Header

SOMEONE THAT LOVES YOU by HONNE

Vil gjerne tipse om et helt fantastisk band som har sanger som virkelig får en til å føle seg nostalgisk. HONNE har sanger som får deg til å ville kjøre cab langs kysten i et eller annet land far far away, og bare drømme seg vekk til en annen verden, en annen tid. Musikken er så behagelig, og jeg er en sucker for tekster som kan ta meg langt vekk... Nedenfor ser dere mine favoritter, så er du sånn som meg med musikk så anbefaler jeg sangene her. Bare hyggelig ;-)

​- Someone that loves you -

- FHKD -

- Good togheter -

- Warm on a cold night -

- The night - 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Yeah, baby, you, oh
Yeah, uh, uh

If you leave this time I fear that you'll be gone for good
So I hold on like leaves in fall to what is left
Said her father left her young and
He said he'll be back with that same tone that you just said you'll stay forever with

Oh, it seems that all the autumn leaves are falling
(Oh oh oh)
I feel like you're the only reason for it
(Oh)
All the things you do, all the things you do, all the things you do
All the things you do, all the things you do, all the things you do
It seems that you're the only reason for it

I've been bleeding in your silence
I feel safer in your valiance
I hold on like leaves in fall to what is left
Before I sleep I talk to God
He must be mad with me, it's karma
I'm confused who I'll spend my forever with, oh

Likes

Comments

Heisann! Har helt glemt å poste outfitten som dere ser over, tok bildene for et par dager siden. Er heeelt forelsket i buksen som jeg nettopp bestilte fra NA-KD, den er så behagelig og samtidig så utrolig kul. Har jo som mange vet bare svarte plagg i garderoben min, så det var virkelig på tide med litt farger. Den passer like bra til Superga som til heels, og jeg gleder meg til å style den til forskjellige anledninger fremover. Kjøpte også en fin genser fra NA-KD i samme slengen som jeg gleder meg til å bruke.

Har dessverre blitt syk, så de siste dagene har jeg tilbringt i senga og sofaen. HATER å være syk fordi jeg føler jeg går glipp av så mye både på skolen og ellers, meeen jeg vet at jeg bare må ta det rolig nå og ikke stresse fordi da blir jeg aldri frisk. Det bruker å sette seg ganske hardt i kroppen når jeg først blir syk etter kyssesyken jeg hadde for et par år siden.. Men vi får krysse fingrene på at jeg blir frisk snart. Uansett ha en fin dag <3

Likes

Comments

Har hatt en fantastisk helg med besøk hjemmefra, ut med jentene, koselig byturer og bare god stemning. Ellen tok turen opp hit ihelga, og det endte med god stemning både ute på byen, og på shopping i byen. Har vært en helg med bare spas og morro, så nå er det tilbake til realiteten. Dessverre har jeg fått vondt i visdomstanna i, så den må vell taas hvert øyeblikk..

Likes

Comments

- FIRST TIME GOLFING -
- BAPTISM TO MY NEPHEW -
- GOOD TIMES -
- FOTOSHOOT -
- CITY STROLL -

Tenkte bare å dele noen bilder fra de siste dagene, ukene som har vært. Fikk prøve golf for første gang, har også vært i dåp til verdens søteste tantebarn. Er helt forelsket i den lille gutten, og gleder meg til å se han igjen. Så har jeg hengt med gode venner, hatt en del fotoshooter og gått en del i byen. Veldig koselig, elsker å ha en blogg hvor jeg kan dele bilder og fortelle om hva jeg har gjort. Ikke minst ha en hobby for å koble ut fra skole og alt annet..

Likes

Comments

- svarte jeans og stripete skjorte -

Heisann! En liten outfit post nå som det er en liten stund siden sist. Synes det beste med en blogg er outfit bilder, det er da jeg får inspirasjon og lysten til å style meg. Har også kjøpt et par nye sko som jeg ville vise frem, eeeelsker de. Helt perfekt nå som det begynner å bli høst og kaldere ute, og elsker at de har litt hæl som gjør at de kan brukes like mye til hverdag som til finbruk. Vesken min som jeg kjøpte i Florida i fjor sommer passer også veldig fint til antrekket ettersom den også fremstår som klassisk. Hadde likevel vært ideelt å gått til innkjøp av en ny ettersom jeg har hatt denne en stund nå, men det får bli etterhvert.

Likes

Comments

Altsåååå, hur snyggt? Måtte bare ha dette dekselet, synes det var både fint og kult. Fargene er jo også helt perfekt nå mot høsten, så det passer nok til de fleste kommende antrekk. 299-, kostet den, and I,m in loooove <3

Likes

Comments

/ Skinnskjørt - BikBok, Skjorte - T.A.G, Sko - Zara, Veske - Zara /

- LEATHER SKIRT AND BLACK HEELS -

Hvor fint er det ikke med bare et enkelt svart skjørt, svarte heels og en enkel skjorte? Og er dere ikke enige i at en veske som dette piffer opp hele antrekket? Har blitt så glad i å bruke heels for tiden, skulle bare ønske jeg bodde typ New York eller London hvor det er litt mer akseptabelt å bruke det til hverdags på en måte.. Men når jeg er ute har jeg begynt å bruke det en del!

Likes

Comments

- ALABAMA CRIMSON TIDE -

Bare elsker den nye genseren min som jeg kjøpte på Livid Jeans i byen for et par dager siden. Livid Jeans har en etasje hvor de bare har vintageklær, som Levis bukser, college gensere, brukte skinnjakker og mye mer. Genseren jeg kjøpte er like fin og deilig til hverdags som til å bare ha på seg når man ligger på sofaen. I tillegg fikk jeg hjelp av et fadderbarn til å ta bilder av meg siden hun har et bedre kamera enn meg når det kommer til outfitbilder og portrett, så tusentakk ODA <3 Ble veldig fornøyd.

Likes

Comments

/ Blazer - Frislid trend, Skjerf - Amanda Christensen, Skjorte - Zanone, Cardigan - Morris, Bukse - Replay, Belte - Louis Vuitton, Accessories - Gerba, D´amico, Double u Frenk, Roda, Ray-Ban /

Heisann! Tenkte å starte en ny vri på bloggen hvor jeg ukentlig har et innlegg hvor jeg viser klær for menn, rett og slett fordi jeg elsker klær for menn og synes nesten det er bedre å style gutter enn meg selv. Heldigvis vil Marius (fordi jeg har tvingt han) stille opp, så det er bare å glede seg. Marius har stylet en fin flanell blazer med en enkel, mørk dongeribukse som gjør at antrekket blir litt mer laidback, perfekt for en liten shoppingtur i byen. Med litt accessories som skjerf og armbånd ser det automatisk mer gjennomført ut, spør du meg.

Likes

Comments

Nouw Magazine

Instagram@guroeidsaeter