Vaknade 45 minuter sent imorse så jag fick stressa ihjäl mig. Hann inte med någon frukost och måste springa till bussen. På vägen gick min väska sönder och väl på bussen märkte jag att mina hörlurar var borta. Kom till skolan och hade gymnasiearbete.
Kände redan när jag vaknade att dagen inte skulle bli bra och jag ville grina så fort någon pratade med mig. Kände att det blev för mycket med mensvärk på det så jag sjukanmälde mig och gick hem.
Sen dess har jag bara kollat ikapp på Dexter och PH och druckit te och smoothie.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Eftersom det är kanelbullens dag imorgon så tänkte vi att baka bullar var en bra idé. Trots att de va min och Tovas idé så blev det mor och far som fick baka och jag och Tova äter bara degen...

Likes

Comments

Hej!
Efter skolan i fredags åkte jag till Petter för att säga hejdå innan han åkte iväg till Stockholm. Vid 4 mötte jag upp Hanna på stan och handlade mat och sen åkte vi hem till henne för att ha myskväll och titta på idol. Tova hämtade mig vid 11 och jag somnade nästan direkt när jag kom hem.

På lördag åkte jag och pappa i Sundsvall och hälsade på farmor och farfar och pappa skulle på en orientieringstävling på söndagen där uppe. Jag körde både dit och hem och det börjar bli riktigt kul nu, så till veckan ska jag skriva in mig på trafikskolan.
Petter kom hem från Stockholm igår kväll så då åkte jag dit och sov där. Sov ensam i 2 nätter och tyckte det va såå jobbigt.. är verkligen helt fast i honom.

Idag började jag 11:40 och hade bara en lektion så jag var hemma redan halv 2. Sen dess har jag bara ätit lunch och pluggat lite och nu ska jag bara vila lite. Ska nog köra lite idag också och sen åka till Petter ikväll igen.

lite bilder från helgen

Likes

Comments

Idag hade vi bara halvdag på skolan så vi slutade redan 11:20. Så jag och tjejerna gick på Waynes och luncha/fikade och pratade lite halloween och födelsedagar. När Isabelle skulle åka hem hade hennes mamma med deras valp, och den är verkligen såå söt! En boll av fluff!
Ungefär vid 2 kom jag hem och då skulle jag mamma och vic kolla på film men jag somnade i soffan...!
Ikväll kommer Petter hit och vi ska nog bara kolla på gårdagens PHavsnitt och mysa lite!
Puss

Likes

Comments

Hej!

Jag kände för att skaffa en blogg där jag kan dela med mig lite av min vardag. Nora Gustafsson heter jag och är 17 år och bor i Hudiksvall. För att ni ska få en ide om vem jag är tänkte jag dela med mig av 5 fakta om mig själv.

- Jag pluggar 3e året på Bromangymnasiet

-Jag är 158cm kort lång

-Jag har fobi för gamla saker(?)

-Jag är mamman i tjejgänget

-Jag har aldrig i mitt liv flyttat. Har bott i samma hus i snart 18 år.Likes

Comments