Nu är seriöst den första gången på dagen som jag bara kan sitta ner och inte behöva göra något, jag har liksom så fort jag inte gjort något suttit med datan men rå pluggat läxor, pust.... Dessutom har jag hjälpt pappa hela morgonen och även en sväng på eftermiddags, ut över det har jag även kollat på fotboll och så gjort läxor. Denna veckan kommer de bli ganska mycket i skolan, jobbigt men så är det väll. Vi har faktiskt haft det ganska lugnt i skolan än så länge va det gäller läxor!

Men utöver det har jag haft en riktigt lugn och skön helg inte alls hänt så mycket, varit hemma, hälsat på mormor och lite mer. Stabilt och lugnt och skönt!

​<3<3<3<3<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag säger bra en sak, titta på frukosten jag och min bror åt imorse!

​Nice och så gott, skrabbelurer med Nutella och hallon, vet dock att de är kväll nu och det borde kommit i morse men det fanns tyvärr inte möjlighet fören nu... Men bättre sent en aldrig! 

Likes

Comments

Lördagen rullar på och jag ska nog förmodligen rensa lite i min garderob nu men eftersom det finns andra saker som me måste göras kanske de blir prio, vi får se!

Jag vet att de har varit dåligt här nu men jag lovar att snart blir de mycket bättre här med! 

Likes

Comments

Japp nu var studiedagen redan slut, hade liksom velat göra 1000 saker idag men... Idag i eftermiddag liksom bara allt nästan blev svart nej inte så att jag såg svart men bara sådär orkade jag inte göra något. Hade verkligen bara velat springa runt och orka fixa allt idag men jag bara blev så depp utan att jag visste varför. Så la mej hemma i sängen bara och va i någon timme innan allt bara blev bra och så igen. Lite konstigt haha och läskig känsla men nu är allt bra!


Nu på kvällen har jag och Ultra varit på valpkurs, roligt! Hon är helt trött och sten sover bredvid mej nu kämpar hon och jag på mot vårar mål!

Likes

Comments

Precis varit i ishallen en sväng och åkt skridskor med min lillebror! Det var verkligen något år sedan jag stod på ett par skridskor senast och åkte verkligen inte alls mycket när jag var lite häller. Men det är såååååå kul, fast man får så himla ont i fötterna och att bara ta av skridskorna efter är så nice!

​Brosan kungen! 

Likes

Comments

De är torsdag och vid denna tiden i skolan hade vi typ haft so eller svenska tror jag, men nu istället har jag precis ätit frukost och innan de har jag även varit ute en sväng med Ultra och gått. Riktig skön morgon!


Nu ska jag borsta tänderna, bädda min säng och städa mitt rum. Sådant därom bara behövs. Sedan hade de varit väldigt skönt att inte behöva göra något mer utan att kunna göra va jag vill lite och inte alls ha några läxor. Men det måste göras lite läxor idag annars får vi se vad jag ska göra, de låter vi dagen utelämna!

Likes

Comments

Livet är bara så jävla jobbigt nu, jag vet att jag inte skrivit här idag jag vet att de är så fruktansvärt skit dåligt. Men just nu måste jag bara få va men imorgon då lovar jag uppdatering ingen här! Grym!

Likes

Comments

Japp idag är de ju onsdag och skola som vanligt men imorgon då är de studiedag! Fatta nice, riktigt nice! Känns väldigt skönt att bara kunna ta en dag ledigt sådär och sedan bara komma tillbaka på fredagen och gå en dag innan helgen och ledigt igen. Känns som riktigt stabila planer och låter lovande!

Har dessutom inga direkta planer för dagen mer än att de ska bli att plugga så då känner jag verkligen att kan sitta här framför datan mycket och verkligen skriva tills fingrarna glöder. De taggar jag för men om jag ska skriva kanske just du vill läsa om något speciellt, isf kommentera där nere så ska jag försöka fixa det!

Kommentera vad du vill läsa!!!!!!!!!!!!!!!!

Likes

Comments

Japp de är kväll redan och snart är tisdagen slut och onsdagen påväg, idag har jag verkligen bara pluggat och pratat med bästi. Alltid lika roligt och hon får mej alltid att må så bra! Men just nu har jag krupit ner i min säng och halv sover medan jag skriver här och lyssnar på en podcast.

De senaste har jag verkligen börjat lyssna på podcast hela tiden, innan var de bara musiknu jag lyssnade på men nu är de mycket podcast för mej. Jag lyssnar inte på de dom lektioner utan då är de musik om man får de. Men de går inte att lyssna på något annat en musik under lektioner annars blir de inte full fokus på arbetet som de självklart ska vara!  Men när jag är ute och går med Ultra, springer själv, åker buss själv och grejar bara. Japp då lyssnar jag nästan bara på podcast! Känner mej nästan beroende, inte riktigt men fett nice är de!


Men nu börjar klockan bli mycket och jag måste verkligen försöka sova, vi hörs i morgon!

KRAMIS

​Gammal bild och inte alls så som jag sitter nu när jag bloggar men de är svart och ta fram kameran nu är inget alternativ utan de blir en gammal bild jag bjuder er på ikväll! 

Likes

Comments