Header
View tracker

Idag blev det surfing hela eftermiddagen, så jäkla kul men mycket krävande och helt slut i kroppen nu. Surfingen är är något jag verkligen kommer sakna!

Likes

Comments

View tracker

När man nu sakta men säkert börjat inse att om en vecka är det dags att packa ner alla sina saker i lägenheten ner i en resväska för att sedan resa runt, känner man både spänning men också en stor tomhet.

Eftersom man de senaste månaderna har gjort detta till sitt hem, och också för att man har gjort denna stad till sin egen. Man vet att man snart längre inte bara kan ta hissen ner till poolen och ligga där hela eftermiddagen, att dessa människor som man träffar varje dagen kommer du inte längre träffa, att personerna du hälsar på varje dag ute på gatan kommer du inte längre hälsa på och du inte mer kommer sova i den sängen som du har gjort till din.

Visst är det ganska fascinerande hur fort man kan lära känna en stad? Visst är det härligt att kunna göra saker till ditt eget?

När jag kollade runt om mig idag på staden, på människorna, på livsstilen så visste jag utan tvekan att någon del av mig kommer att lämnas kvar här och någon del av denna stad kommer att finnas kvar inom mig.

Likes

Comments

View tracker

Har spenderar en helg på världens största sand ö utan täckning och i ett tält utan madrass. Men jag blev inte uppäten av en Dingo i alla fall eller biten av en orm eller spindel. Men jag vet inte om vildmarkslivet är något för mig!

Men något jag fick se var vilda delfiner, maneter stora som fotbollar och en orm. Självklart en helt fantastiskt ö full med sand!

Likes

Comments

Efter mycket om och men så beslöt jag mig för att boka en resa till Nya Zeeland, det innebär en hel planering av både ekonomi och flyg. Men nu hoppas jag att det mesta är löst, har bara några så delar kvar att lägga innan allt är helt klart. Ska bli helt galet att få spendera 26dagar i Nya Zeeland, deras land är ju helt fantastiskt och ska bli så coolt att få se platsen där de spelade in Sagan om ringen.

Nu är även datumet hem spikat, så i mars kommer jag hem. Gissa vad? Jag längtar ihjäl mig, att få krama om alla och få pussa på min Frank igen. Att få sova i min säng igen och mycket mer.


Likes

Comments

View tracker

Gott nytt år!
Hade ett fantastiskt nyår igår, som startade med fallskärmshopp och slutade med att fira in det nya året på en nattklubb med fyra våningar.

Idag har jag och en jag mött här på hostelet bara gått runt i Cairns, kollat i några affärer och ätit glass. Det har var väl varit 33grader här idag och det är väldigt tropiskt väder så det är väldigt fuktigt i luften!

Imorgon ska jag iväg på en vandring i regnskogen och kolla på vattenfall, hoppas att det kommer vara häftigt!

Så svårt jag är hemma igen ska jag ladda upp alla bilder från snorklingen och från skydive, ni får nöja er med bilder på Cairns så länge!

Likes

Comments

Bilder på mission beach, på denna strand landade jag på när jag hoppade fallskärm!

Likes

Comments