så nu känns det verkligen jätte roligt att jag valt att komma tillbaka. Så nu känner jag verkligen att jag kör på detta!

Mitt mål är att ungefär kunna posta två inlägg varje dag vilket känns som ett ganska rimligt mål tycker jag, men sen beroende på hur mycket jag har i skolan kan det bli både mer och mindre eftersom det varierar jätte mycket. Vissa veckor kan vi ha tre prov och två inlämningar medan veckan efter händer inget ting. Ja som sagt jätte varierat!

Men nu är jag bara taggad och nu kör vi!!!!!!!!!!!!SÅ FRÅN OCH MED NU KÖR VI!

Likes

Comments

I morse var jag ute och gick, riktigt mysigt! Mysig runda i skogen i alla fall och riktigt skönt att lyssna på ljudbok och boken "ibland mår jag inte så bra" av Therese Lindgren är riktigt bra och spännande. Nu ska jag fortsätta lyssna för så bra är den!

Likes

Comments

Nu är seriöst den första gången på dagen som jag bara kan sitta ner och inte behöva göra något, jag har liksom så fort jag inte gjort något suttit med datan men rå pluggat läxor, pust.... Dessutom har jag hjälpt pappa hela morgonen och även en sväng på eftermiddags, ut över det har jag även kollat på fotboll och så gjort läxor. Denna veckan kommer de bli ganska mycket i skolan, jobbigt men så är det väll. Vi har faktiskt haft det ganska lugnt i skolan än så länge va det gäller läxor!

Men utöver det har jag haft en riktigt lugn och skön helg inte alls hänt så mycket, varit hemma, hälsat på mormor och lite mer. Stabilt och lugnt och skönt!

​<3<3<3<3<3

Likes

Comments

Jag säger bra en sak, titta på frukosten jag och min bror åt imorse!

​Nice och så gott, skrabbelurer med Nutella och hallon, vet dock att de är kväll nu och det borde kommit i morse men det fanns tyvärr inte möjlighet fören nu... Men bättre sent en aldrig! 

Likes

Comments

Lördagen rullar på och jag ska nog förmodligen rensa lite i min garderob nu men eftersom det finns andra saker som me måste göras kanske de blir prio, vi får se!

Jag vet att de har varit dåligt här nu men jag lovar att snart blir de mycket bättre här med! 

Likes

Comments

Japp nu var studiedagen redan slut, hade liksom velat göra 1000 saker idag men... Idag i eftermiddag liksom bara allt nästan blev svart nej inte så att jag såg svart men bara sådär orkade jag inte göra något. Hade verkligen bara velat springa runt och orka fixa allt idag men jag bara blev så depp utan att jag visste varför. Så la mej hemma i sängen bara och va i någon timme innan allt bara blev bra och så igen. Lite konstigt haha och läskig känsla men nu är allt bra!


Nu på kvällen har jag och Ultra varit på valpkurs, roligt! Hon är helt trött och sten sover bredvid mej nu kämpar hon och jag på mot vårar mål!

Likes

Comments