Header

Denne påsken har vært ganske rolig, har bare vært hjemme med familien, vært på hyttetur med veninnegjengen min, gått på skitur og virkelig bare nøtet ferien. Har også vært veldig godt med en uke uten alkohol (hørtes veldig brutalt ut), men det er ikke til å legge skjul på at studietiden innebærer mye festligheter, og det er jo alltid gøy å samle gjengen som jeg har fått her i trondheim, og selvfølgelig gjengen fra Molde. Men samtidig har jeg ikke lengre det suget på å dra ut hver helg som jeg kanskje hadde før, har vell vokst det litt fra meg. Jeg har også fokusert en del på trening i det siste, og det har vell også gjort at drikking ikke frister hele tiden, det er jo like koselig å treffes uten alkohol. MEN samtidig er jeg veldig glad i å dra ut med den nye gjengen min her, love them all. Jeg elsker at alle er så utrolig gira når vi drar ut, vi har det så gøy sammen.

black n WHITE

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

beautiful day 

Idag dro jeg og Synnøve på skitur til Sandvikskaret, og det har vært en helt fantastisk dag. Både været og tempraturen har vært på topp, og det var ikke noe annet å gjøre enn å nyyte utsikten vi hadde. Har fått lysten på toppturer (ikke at dette var en spesiell topp), men det fristet meg til å begynne liksom. Så neste vinter/påske blir det innkjøp av nye randonee ski og klær, som jeg gleder meg! Det blir også bra nå som sommeren begynner å nærme seg, topptur er jo veldig gøy uten snø og ski også. Wohooo

Likes

Comments

/ Shorst - Forever 21, Bluse - Pacsun, Veske - MK, Ringer - Forever 21 /

ONE NIGHT IN FLORIDA

Åh, som jeg savner sommeren. Dette antrekket her husker jeg at jeg var så fornøyd med, hadde akkurat fikset neglene mine og brunfargen hadde begynt å sette seg. Jeg lengter sånn til varme sommerdager hvor dette blir en realitet igjen, hvor man kan løpe ute med shorts, ligge ved sjøen og grille, kjøre båt og ta fine sommerbilder. Nedtellingen til sommerferie begynner NÅ.

Likes

Comments

WINTER WONDERLAND

En aldri så liten throwback til en aldri så liten fotoshoot jeg hadde med Vilde. Vi dro ned til brygga ved Ila i Trondheim, og fikk tatt noen ganske så fine bilder mot den blåe himmelen. Det var ganske kaldt som man kan se, men solen og den blåe himmelen veide opp mot kulden. Heldigvis begynner det å gå mot varmere tider nå, og sommeren er så og si rett rundt hjørnet.( Snart ihvertfall) Gjett om jeg skal ha mange kule fotoshoots da. GLEDER MEG!

Likes

Comments

- The Night We Met - Lord Huron ( Verdens fineste sang)

- I Forget Where We Were - Ben Howard

- Ett sent förlåt - Melissa Horn (Min favorittsanger fra Sverige)

CALM DOWN

- HUMBLE. - Kendrick Lamar

- King of Everything - Wiz Khalifa

- Believer - Major Lazer

- POWER - Kanye West

workout

- Tuesday - Burak Yeter, Danielle Sandoval

- Now or never - Halsey

- Gråzon - Hov1

- It A`int Me - Kygo, Selena Gomez

- The One & Honest - The Chainsmokers

aLL DAY EVERYDAY

Dette er altså mine topp sanger som jeg hører på hver dag, det går virkelig ikke en dag uten at jeg hører på musikk. Det er noe med musikk som roer meg ned, og for min del er det teksten som er det viktigste i sangen. Hadde jeg hatt mulighet til å leve av musikk hadde jeg gjort det, bare dumt stemmen min ikke egner seg i det offentlige. ELSKER The Chainsmokers, musikken treffer meg veldig, og jeg kan realitere meg til de fleste tekster. Gråzon med Hov1 må dere bare høre, vært en favoritt lenge. Svensk musikk er virkelig så mye bedre en de fleste norske sangene, hvertfall ifølge meg. Melissa Horn er derfor en stor favoritt, og hun har en fantastisk stemme og ikke minst fine budskap i tekstene sine, love it.

