God morgon alla där ute! ja klockan är bara 5 och jag är redan vaken. wow det händer verkligen ofta han jag säga.
idag är det första advent och bara två veckor kvar till min favorit högtid nämligen JUL.

älskar verkligen julen när man får träffa familjen/släkten och bara umgås.
Mer om julen i ett annat inlägg.
Så vad har jag för planer idag då, jo det ska jag berätta för er nu.
jag ska åka till stora staden Jönköping och lämna tillbaka min fitbit som jag köpte förra veckan som jag inte alls är nöjd med så de blir att jag lämnar tillbaka den och sen så ska jag komma efter ett par ridbyxor för jag och min killes bror´s tjej har bestämt oss att vi ska börja rida, så på tisdag ska vi ta våran första ridlektion men som tur är så är det bara jag och hon phuuu, kan berätta ner om det på tisdag.
Sen så är det julskyltning i lilla hålan som jag bor i så det få¨r blir att kolla lite där sen så är lucia uppträdande med så det ska bli mysigt att kolla på speciellt nu när det är snö ute.
kl 18 i kväll kommer killens mamma och bror med tjej till hos för att äta julbord, dte ska bli så mysigt.

nu blir det att äta frukost och sen städa lite

puss


ästa podcasten lyssnar varje morgon på denna poden!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon eller vad man nu ska säga.
Just nu ligger jag i soffan och väntar på att kl ska slå 8 så jag kan ta bussen till Värnamo för att ha min första körlektion. (De är på tiden) vi får se hur de går, jag har inte sovit något i natt. Slutade jobbet kl 01:30 men va inte hemma förrän 2:20 typ och den dess har jag försökt att sova men de går absolut inte😩 men jag är nog för nervös tror jag hehe
De roliga är ju att man börja jobba vid 15:30 och sen sluta kl 01:30 så de ska bli intressant å se hur jobbdagen slutar 😂

Nu blir frukost och kolla lite youtube sen fixa sig lite så man inte ser allt för trött ut.

Kram

Likes

Comments

Hej!

Hela förra veckan försökte jag lägga upp inlägg, men internet på hotellet var inte alls bra det gick inte att ladda upp något.

Hela veckan på Kreta va bra, det var verkligen skönt att komma bort i från Sverige.

Här är lite bilder ifrån veckan, tog inte alls många.

Kram J

Likes

Comments

Till värmare breddgrader, jag och min sambo och två kompisar dra till Kreta i en vecka och det ska blir så jäkla skönt att få lite värme. Det har ju inte varit en riktig sommar tycker jag. vi åker mot Landvetter om 2 timmar drygt, har sovit tre timmar på två dygn snart men förhoppningsvis så sover jag i bilen på vägen och sen på planet.
Så nu får ni massa bilder i från Kreta.


Kram J

Likes

Comments

Hej första inlägget på bloggen. så i denna bloggen kommer jag skriva lite om min vardag så som träning smink och mode och lite allmänt. Så vem är jag då mitt namn är Josefine Gustafsson och är 23 år och bor i ett lite samhälle utanför Jönköping. Där bor jag med min sambo och vår lilla katt pysen.

Här är en liten presentation om mig.

Kram J

Likes

Comments