Header

/ Sko - Vagabond / Bukse - Chiquelle / Skjorte - ZARA / Skinnjakke - Crocket / Veske - MK /

Altså bare ELSKER dette antrekket, endelig fikk jeg bruke den nye buksen min. Dro en liten tur til Molde igår med Synnøve, egentlig bare for å komme oss litt vekk fra Eidsvåg, begynner å bli grundig lei av plassen. Fikk kjøpt med meg en jakke og en bikini topp som jeg tenkte å ha med meg til Bulgaria. Gleder meg sånn til å dra, men først er det mye annet å glede seg til som innflytning til ny leilighet, hyttetur og kanskje et par fjellturer. Handler om å se gleden i de små tingene i hverdagen også, så skal nok få det fint <3

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

SUMMERDAYS

Pizza ved sjøen en sen ettermiddag, kan det bli bedre? Eidsvåg har vist seg fra sin beste side idag, bortsett fra en liten periode med hagl. Man må sette pris på de dagene vI får sol, eller hva?

Likes

Comments

SEBASTIAN

Åh, så stas det er å bli tante. Fikk endelig møte lille Sebastian for første gang idag, og han er så fiiiin. Har ventet så lenge på at han skulle komme, og jeg gleder meg til å være verdens beste tante for han. Nå er det bare å se frem til trilleturer, innkjøp av fine babyklær og mye kooos.

Likes

Comments

Heisann dere! Over ser dere gårsdagens bilder fra naustet til en venninne, så utrolig deilig med sol og varme en dag. Ja bare en dag, det er alt vi får. Fysøren jeg er lei av å bo i Norge, takker Gud for at jeg har en utenlandsreise å se frem til. Den 14 Juli drar jeg først ned til Asker for å være med noen studievenninner, så turer jeg til Bulgaria den 17 Juli sammen med Silje, en venninne som jeg ble veldig godt kjent med igjennom språkreise i California. Vi har bare møttes en gang siden det, og California var i 2014!! Man kan trygt si at det er på tide med en reunion. Sååå, heldigvis får jeg litt sol og varme.. Norge er ubrukelig. I fjor tilbringte jeg mye av sommeren min i Sverige, det var absolutt bedre vær der. Miss it

Gleder meg til å dra ned til Bulgaria igjen, og kunne ikke fått en bedre reisepartner enn Silje. Savner henne mye, så det skal bli godt å se henne igjen. Samtidig trenger jeg å komme meg bort litt, og trenger sårt en jentetur. Vi skal bare kose oss, spise mye god mat, nyte været, shoppe, catche up og bare være totalt borte fra realiteten her hjemme. Begge er innstillt på en rolig tur og det er akkurat det jeg trenger. Can´t waaait

Jeg vurderer om jeg skal kjøpe meg en GoPro før den tid, har litt lyst til å ta et par klipp fra turen. Spørsmålet er om jeg skal oppgradere kameraet mitt som egentlig er helt ok, eller kjøpe en GoPro? Vi får se hva det blir til, må tenke litt på den.


Likes

Comments

STRIPEZZZ

Heisann dere! Åh, er så fornøyd med den nye buksa mi fra Chiquelle. Elsker den stilen her med en oversized hvit t-skjorte, heels og skinnjakke over. Så enkelt og classy, skal virkelig bruke dette offentlig asap. Har også blitt så sykt glad i vintage-stilen, så nå fremover skal jeg prøve å finne klær som matcher den stilen. Har faktisk aldri bestilt fra Chiquelle før, men nå ble jeg veldig sugen på å gjøre det oftere, kvaliteten var også utrolig bra. 10/ 10

Likes

Comments

Musikk. Det er så utrolig viktig for meg, som for alle andre sikkert. Hva skulle man gjort uten musikk? Klisje kanskje, men det så sant. Jeg er en veldig åpen person når det kommer til musikk, og jeg liker å høre på mye forskjellig. For meg handler det mer om situasjonen jeg er i, og om musikken kan relatere til det jeg føler. Jeg ELSKER Dire Straits, det er virkelig kvalitetsmusikk som passer inn hvor som helst spør du meg. Brothers In Arms og Money For Nothing er mine favoritter. Samtidig er jeg en sucker for ghetto musikk med mye bass, det er også musikk jeg liker å høre på når jeg er ute. The Chainsmokers har mange fine sanger, og ikke minst er tekstene veldig relaterbare som ofte er viktig for min del ihvertfall når jeg er helt alene. Under kommer noen favorittsanger som jeg har hørt non-stop på de siste dagene.

Bounce Back - Big Sean

The Chainsmokers - Young

Mask Off - Future

Low Life - Future, The Weeknd

Unforgettable - French Montana, Swae Lee

Whiskey And You - Chris Stapleton

Non Believer - London Grammar

Pärlor - kent

Honest - The Chainsmokers

Goldie - ASAP Rockey

More Than You Know - Axwell Ingrosso

2U - Justin Bieber, David Guetta

Tired of Missing You - Isac Elliot


Likes

Comments

/ Kjole - H&M / Skjorte - Y-A-S / Sko - Superga / Skinnjakke - Crocker /

the denim dress

Likes

Comments

mini vacayyyy

Tok en liten spontantur opp til Trondheim på onsdag, hovedsakelig for å møte søsteren min som ligger på sykehuset, men det ble et par møter til også. Godt var det å se igjen både søsteren min og Vilde, alltid like hyggelig og jeg er så glad for at Vilde skal bo her neste år også. Vi gikk rundt i byen og jeg fikk handlet med meg en del på ZARA som jeg skal prøve å vise dere iløpet av et par dager. Vi avsluttet med en deilig cæsar-salat på TAG. Utrolig god, kan virkelig anbefale! Ellers ble det på onsdagskvelden et par drinker på Søstrene. Dere ser over hvor fin kveld det var ihvertfall, solnedgangen var fantastisk.

Likes

Comments

VOUGE! Trengte litt inspirasjon nå, så da er Weheartit perfekt. Må si at jeg bare elsker Weheartit, and I am a sucker for quotes, elsker å lese akkurat det jeg føler! Tyr ofte til Weheartit vist det er noe jeg vil få ut som er vanskelig å sette ord på.

Nå er jeg i en periode hvor inspirasjonen har forsvunnet, kanskje litt fordi jeg jobber mye og været er heller ikke noe å skryte av. Det er helt sykt hvor mye været spiller inn på humøret. Uansett har jeg en del å fortelle samt vise gjennom bilder, så stay tuned!

Likes

Comments

mountain trip with my girls

Altsåå, for en fin tur da dere. Fikk endelig gått opp Julaksla som ligger sånn ca i Molde sammen med mediachicksa mine som jeg gikk på videregående med. Lenge siden sist så det var nødvendig med en catchup. Det jeg likte med denne turen var at man kom opp i høyden med en gang, og utsikta på toppen var helt fantastisk. Ble så gira på å gå flere turer i sommer, har allerede et par fjell jeg har lyst til å besøke.

Likes

Comments

Nouw Magazine

Instagram@guroeidsaeter