Snöö, äntligen!!
Har flyttat in i vårt nya hus nu & håller på att komma i ordning. Har idag träffat en vän som hjälpt mig att komma igång!

Hejdå gushi-mushis<33

Likes

Comments

God jul människor! <33

Hoppas alla har de braa, som ni ser på spegelbilden är flytten verkligen igång. Är så taggad att flytta men, kommer ändå sakna de nuvarande huset pga minnen :(((

Well let's move on. Snart nyår, som kommer firas i det nya huset.

(Insåg att mitt förra blogginlägg om dagarna innan jul inte vart publicerad förrän idag lol)

Kram på er gushi-mushis!


Likes

Comments

Dagen innan julafton.

Sov till sådär 10-11 tiden & åt frukost. Åt sedan Max. Åkte sedan till min faster och bakade pepparkakor. Åkte sedan hem & packa för fullt inför att flytta.

Fick även mina betyg idag, but I aint tell a shit cus ppl can get upset :(( Har annars för de mesta preppat inför att flytta & såklart imon, julafton.

Tänker tillbaks i tiden när man var yngre & baaraa tänkte på julklappar & sig själv på julafton. Jag är uppväxt i Kina där man egentligen inte firar jul. De var mer så att oj, idag är de visst julafton de knackar visst någon på dörren...

De är lite annorlunda att sen komma till Sverige där alla i mitt umgänge firade och hypade inför jul.

Trevlig jul önskas gushi-mushis!

Likes

Comments

Tja tja bloggen*
Har varit en lång dag i skolan med 4 lucia föreställningar. Har ont som sjutton i mina fötter efter typ 6h med tåskor! Har dock varit jättekul, att de kan vara så himla kul att uppträda framför folk!

Gick bra på själva föreställningarna, dock väldigt stressigt och lite problem backstage. Vill ni ser mer av Lucia föreställningarna kolla in @ svenskabalettskolan på instagram! (Är med på första bilden nästa längst till höger, tärna)

Var även på Liseberg häromdan och hjälpte Fredrika (vän) backstage.
Atm är Fredrika hos mig & vi försökte ta en jättetumblr bild (den med fötterna). Ska lägga oss för har sovit dåligt några dagar i rad nu & sömn behövs verkligen nu!!


Hade bra gushi-mushis<33

Likes

Comments

Äntligen helg, vila... Said who, rep hela lördagen. Har inte haft en ledig lördag på hur länge som helst? Dansar dessutom hela lördagen och inte halva, som på vardagarna (& har teori på andra delen av dan).


Varit på Liseberg för någon dag sen (ja, igen) & tittat på Nötknäpparn, rekommenderar! Har bilder därifrån backstage oså.

8&9orna i min skola var också på Euroskills idag. Herregud vad mycket folk de var där asså! Vann dessutom 2a plats i Telias tävling med mon amie, får priset imorgon!

Jag slutade tidigare idag :))) (dubbelhake smiley). Gick med min buddy & köpte ett par tåskor (igen) + ett par tåskydd som äntligen kommit (väntat i några dagar, hehe). Fikade sedan & råkade komma in på H&M, där jag köpte en t shirt & en tröja, testade även en fin klänning där.

​Min kropp är helt utmattad av alla rep vi har haft inför vårföreställningen nu. Har ont nästan överallt. Men känslan, när man står på scen, betalar priset. Har dock inte haft någon möjlighet till att ta några dansbilder på repitionerna :(

Kommer nästa vecka vara upptagen med att repa inför Lucia, (kom & titta 13 dec på svenska balettskolan Göteborg). Ett annorlunda luciatåg. Tänkte titta på julkalendern (för idag & igår) har hört bra om den, samtidigt som jag äter en aning sen middag

Hejsan svejsan gushi-mushis <333

  • 179 Readers

Likes

Comments

Får bara acceptera stress antar jag. Har varit trött & stressad dem senaste dagarna :( Troligen pga all press från prov & rep till föreställningar. Man har nästan noll fritid, & den fritid man har, vilar man bara ut sig på.

Har nya tåskor & är allmänt glad över dem. Bjuder på bilder från när jag & Fredrika var i Liseberg för några dagar sedan. Dem har verkligen uppnått julstämningen. Hörs mina gushi-mushis!

// från en trött sofia

  • 223 Readers

Likes

Comments

tankar, skola

Vaknade med att de ösregnade på morgonen. Teorin var som vanlig + ett matteprov dåra. Hade sen balett och en oväntad lucia rep. Trodde att jag skulle sluta runt tre men slutade istället 16.30, pga de oväntade lucia repet. Min planering till ett prov hade rasat lite grann. Från att ha hyfsat gott om tid till en aning mer stressad. Hann ändå med allting tills nu, och hinner till o med att stretcha lite nu. Är dock fortfarande så sjukt stressad över alla prov och rep som kommer framöver (är i början av en så period atm) då de känns som om de sitter så mycket press på en. Särskilt när man också får huvudvärk av de :(( Btw älskar höga tofsar, så sjukt gulligt!

Heiråå gushii-mushis!

Likes

Comments

Vad trött man blir efter en måndag. Hade teori, sen balett + luciaträning. Åttorna (min klass) lärde då ut en tomtedans till fyrorna. Vi slutade kl 17 och jag åkte hem direkt. Det regnade. Jag blev blöt ;( i cri ervritim ). Åt middag direkt när jag kom hem. Bytte sedan om till mjukis kläder och tänkte sen plugga inför ett hemprov, men uppdatera bloggisen lite först.

Hörs gushi-mushis!


  • 310 Readers

Likes

Comments

Mitt namn är Sofia. Jag går på Svenska balettskolan där man dansar under skoltid. Är uppväxt i Kina och flyttade till Sverige 2010. Därför pratar jag flytande mandarin.

Varför jag heter gushi förblir ett litet mysterium ett tag hehe. Hade tänkte börja blogga och skriva om mitt liv, tankar & funderingar. Kommer blogga om saker jag tycker är viktigt, balett, min vardag, tankar och hälsa!

Beskrivs som rolig och gullig av mina vänner och tror även på att man får det man jobbar för. Tror inte på någon religion, men är inte heller emot någon. Gillar de flesta färgerna men grått och svart är väl då favoriterna. Jag lyssnar på artister som Green days, Three days grace och Sia.

Hejdå gushi-mushis!

  • 283 Readers

Likes

Comments