Likes

Comments

INSPIRATION FOR YOU

Likes

Comments

memories that never dies

Det er noe tilfredstillende å tenke tilbake på det som en gang var en realitet, og som nå har forandret seg til å bli en helt annen realitet. Selvølgelig litt trist også ... Jeg ser at det er ofte jeg mimrer tilbake til Miami, men kanskje fordi det var sist gang jeg var så utrolig lykkelig. Jeg savner alt med Miami, og det gleder meg at jeg kanskje skal tilbake til USA iløpet av det neste året. Ettersom planen min er å ta en bachelor i Pedagogikk, og senere en master så har jeg breddeår neste år. I breddeåret mitt har jeg tenkt å velge Engelsk som fag, og hva passe vell bedre en å studere engelsk i USA. Tenker enten L.A, Florida eller New York om det er skoler der som har forbindelse med NTNU. Deilig å kunne se frem til noe sånt. Om det går som planlagt selvfølgelig :)

Likes

Comments

1. Ukens høydepunkt: Det er vell kanskje at jeg har fått trent hver dag, uten torsdag. Har fått skikkelig treningsmotivasjon for tiden, venter bare på at den skal forsvinne som den alltid gjør etter en stund. Men inntil videre skal jeg ihvertfall utnytte den. Ellers må jeg si at burgeren igår også var et stort høydepunkt, så god.

2. Ukens cravings: Hmm.. Har ikke hatt craving på noe spesiellt, men har blitt veeeldig glad i laks så vist man kan si at middag er en craving? Ovnsbakt laks med pesto og grønnsaker, det har blitt en favoritt hos meg.

3. Ukens sang: Åh, den er vanskelig. Jeg som er såå glad i musikk har vanskeligheter for å velge bare en, men jeg må vell kanskje si Gråzon - Hov1. Elsker teksten, og når den er svensk er jo jeg solgt..


4. Ukens nedtur: Det må vell kanskje være at jeg ikke har fokusert like mye på skole som jeg burde, blir litt skippertak på det området .. Har uansett planer om å jobbe en del med skole i påsken når jeg er hjemme. Skal nok ordne seg :)

5. Ukens serie: Heeeelt klart Criminal Minds, går det ant å lage en så bra serie? Er så forelsket i Morgan, og ikke minst Reid <3

6. Ukens antrekk: Det må være antrekket jeg hadde på meg på torsdag, elsker å bruke de høye støvelettene mine til jeans.

Likes

Comments

Campbells soup

Hadde en aldri så liten fotoshoot idag, været var desverre ikke så mye å skryte av men det ble noen kule bilder likevel. Heldig som jeg er har jeg en roomie som stiller opp som fotograf, og heldigvis for meg skal vi fortsette å bo sammen til høsten. T- skjorten jeg har på meg er fra Forever 21, and i love it!

Likes

Comments

outfit of the day

Da var man tilbake igjen da, går på perioder denne bloggen. Det er litt uakseptabelt, så derfor vil jeg fra nå av prøve å blogge mer regelmessig igjen, som før. Jeg elsker jo å blogge, ta bilder og skrive er noe jeg synes er utrolig gøy. Jeg synes det er litt kult å gjøre noe som ikke alle andre gjør, gjøre det man liker er viktig. For meg er det å dra opp kameraet når jeg er ute og spiser, eller det å ta outfitbilder fortsatt litt unaturlig og kleint, men det er noe jeg må bli bedre på om denne bloggen skal bli interessant. Uansett, idag har jeg og min nye veninne her i Trondheim, Vilde, spist på Søstrene Karlsen. God mat og godt selskap, kan det egentlig bli bedre? Vi kunne til og med sitte ute, det ga en grei sommerfølelse kan man si.

Likes

Comments

Nouw Magazine