Header

Såhär blev frillan idag! Skönt när dom ändå vrider och vänder på skallen för bra bilder så kan ju håret iaf ligga still!

Jag tror att det gick bra att röntga, var lite snurrig o så efter men det gick över när jag kom ut och fick frisk luft! Nu sitter jag här med hårfärg i håret o har precis ätit middag, ska alldeles strax röra mig in mot stan för att kolla fotbollen med min extra familj!

Love

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag ska jag iväg på magnetröntgen, får se vad resultatet blir av de... Sen min gamla hjärnskakning så blir jag väldigt påverkad av att göra magnetröntgen, blir typ snurrig o helt slut i skallen! Förhoppningsvis så växlar jag väll ifrån det så kanske går hur bra som helst idag.

Wish me luck

Likes

Comments

Fy satan vilken träningsvärk jag har. Pressade kroppen igår på träningen och det känner man ju idag. Fy så jobbigt. Snacka om att det blir vila idag!

Jag o dizzy kom precis hem efter promenaden vi gav oss på runt Ekedalspåret, nu blir stabilt ryggläge tills mamma ringer o vill bli hämtad

Love

Likes

Comments

Ja varför vara så seriös på bild? Vad tycker ni... Var förbi lager157 idag där jag hittade hattar! Något jag ska införskaffa tycker ni?

Skön dag idag söndag! Startade dagen med macka o promenad (samtidigt) men tyckte det var rätt skönt! Tog sedan bilen in till stan för att väcka R då vi skulle iväg på innebandy match och han hade försovit sig!!

Vi hann iaf till matchen som var riktigt spännande och kul match att kolla, självklart var det rätt lag som vann! På hem vägen löpte jag med mig Thai till mig och pappa som vi skulle äta till middag, men han kommer inte hem förän 21?! *
vafan
Så jag käka min thai själv och tog sedan en nap! Vaknade precis nu p ska ta mig en dusch sen blir det promenad o mys resten av kvällen!

Helt ok söndag med andra ord!
Love

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag har gått igenom en riktig skit natt... Ingen sömn och ingen ro. Imorse vid 08 så åkte min kära vän Frida till Norge, hon kommer bo där framöver på obestämd tid. Very sad.
Tanken var att jag skulle dit och säga hejdå men kroppen fungerar inte så kom inte upp när klockan ringde.... Hoppas iaf att hon får det bäst i Norge och att vi ses snart!

Love

Likes

Comments

Starta dagen på bästa sätt. Vi gick upp 12.15 och satte oss på Kina Thai gården 13.00 där det var sushi buffé och thai buffé! Grymt start på dagen. Sen tog jag mig en sväng till Järla hallen för att kolla lite handboll. När matchen tog slut så åkte jag och handla lite till middagen, vi bestämde oss tidigare idag för att vi ville ha taco-fredag. Hemkommen och maten uppackad så började vi laga middagen. Och nu sitter vi här i soffan med lite Dobidoo och Fångarna!

En grymt bra fredag har jag iaf haft, hoppas ni har haft det lika bra!

Love

Likes

Comments

Chilldag idag, bara degat hela dagen... Välbehövligt eftersom jag inte fått mig någon blund inatt. Just nu ligger jag här och kolla PLL sen ska hunden rastas oh jag ska duschas. Sen kommer jag åka o hämta mitt hjärta så ska vi umgås imorgon o bara spendera en dag med bara vi! Något alla förhållanden kan behöva ❤️

Love

Likes

Comments

Godmorgon!
Fy så blåsigt o regnigt det är ute, eftersom Jah vet att jag måste ut i detta väder så har jag bra svårt att tycka att det är mysigt... Idag ska jag åka till Ks för medicinering och sedan ta vägen via stan för att lämna cv. Tanken var att träffa mitt hjärta medan jag ändå var i stan, men jag kom på att jag får kraftiga biverkningar så det kommer nog inte bli så.

Love

Likes

Comments

Nu blir det flyttfest!

  • Vardag

Likes

Comments

Hello people!

Har saknar er, har saknat att skriva av mig, har faktiskt saknat bloggen. Så just nu känner jag för att dra igång igen.

Denna sommaren har inte varit den bästa... kroppen har för det mesta bara strejkat, har inte jobbat så mycket, har heller inte skött någon slags träning eller kost.

Det positiva är väll ändå vädret den senaste tiden, och att jag i början av augusti tog körkortet! ÄNTLIGEN! även handbollen har dragit igång igen så jag kan börja ta tag i sakerna.
Efter besvikelsen förra året så har jag nu bestmt mig för att gå ner ännu en nivå så i år spelar jag i div 4 och endast tränar på mina egna villkor. ska se hur kroppen reagerar på detta (förhoppningsvis bra).

Jag hoppas att ni som följt mig förut hittar tillbaka och att även nya hittar in! jag ska som sagt köra igång igen, men risken för bloggtorka och att jag glömmer är rätt stor. Don't forget!

Love

Lite detaljer vi har här hemma! Dundermys att tända denna "lykta" nu när det börjar bli mörkt på kvällarna.

Likes

Comments