Header

best way to start the morning

Startet dagen så og si med denne godbiten og det smakte like godt som det ser ut. Har aldri laget eller smakt en hjemmelaget acaibowl, men det er helt klart noe jeg vil fortsette å lage. Så enkelt og greit, samtidig sunt og godt. Det er heller ikke til å legge skjul på at det er både blogg og instramateriale, så det passer jo perfekt!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

1. Travel to new york
2. Travel to hawaii
3. weeknd concert
4. travel to italia
5. Get married

Likes

Comments

BABY IT WAS REAL, AND WE WERE THE BEST

Likes

Comments

Hello! Wow så da var det nytt år da, sånn plutselig. 2016 var et år med veldig mange fine og gode opplevelser som jeg alltid kommer til å ta med meg, men også opplevelser som var mindre gode men som man rett og slett bare må se på som livserfaring. Jeg har vært så heldig å få dra til USA med beste reisefølge, møtt nye mennesker og fått mange nye venner, begynt å studere igjen, hatt kjærlighetsorg, lært mye om meg selv og vokst utrolig mye på kort tid, innsett at livet er sårbart og at man må ta vare på de små øyeblikkene. Det er mye jeg skulle gjort annerledes, det er også mye jeg ikke vil være foruten. Det er vell sånn livet er, uforutsigbart. Det er vell sånn jeg liker det også.

i will never forget you

Å begynne å studere var et valg jeg tok for min egen del, det var dog et av mine vanskeligste valg ettersom jeg mistet noe annet viktig. Studiene er likevel perfekt, trives veldig godt og gleder meg til å fortsette. Hva jeg blir å gjøre etter førsteåret har jeg ikke helt bestemt enda, tar litt ting som det kommer. Likevel er jeg utrolig nok veldig glad i å studere, godt å ha en strukturert hverdag igjen. Trondheim er også midt i blinken, virkelig en bra studieby.

Jeg håper 2017 blir et år med mange fine opplevelser, nye møter med nye mennesker, gode karakterer på skolen, finne ut av kjærligheten, og rett og slett bare være lykkelig. Livet er som sagt sårbart så jeg vil nyte det mest mulig. Jeg har derimot ikke noen direkte nyttårsforsett, heller satse jeg på å krysse av mest mulig i bucketlisten min.

Good memories

Likes

Comments

OUTFIT FROM NA-KD

Er sååå fornøyd med denne lille outfitten som kom hjem til meg idag, har lengtet så lenge etter en ny Levis shorts og skjorten var enda finere en jeg trodde. Jeg har aldri bestilt fra NA-KD før men nå vil jeg nok tro at dette ikke blir min eneste bestilling fremover, så mye fint og så bra kvalitet. Im so happy. Oppdateringen min har ikke vært så bra i det siste rett og slett fordi jeg ikke har hatt humør til å blogge og heller ikke inspirasjon, men som alle bloggere sier, det skal bli bedre fremover. (Håper jeg)

Likes

Comments

My instagram feed

Igjen gir jeg dere et lite innblikk på hvordan min Instagram ser ut, jeg har lenge tenkt å redigere alle bildene mine så feeden får en type farge, men det er så vanskelig når bildene jeg legger ut er av alt mulig.. Har alltid likt feeder hvor alle bilene har en rød tråd, så det er noe å jobbe frem mot kanskje :) For eksempel elsker jeg feeden til Kajsasven og Hannaschonberg, de har virkelig fått frem det jeg prøver å forklare dere her. Goals

Jeg får utrolig mye inspirasjon fra Instagram, og selv elsker jeg Appen, samtidig har jeg begynt å like veldig godt filtrene på Instagram noe jeg ikke gjorde før. Har dere noen inspirerende feeder som er to die for, så kommenter gjerne.

Likes

Comments

Fashion inspiration

Jeg trenger virkelig inspirasjon, og da funker det alltid å gå inn på weheartit. Elsker å legge sammen en kollasj av ting og tang jeg har lyst på og her ser dere virkelig noen av godbitene jeg gjerne skulle hatt i min garderobe nå. Har vært utrolig dårlig oppdatering i det siste men det er fordi jeg ikke har hatt tid til det ettersom jeg har jobbet en del og vært opptatt med venner, men derimot har jeg noen bilder jeg kan dele med dere, det er vertfall bra. Igår ble jeg syk og det er så utrolig kjedelig, det eneste man kan gjøre er å slappe av for å bli frisk ... Håper likevel jeg er frisk nok til imorgen så jeg får dratt til Molde for å kjøpe nytt kamera, det er såå etterlengtet.. Jeg har også bestillt noen klær fra NA-KD, gleder meg til det kommer så jeg får vise dere. 

Likes

Comments

Skate Session

​Igår dro jeg og Joakim til skateparken, og det ble faktisk noen ganske kule bilder til slutt. Jeg er ikke noe flink til å skate bare så det er sagt men av og til er der litt kult å bare late som. Fikk også tatt noen antrekkes bilder som kommer opp på bloggen senere.

Likes

Comments

Some pics from Finland

Likes

Comments

Dexter

Hvor søt er ikke denne lille skapningen? Altså, jeg har så lyst på en liten hund, og elsker disse chihuahua hundene som ikke blir noe større en dette. Jeg er ikke så veldig fan av de store hundene dessverre, man vet aldri hva de kan finne på.. Dexter er en utrolig veloppdratt hund som bare er søt og snill, og sånn er det hunder skal være ifølge meg. 

Likes

Comments

Nouw Magazine