Stolt mamma!!!

Fick idag ett fantastiskt fint skrivet brev/hjärta av min Sessa❤️. Det finns inga ord som beskriver hur mitt hjärta smälte när jag fick detta idag.. Mållös.. Jag känner mej ofta som den sämsta mamman, eftersom jag inte känner att jag har någon ork eller Energi pga av min #utmattning... Jag gör så gott jag kan... Å det uppskattas tydligen, eller räcker för mina änglar❤️

Kände en Enorm Tacksamhet idag & blev så rörd och Lycklig av de fina orden!!


eftermiddagen åkte jag & Sessan och myste med våra hästar. Jag longerade och Sessan red. Så härligt att vi båda har våra hästar och att vi känner att vi mår bra när vi är med dom! Både Sessan och jag behöver #terapi och #harmoni i våra liv... Vilket vi får av våra #hästar. Vi är otroligt lyckligt lottade.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

#shopping #hm med min Juvel. Eftersom han inte kan gå till skolan pga #magsjukafall.. Han får inte bära med sig någon smitta till sin #infektionskänsliga syster..


Så vi shoppar! Även #miomöbler får besök av oss. Shoppar lite där med!


Lite blommor och en blomkruka av korg blir det.


#willys handlar vi mat På och nu lunchdax

Likes

Comments

En otroligt fin höstdag!


Sång och paketöppning på tidiga morgonen.


När änglarna åkt till skolan, åker jag till min  #sagohäst. Vi tog en ljuvlig tur i skogen. Naturen är så otroligt fin just nu.


Ganska snart ringer Juvelens lärare.. Magsjukefall på hans skola... Det blir att "kasta allt" & åka och hämta hem honom.

Vi tar en promenad med Molly först.


Sedan en visit hos mormor & morfar. Vi blir bjudna på fika!! Mumsigt


Jag börjar att tvätta mina fönster. #kärcher Jag tar några varje dag, så att det blir färdigt till första #advent


Vi köper en ny #dammsugare. #miele Den var riktigt bra, å nu blir det en "nytändning" i städande!! Haha


Mina föräldrar kommer med present & fika. Vi njuter och #fikar.

Likes

Comments

Regnet gjorde mej alldeles orkeslös..


Min vän Anna ringde över mej på kaffe & bullar-mums!! Det blev inte långvarigt, för dagens schema var fullspäckat!


Var en sväng i stallet.


Sessans lärare ringde och hade några frågor att tala med mej om. Det är vanligt att vi hörs flera gånger i veckan.


Ha, köpte även en säng till Juvelen av min vän Tina.


Körde iväg skräp till återvinningen.


Sålde Sessans gamla cykel.


Åkte till #granngården och köpte #royalcanin hundfoder.


Tvättade.


Började med kvällsmaten.

Medans den gjorde sig själv i ugnen, fick jag en stunds lugn o ro med min bok #deniserudberg #påsexmetersdjup det är en serie böcker som är ganska spännande och lagom otäcka. Väl värda att läsa.!


Fix och plock, städ inför morgondagen... Dagarna har för få timmar..

Likes

Comments

Mera tid i stallet, denna gången med Sessan. Vi har våra hästar, det är dom som ger oss energi och harmoni. Eftersom Sessan inte kan vara på offentliga idrottsanläggningar eller liknande.. Är det svårt för henne att idka en sport... Så detta med hästar är ypperligt +att vi är i en privat stall. Förutom våra hästar finns det 3 till, vilket gör att smittorisken är väldigt liten. De andra hästarna sköts av vuxna, så det är väldigt tryggt och bra för henne. Hon kan åka dit själv, bara vara där och mysa med sin ponny eller rida ut. Vi behöver inte vara rädda för att hon kan bli smittad.. #invissebleillness #wg #gpa


Idag har jag målat #happyhome. Målat lister vita inför tapetseringen.


Jag har varit i #skolan hos Sessan och sett hur det är i hennes klass.


När jag hämtade Juvelen åkte vi till Anna & blev bjudna på #nybakat #bullar #kanelbullar. Hon är så Duktig på att baka och bakar världens godaste bullar❤️.

Även en fantastisk vän❤️.


Prinsen kom hem från skolan och visade upp ett oförberett #prov i kemi.. Han fick ett C på det, vilket vi gläds åt tillsammans med honom!! Vår duktiga stora kille❤️

Likes

Comments

Idag har det varit fullt!!


I hemmet har vi tapetserat, satt igen en dörr, öppnat upp för en dörr på ett annat ställe... Allt för att vår lilla tvättstuga ska bli dubbelt så stor!! Vi behöver helt enkelt större plats för ytterkläder, skor och tvätten mm. #renovering #tapetsera #vitt #störretvättstuga.


Jag tog en underbar tur i skogen på min sagohäst, tillsammans med en tjej & hennes häst!! Energinivån höjs efter en stund i stallet. Det är en dröm att få ha en egen häst och bara njuta! Jag är så Lycklig över att få ha Min #magichorse.


Gräset växer som bare den.. Så medans änglarna lekte med sina vänner, passade jag på att klippa gräset och hann även med kantklippning.


Vår Älskade hund fick oxå en långpromenad i höstvädret. Hon älskar att få springa bredvid när man cyklar, så det fick det oxå bli.


Köpte en begagnad damcykel till vår Sessa. Hon behövde en ny cykel..


När kvällen närmar sig blir det lite spackling mm för maken. Jag ser till att änglarna gör sig iordning inför morgondagen. Packa skolväskor mm.


Plocka i köket och försöka städa undan allt damm och skräp!

Likes

Comments

Vi tapetserar!! Maken överraskar mej med att fortsätta med vår tapetsering som vi gjort halvvägs sedan länge! #tapetsera

Jag tar en underbar ridtur i skogen för att hämta #energi! Min häst är min #terapi. Han är en vän i alla lägen. Jag myser lite extra med honom idag. #sagohäst #magichorse.

Mina föräldrar kommer på visit och har med sig #fika, något som vi älskar i vår familj!

Helgen är ändå ljuvlig, då hela #familjen är tillsammans och "bara är". Viktigt att bara kunna vara hemma utan vänner eller gäster.. Skönt oxå.. Det är alltid så mycket som behövs göras ändå..

Likes

Comments

Idag är det en riktig höstdag...


Sjuksköterskan ringer ang ett vaccin till Sessan som ska tas om några veckor.


Prinsen kommer hem från skolan och mår illa.. Jag hinner precis bara mysa lite med min häst Cantadou..


Hämtar hem maken som arbetar hemifrån resten av dagen. Hämtar även Juvelen.


Sessan lärare ringer och berättar att Sessan har huvudvärk.. Detta är vanlig biverkning efter hennes behandling.. Migrän.. Usch... Så även Sessan kommer hem...


Jag städar av huset lite..


Sessan får jag njuta av posten som kommer idag! #exuviance älskar dessa produkter!! Fick även med ett prov på #paulaschoice. Älskar #hudvård.

Likes

Comments