Midsommar afton idag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag var det match och sista nu innan sommar uppehållet, det är inte så ofta vi vinner så det känns skönt att göra det!

⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

Likes

Comments

Hade lätt kunnat fortsätta ännu mer på den låten i rubriken men jag känner att de blir lite för mycket! Dock stämmer denna låten inte väldigt bra på denna dagen vilket är riktigt nice. Just nu sitter jag i alla fall ute i solen i en solsäng eller tror de heter så i alla fall. Inte för att jag direkt kommer bli så brun men de är skönt att ligga ute i solen lite och dessutom kollar jag på Gossip girl. Är nämligen just nu helt beroende av den serien, älska älska älska just nu!!!!

Likes

Comments

​Nu ligger jag i min säng och ska nu alldeles strax ta att stänga ner datorn för att sova! Jag vet att jag inte har uppdaterat under dagen idag men det är endast för att jag inte riktigt har fått tillbaka rutinen igen och glömde helt enkelt av det. Jaja men så kan det gå ibland, ska försöka bättra mig till imorgon i alla fall. 


Idag har jag allt som allt haft en grymt bra dag, jobbat lite, varit med en grym kompis och tränat fotboll. Grymt nice! 

Good night!

Likes

Comments

​Ny vecka, ny dag och nya möjligheter! Ojj nu blev det nog lite väl klysigt faktiskt men så kan de vara, för idag är jag laddad och taggad på att nu tar jag verkligen tag i mitt bloggande. Jag är jätte taggad för just nu vet jag att det här är något jag tycker är fett kul och att det ska fortsätta med det. Nu kör jag bloggen all in! 

Dessutom känns det bra att starta nu, inget plugg och jag kan fokusera grymt mycket här! Nu kör vi låt allt bara Rocka! 

Likes

Comments

Ja rubriken talar och allt är bara så skönt, hur skönt är det inte med lov liksom? På riktigt har detta lov varit så välbehövligt och väldigt skönt. Jag har inte haft så mycket spikade planer men det har samtidigt varit något varje dag vilket har varit väldigt skönt. Men jag känner att det är väldigt tråkigt att lovet snart är över hade varit skönt med en vecka till men men man ska vara glad för det lilla man får. Men nu är det bara att njuta lovet ut!

Nu checkar jag till sängs och ser ni skillnaden på mitt rum nu från innan, för just nu är det såhär mitt rum ser ut vid min säng och så som det kommer se ut ett bra tag till. Men jag känner mig nöjd och lovar att jag ska visa er hela mitt rum och en bättre bild någon annan dag!

Likes

Comments

Har denna säsongen nu köpt ett par nya fotbollsskor, det har ett par Nike super fly (stav), jag har tränat med dem i några veckor nu och jag älskar dem! Asså på riktigt dem är så sköna och dessutom tycker jag att dem är väldigt snygga. Har tryckt ALICE på båda skorna dock är trycket väldigt dåligt då det redan börjat släppa. Lite tråkigt men men. Jag ser i alla fall fram emot denna fotbolls säsongen nu och speciellt med skorna!

Likes

Comments

​Kom precis in efter att ha varit ute och gott med Ultra ( våran hund) , skönt att komma ut efter att ha varit inne nästan hela dagen. Men var faktiskt ute och sprang backintervaller i morse med vilket var väldigt skönt även det med!


Likes

Comments

Yey, nu har jag bestämt mej för att jag verkligen ska ta tag i detta med bloggen, har verkligen saknat det så enormt mycket! Men sedan jag bloggade senast har jag även kommit på att det är detta jag tycker är så kul, jag menar inte att jag inte tyckte det var kul innan men jag har verkligen nu förstått hur kul jag tyckte det var! Så nu känns det verkligen jätte roligt att jag valt att komma tillbaka. Så nu känner jag verkligen att jag kör på detta!

Mitt mål är att ungefär kunna posta två inlägg varje dag vilket känns som ett ganska rimligt mål tycker jag, men sen beroende på hur mycket jag har i skolan kan det bli både mer och mindre eftersom det varierar jätte mycket. Vissa veckor kan vi ha tre prov och två inlämningar medan veckan efter händer inget ting. Ja som sagt jätte varierat!

Men nu är jag bara taggad och nu kör vi!!!!!!!!!!!!SÅ FRÅN OCH MED NU KÖR VI!

Likes

Comments

I morse var jag ute och gick, riktigt mysigt! Mysig runda i skogen i alla fall och riktigt skönt att lyssna på ljudbok och boken "ibland mår jag inte så bra" av Therese Lindgren är riktigt bra och spännande. Nu ska jag fortsätta lyssna för så bra är den!

Likes

Comments