Hei dere! Håper dere har hatt en super uke så langt. Dagene går i surr for meg og jeg kan ikke forstå at det allerede er onsdag. Jeg startet dagen min med en svett økt på treningssenteret sammen med søskenbarnet mitt. Dagens trening ble en 30 min lang team økt. Sykt tungt men så utrolig gøy.


Gjør så mange runder du klarer i løpet av 30 min
80 air squats
60 situps
40 wallballs
20 pushups
10 burpee box jump
500 m roing

Verdt å prøve og ikke minst herlig å få det overstått 🏋🏼‍♀️

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Til høsten er jeg invitert i bryllup og jeg er på jakt etter den perfekte kjolen. Jeg har lett lenge på internett og jeg klarer ikke å finne den som jeg bare "yes, den bare må jeg ha!". Helt til nå da da jeg fant denne fra Needle and thread. Jeg får hjerter i øynene, men når bare toppen koster 800 er det uaktuelt å kjøpe den. Kanskje jeg kjøper den hvis jeg finner den på en norsk side da jeg er redd for at jeg får toll. Uansett så trenger jeg hjelp fra dere! Hvilke nettsider finner man fine kjoler?? Føler jeg har lett på alle sidene jeg kan finne.

Likes

Comments

I skrivende stund sitter jeg i bilen hjem fra Stavanger! Jeg og mamma tok oss en bytur for å shoppe litt og spise en god lunsj på Ostehuset. Aioli-bacon-varm sandwichen deres er til å anbefale! Den er så utrolig god at jeg bestiller den hver gang jeg er der. Litt klær fikk jeg også kjøpt så nå må jeg legge bort lommeboka for ei stund..

Likes

Comments

..denne jakken fra Zara! Den kostet jeg 599,- som ikke var alt for mye men allikevel nok! Heldivis har jeg spart bursdagspengene mine fra da jeg ble 20 i april så jeg har ikke så alt for dårlig samvittighet for lommeboka mi. Jakka er jo veldig spesiell, men dritkul da!

Likes

Comments

Dagen min startet kl 11:30(!!) med tanke på at jeg glemte å slå på alarmen i går kveld. Det va herlig å sove litt lenger enn vanlig da. Akkurat nå sitter jeg og nyter denne frokosten med øynene i shape up bladet. Planen i dag var å kjøre bakkeintervall med ei venninne, men det regner så ute så treninga blir byttet ut med styrke inne istedet. Ha en fin fredag dere, snart helg!

Likes

Comments

Dagene har gått i ett siden sommerferien startet, og overraskende er det egentlig da jeg ikkje gjør så mye spesielt. Jeg koser meg da, det skal jeg ikke nekte for. Om det bare kunne vært litt varmere i luften så hadde ferien vært perfekt. 15 grader i juli er ikke mye å skryte av. I dag inviterte jeg jentegjengen på frokost og deretter spilte vi kubb i hagen. Det er så koselig når vi for en gang skyld får møtes. Det er ikke så lett når vi alle jobber forskjellige dager. Jeg var på jobb i dag forresten, pengene kommer godt med da jeg skal studere til høsten

Likes

Comments