Har jeg et interessant nok liv til å skrive om? Vil jeg bli lagt merke til? Dette er spørsmål som gjentas i hodet mitt hver gang jeg tenker på det med å opprette en blogg. Det er ikke første gangen jeg oppretter en blogg, det har jeg prøvd på flere ganger opp gjennom årene. Tidligere har jeg holdt meg til blogg.no, men nå kjente jeg et ønske om å prøve noe nytt. Både ny plattform, men denne gangen har jeg også bestemt meg for å blogge kun for min egen del. Jeg ønsker å bruke det som en dagbok, som noe jeg kan se tilbake på når jeg blir eldre.

Jeg er en 21 år gammel jente bosatt i lille Inderøy, hvor jeg har bodd hele mitt liv. Sett bort fra ett liv jeg hadde som varte i ett år. Det livet da jeg bodde i kjæreste Commerce City, Colorado. Det livet hvor jeg ikke het Guro, men gikk bak navnet Lindsey. Det livet hvor jeg hadde andre foreldre jeg kalte mor og far, andre søsken og andre venner. Ett liv jeg gjemmer langt bak i hodet, og nærmest hjertet mitt.

Neppe har jeg et interessant nok liv til å skrive om. Til daglig studerer jeg barnehagelærerutdanningen ved Nord Universitet, i tillegg til at jeg jobber som ekstravakt hos matvarekjeden Spar på kveldstid. Dette tilsier at jeg ikke har mye tid til overs til å gjøre interessante ting å skrive om, men tanker ønsker jeg gjerne å dele med dere. Og når jeg først gjør noe - da vil jeg ta dere med på reisen.

Jeg kaster meg ut i det og slenger med et bilde fra en gjemt skatt i min kjære kommune, så får vi se hvor lenge det blir til neste gang. Ciao!


Likes

Comments