Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Hej på er mina hjärtan! 

Hur mår ni? jag mår bra i alla fall. 

Sorry för att jag inte har bloggat på jättelänge hörni..men har haft så mycket att göra, och då har bloggen legat på sidan liksom. Men ska bättra mig. 

Men det kändes som hela denna måndagen har gått så långsam liksom..när klockan var 13 trodde jag klockan var 16 liksom..helt otroligt, kändes som det var fredag också. Men denna veckan är helt ok, engelska glosor imorgon, psykologen imorgon, inget på onsdag, mamma fyller år på torsdag, inget på fredag, kalas för mig på lördag kväll, och sen inget särskilt på söndag. 

Men just nu så är morfar här..mormor är på sjukhuset, hon är just nu på akuten, jag ska strax åka hem med morfar och stanna med honom där ikväll för hann vill inte vara själv, mamma åker in till mormor och håller henne sällskap, man vet ju aldrig hur lång tid det tar på sjukhuset liksom.. 

Men nu ska jag fixa iordning lite saker som jag ska ta upp till morfar. 

Hörs 

Likes

Comments

​1. Mitt fullständiga namn är Julia Ewa Mathilda Gustavson 

2. Jag är född 1998 den 11 oktober 

3. Jag hatar verkligen sprutor, kan verkligen inte ens kolla eller hålla i en spruta

4. jag hatar verkligen skräckfilmer

5. Jag har verkligen fotfobi, hatar fötter

6. Jag gillar verkligen inte ormar, fåglar eller småkryp 

7. Mitt favorit ämne i skolan är idrott

8. Jag går i 2:an på Hotell & Turism på De la Gardie gymnasiet i Lidköping 

9. Jag vill flytta utomlands när jag har tagit studenten 

10. Jag älskar mat verkligen 

11. Jag har aldrig brutit något ben

12. Jag har ridit häst i ca 10 år

13. Jag är allergiskt mot typ allt som är ute och i luften 

14. Jag har vådligt svårt att lita på folk 

15. Jag har autism 

16. Jag sjunger alltid högt i duschen 

17. Jag hatar när folk smaskar 

18. Jag hatar kaffe 

19. Jag älskar te 

20. Älskar friidrott 

Likes

Comments

Hej på er!

Hur mår ni? jag mår sådär, men det hade jag tänkt att skriva om lite längre här ner senare..

Idag har jag i alla fall varit i skolan som de flesta kanske har varit..vi slutade ungefär lite efter 15, när jag kom hem vid 4 så åt jag lite mellanmål, lite yoghurt och macka, eftersom vi ska äta vanlig mat ikväll. Efter det tog jag en dusch eftersom vi hade haft idrott nu sista lektionen, och nu så ska jag se på Hem till gården och sen ska jag lämna in en idrottsuppgift, sen blir det nog bara att chilla.

Som jag skrev lite längre upp så skulle jag skriva lite om hur jag mår..jag kan ju säga att jag inte mår jättebra just nu, jag är jätte ledsen pga att min morfar har fått cancer, han har cancer i lungorna, jag har inte fått så mycket information så jag vet ju inte om det har spridit sig eller inte, men de ville inte operera honom i alla fall tyvärr pga att han var så dålig redan..:( Han ska till Göteborg och få cellgifter tror jag, inte helt säker. Men han mår inte så bra just nu som ni kanske förstår, han är rätt så trött och är rätt så tyst nu, han är nog väldigt ledsen över detta. Jag blev väldigt ledsen igår när jag fick reda på detta, FUCK CANCER!!!!!!

Ha det så bra!

Kram Julia <3

Likes

Comments

Hej på er!

Hur mår ni? har ni det bra? jag har det bra i alla fall, men väldigt trött bara, och så klart söndagsångest på det också, såklart eftersom det är skola imorgon igen, men det är gött att veta att man går bara i skolan fram tills på torsdag i alla fall, vi har studiedag på fredag, så himla gött asså!!! 

Idag har jag sett på The Wampeire diariet, är på säsong 4 avsnitt 12, så himla bra det, älskar den serien, sen har jag varit på besök hos mormor och morfar, så himla kul, när jag kom hem så sprang jag 5km, gick rätt så snabbt, sen har jag bara chillat, skulle egentligen ha behövt skicka in en inlämningsuppgift i idrotten, men det hann jag inte idag, det var idag man skulle lämna in den också..ops..men får göra den imorgon, så himla mycket i skolan asså, men det ska nog gå ara ska ni se. Snart ska jag lägga mig, för behöver verkligen sömn, är sååå trött. 

Ha det så bra! 

Kram Julia <3 

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det äntligen fredag, ÄNTLIGEN asså, är så trött så vill bara ha helg liksom, vet ej varför jag är så trött, det kan bero på att jag lider av utmattning just nu (utmattningssyndrom) men jag vet inte..jag vet ingenting just nu och det är nog därför bloggen har kommit lite åt sidan också, men jag ska första bli bättre på att uppdatera min blogg.

Men just nu sitter jag och ser på youtube, sen ska jag upp och göra iordning mig, och sen drar jag till bussen som tar mig till skolan.

Efter skolan bär det hemåt och då ska jag ut och springa, eftersom jag ska vara med på lidingöloppet nästa helg den 25 september. 

Ha det så bra! 

Kram Julia <3 

Likes

Comments