​1. Mitt fullständiga namn är Julia Ewa Mathilda Gustavson 

2. Jag är född 1998 den 11 oktober 

3. Jag hatar verkligen sprutor, kan verkligen inte ens kolla eller hålla i en spruta

4. jag hatar verkligen skräckfilmer

5. Jag har verkligen fotfobi, hatar fötter

6. Jag gillar verkligen inte ormar, fåglar eller småkryp 

7. Mitt favorit ämne i skolan är idrott

8. Jag går i 2:an på Hotell & Turism på De la Gardie gymnasiet i Lidköping 

9. Jag vill flytta utomlands när jag har tagit studenten 

10. Jag älskar mat verkligen 

11. Jag har aldrig brutit något ben

12. Jag har ridit häst i ca 10 år

13. Jag är allergiskt mot typ allt som är ute och i luften 

14. Jag har vådligt svårt att lita på folk 

15. Jag har autism 

16. Jag sjunger alltid högt i duschen 

17. Jag hatar när folk smaskar 

18. Jag hatar kaffe 

19. Jag älskar te 

20. Älskar friidrott 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Hur mår ni? jag mår sådär, men det hade jag tänkt att skriva om lite längre här ner senare..

Idag har jag i alla fall varit i skolan som de flesta kanske har varit..vi slutade ungefär lite efter 15, när jag kom hem vid 4 så åt jag lite mellanmål, lite yoghurt och macka, eftersom vi ska äta vanlig mat ikväll. Efter det tog jag en dusch eftersom vi hade haft idrott nu sista lektionen, och nu så ska jag se på Hem till gården och sen ska jag lämna in en idrottsuppgift, sen blir det nog bara att chilla.

Som jag skrev lite längre upp så skulle jag skriva lite om hur jag mår..jag kan ju säga att jag inte mår jättebra just nu, jag är jätte ledsen pga att min morfar har fått cancer, han har cancer i lungorna, jag har inte fått så mycket information så jag vet ju inte om det har spridit sig eller inte, men de ville inte operera honom i alla fall tyvärr pga att han var så dålig redan..:( Han ska till Göteborg och få cellgifter tror jag, inte helt säker. Men han mår inte så bra just nu som ni kanske förstår, han är rätt så trött och är rätt så tyst nu, han är nog väldigt ledsen över detta. Jag blev väldigt ledsen igår när jag fick reda på detta, FUCK CANCER!!!!!!

Ha det så bra!

Kram Julia <3

Likes

Comments

Hej på er!

Hur mår ni? har ni det bra? jag har det bra i alla fall, men väldigt trött bara, och så klart söndagsångest på det också, såklart eftersom det är skola imorgon igen, men det är gött att veta att man går bara i skolan fram tills på torsdag i alla fall, vi har studiedag på fredag, så himla gött asså!!! 

Idag har jag sett på The Wampeire diariet, är på säsong 4 avsnitt 12, så himla bra det, älskar den serien, sen har jag varit på besök hos mormor och morfar, så himla kul, när jag kom hem så sprang jag 5km, gick rätt så snabbt, sen har jag bara chillat, skulle egentligen ha behövt skicka in en inlämningsuppgift i idrotten, men det hann jag inte idag, det var idag man skulle lämna in den också..ops..men får göra den imorgon, så himla mycket i skolan asså, men det ska nog gå ara ska ni se. Snart ska jag lägga mig, för behöver verkligen sömn, är sååå trött. 

Ha det så bra! 

Kram Julia <3 

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det äntligen fredag, ÄNTLIGEN asså, är så trött så vill bara ha helg liksom, vet ej varför jag är så trött, det kan bero på att jag lider av utmattning just nu (utmattningssyndrom) men jag vet inte..jag vet ingenting just nu och det är nog därför bloggen har kommit lite åt sidan också, men jag ska första bli bättre på att uppdatera min blogg.

Men just nu sitter jag och ser på youtube, sen ska jag upp och göra iordning mig, och sen drar jag till bussen som tar mig till skolan.

Efter skolan bär det hemåt och då ska jag ut och springa, eftersom jag ska vara med på lidingöloppet nästa helg den 25 september. 

Ha det så bra! 

Kram Julia <3 

Likes

Comments

Inte bra att se på skräckfilm när det är kväll alltså och speciellt inte om man ser den själv..är livrädd..hahaha usch alltså

Likes

Comments

​Hej på er! 

Just nu så sitter jag i skolan och har engelska..vi har grammatik, jättekul..or not!!! Hatar grammatik!!!!!!!! 

Sen har vi mat, längtar verkligen till maten, älskar mat <3<3<3<3 sen har vi bara 1 lektion efter maten, sen slutar vi, gött!!! 

Hörs senare! 

Ha det så bra! 

Kram Julia <3 

Likes

Comments

Hej på er!

Just nu så ligger jag i sängen och ser på skräckfilm..the conjuring 2..seriöst asså jag hatar skräckfilmer men ändå tog jag chansen nu och såg på en skräckfilm, usch hatar detta asså men vill ändå se hahahahaha. Snart ska jag äta lite med pappa och syrran, sen ska vi oka till Råda för syrran ska springa Råda lunken idag, sen efter det så åker vi till min mammas faster och lämnar av hundarna och sen åker vi till våran farmor, hon ska ha kalas idag, hon fyller 85 år idag <3

Ha det så bra!

Kram Julia <3

Likes

Comments

Hej på mer!

Idag är det äntligen FREEEEEEEDAG!!!!!! Först idag är det skola från 08:00-14:10, sen när jag kommer hem blir det väll att börja plugga lite om skelettet (musklerna) eftersom jag har prov på det på tisdag i massage. Sen efter det blir det nog bara att kolla på serier.

Hörs senare!

Ha det så bra!

Kram Julia <3

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har det varit skola och vi slutade vid 14:40 idag, just nu så sitter jag själv i vårt klassrum och kollar på youtube, för klockan 17:00 så ska jag till jobbet på personalmöte, sen efter blir det att åka hem, sen vet jag inte vad som händer, blir väll att plugga antagligen..:/

Ha det så bra!

Kram Julia <3

Likes

Comments

Hej på er!

Nu har jag kommit hem från en tävlingsdag på Framnäs IP, det gick jättebra tyckte jag, i alla fall en av grenarna, jag kom 3:a på 800m och sen bröt jag på 100m..pga att jag fick en sån jävla kramp i låret..:( Men kom 3:a där också. Är så glad ändå att det gick så bra.

Men nu är jag så himla trött, så jag ska sätta mig och se på serie nu.

Ha det så bra!

Kram Julia <3

Likes

Comments