Header

OUTFIT FROM NA-KD

Er sååå fornøyd med denne lille outfitten som kom hjem til meg idag, har lengtet så lenge etter en ny Levis shorts og skjorten var enda finere en jeg trodde. Jeg har aldri bestilt fra NA-KD før men nå vil jeg nok tro at dette ikke blir min eneste bestilling fremover, så mye fint og så bra kvalitet. Im so happy. Oppdateringen min har ikke vært så bra i det siste rett og slett fordi jeg ikke har hatt humør til å blogge og heller ikke inspirasjon, men som alle bloggere sier, det skal bli bedre fremover. (Håper jeg)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

My instagram feed

Igjen gir jeg dere et lite innblikk på hvordan min Instagram ser ut, jeg har lenge tenkt å redigere alle bildene mine så feeden får en type farge, men det er så vanskelig når bildene jeg legger ut er av alt mulig.. Har alltid likt feeder hvor alle bilene har en rød tråd, så det er noe å jobbe frem mot kanskje :) For eksempel elsker jeg feeden til Kajsasven og Hannaschonberg, de har virkelig fått frem det jeg prøver å forklare dere her. Goals

Jeg får utrolig mye inspirasjon fra Instagram, og selv elsker jeg Appen, samtidig har jeg begynt å like veldig godt filtrene på Instagram noe jeg ikke gjorde før. Har dere noen inspirerende feeder som er to die for, så kommenter gjerne.

Likes

Comments

Fashion inspiration

Jeg trenger virkelig inspirasjon, og da funker det alltid å gå inn på weheartit. Elsker å legge sammen en kollasj av ting og tang jeg har lyst på og her ser dere virkelig noen av godbitene jeg gjerne skulle hatt i min garderobe nå. Har vært utrolig dårlig oppdatering i det siste men det er fordi jeg ikke har hatt tid til det ettersom jeg har jobbet en del og vært opptatt med venner, men derimot har jeg noen bilder jeg kan dele med dere, det er vertfall bra. Igår ble jeg syk og det er så utrolig kjedelig, det eneste man kan gjøre er å slappe av for å bli frisk ... Håper likevel jeg er frisk nok til imorgen så jeg får dratt til Molde for å kjøpe nytt kamera, det er såå etterlengtet.. Jeg har også bestillt noen klær fra NA-KD, gleder meg til det kommer så jeg får vise dere. 

Likes

Comments

Skate Session

​Igår dro jeg og Joakim til skateparken, og det ble faktisk noen ganske kule bilder til slutt. Jeg er ikke noe flink til å skate bare så det er sagt men av og til er der litt kult å bare late som. Fikk også tatt noen antrekkes bilder som kommer opp på bloggen senere.

Likes

Comments

Some pics from Finland

Likes

Comments

Dexter

Hvor søt er ikke denne lille skapningen? Altså, jeg har så lyst på en liten hund, og elsker disse chihuahua hundene som ikke blir noe større en dette. Jeg er ikke så veldig fan av de store hundene dessverre, man vet aldri hva de kan finne på.. Dexter er en utrolig veloppdratt hund som bare er søt og snill, og sånn er det hunder skal være ifølge meg. 

Likes

Comments

Espresso House

​Idag har jeg og Bella samt Madde men som måtte dra på jobb, spandert dagen i byen hvor vi har både shoppet en del og i tillegg vært på cafe. Vi endte opp med Espresso House hvor jeg gikk for en ost og kalkun croissant, altså den var så god. Litt sentere tok vi en smoothie på Waynes Coffee for å avslutte shoppingrunden. Jeg handlet også med meg to par bukser og to par gensere, veldig fornøyd med alt. Elsker å bare vandre i byen når det er sol og siden temperaturen ikke var så veldig mye å skryte av så var det perfekt shoppingvær.

Likes

Comments

Altså jeg elsker de buksene her, de er virkelig helt perfekte både til hverdags og fest. Kjøpte de på Bikbok for 300 tror jeg og jeg har de i XS. Har kjempelyst på et par helt hvite også, så det blir på innkjøpslista mi nå. Jeg har dessverre bare med meg en kåpe hit til Sverige og jeg vil heller style de med en kortere jakke som får frem snittet på buksen bedre.

Likes

Comments

I helgen var vi som sagt på bryllup til en venn av kjæresten min og det var kjempefint. Man får virkelig lyst til å bare gifte seg når man ser andre gjøre det, men for min del er det selvfølgelig alt for tidlig. Kjempegøy å kunne dra til Finland å være med på et bryllup, det er det ikke ofte man gjør. Her har dere hvertfall noen bilder fra den fine dagen.

Likes

Comments

Liten sneakpeak på en aldri så liten Photoshoot vi hadde her i Finland, helt perfekt loction spør du meg. Kommer flere bilder etterhvert som er tatt med kameraet mitt. Elsker livet ved stranden, blått hav og blå himmel. Kan man ønske for mer? Jeg vil bo ved en strand, og føle den friske luften hver dag.

Likes

Comments

Nouw Magazine