Header

THAT TIME OF THE YEAR

​For det første har det jo allerede blitt desember, hvor sykt er ikke det da? Eeeelsker julen så mye, er bare kos og stas sett bort fra eksamen da selvfølgelig. 2 igjen nå, så heldigvis snart ferdig. Uansett så kan jeg fortelle kort hva jeg har gjort de siste dagene, ikke at det er så veldig mye ettersom tiden har gått til eksamenslesing.. meeen uansett:

1. Har fått kjøpt juletre og pyntet leiligheten med julepynt. Gjør sååå mye med den ellers triste eksamensperioden og ikke minst hybeltilværelsen. Sant skal sies at jeg kanskje ikke har den "typiske" hybeltilværelsen da ettersom jeg bor i i en leilighet i høyden, har én roomie og har utrolig stor plass. Men likevel er det ikke jul uten julepynt og juletre.

2.Har jobbet litt også, blir enda mer etter eksamen noe jeg bare er veldig glad for ettersom jeg elsker jobben min. Sååå fikk jeg kapret til meg et skjørt som jeg også bare elsker, har liksom aldri prøvd denne "stilen" før, men dette skjørtet er veldig typisk for Hallhuber ettersom vi har de i de fleste fargene. LOVE IT

3.Har også hatt en liten photoshoot etter den første fullførte eksamen, hvor fint var det ikke med den lille snøen som hadde lagt seg på åkeren?

Likes

Comments

1. Here 2. Here 3. Here 4. Here 5. Here

Har så lyst på alt dette. Kjenner jeg gleder meg sånn til London. Har faktisk planer om å kjøpe meg en Gucci veske i London, men er litt usikker på hvilken og evt størrelse. Den dere ser over er ihvertfall den ene det står imellom, sååå fin altså. Og så har jeg veldig lyst på et par fine boots med hæler og en kåpe som er lik den over. Materalistisk lykke, det skal være sikkert.

London har jo perfekte shopping forhold som Oxford Street, Westfield Mall, Selfridges, New Bond Street, åh you name it. Så nå er det bare å bli ferdig med eksamen, jobbe mest mulig, feire jul, så LONDON BABY. Gleder meg til å dra tilbake.

Likes

Comments

OCEANS AWAY

​Sommer. Brunfarge. Sol og varme. Sene sommerkvelder med solbrent hud. Cruise rundt med mustang. Late dager ved bassenget. God mat. Photoshoots blant palmetrær. Godt selskap. Er det mulig å ikke savne dette? En dag ser vi hverandre igjen, Florida. Du og jeg som gikk så godt sammen. Vi var og er som skapt for hverandre. Såklart ser vi hverandre igjen, Florida.

Likes

Comments

NEW JOB

Måtte bare utnytte meg av de store, fine speilene på jobben etter stengetid. Bare elsker ny-jobben min i Trondheim. Så deilig å få rutiner tilbake i hverdagen med jobb, trening og nå skole som jeg må ta litt mer seriøst.. Men snaaart er eksamen ferdig og jeg kan fokusere bare på jobben og julen som kommer. Er jo deet julemennesket så dere kan jo se for dere hvor mye jeg gleder meg til at snøen kommer, til å begynne å handle inn julegaver og se juletrær til salgs. Julen er noe som betyr mye for meg, og tradisjonene som jeg er vant med helt siden jeg var liten er utrolig viktig. Nei, nå kan julen bare komme <3 Har jo allerede begynt å se på julefilmer ...... Der har du meg.

Likes

Comments

LONDON BABY

Åh som jeg gleder meg! Jeg og Marius har tenkt en god stund på å dra sammen, så for noen dager siden bestilte vi bare. Oxford Street, Selfridges, Hyde Park, Harry Potter studio tour, Westfield´s store kjøpesenter og New Bond Street er noe av det vi har planlagt å gjøre og se. Har jo vært i London før sammen med Synnøve og falt bare helt pladask for byen så nå er det på tide med en liten tur tilbake. Vi skal være der i 4 hele dager så vi har forsåvidt god tid til å rekke over alt vi skal. Har store planer om å shoppe mye, og aller mest har jeg lyst på en veske fra enten Gucci eller Louis Vuitton. Åh, jeg må skrive innkjøpsliste, wohooo.

Likes

Comments

FROM HALLHUBER

​Er heeelt forelsket i den nye vesken min som jeg kapret første jobbdag hos Hallhuber. Er den ikke fin? Elsker gulldetaljene som jeg i det siste har blitt så veldig glad i, samtidig er den også veldig klassisk og enkel å ha med seg på både jobb og andre aktiviteter. Man fikk også med seg en liten "mini" veske som man kan bruke enten for seg selv eller ha den i vesken for å sortere. LOVE IT. Og kanskje det jeg likte mest var leopard rema som jeg kjøpte i tillegg, den tok veska til et helt annet nivå. Må si jeg elsker jobben min allerede. 

@hallhuber @fashion @Nouw

Likes

Comments

HØYDEPUNKT: Å feire 21 år med spa og en herlig middag på Emilies Eld. Det kan du lese om lengre ned.

KLESPLAGG: En blomsterkjole fra ZARA. Altså, jeg eeeelsker den.

SANG: Glad då - Södra Station. Sjekk de ut, elsker svensk musikk. Må også nevne Kids in love av Kygo, det er godsangen sin det!

MOTIVASJON: Mest trolig bestille tur til London i Januar, så da har jeg noe å se frem til når eksamen er over. Har også meldt meg inn i treningssenter så akkurat nå er motivasjonen på topp. Samtidig fikk jeg en fantastisk bursdagsgave fra moren til Marius som er hudpleietime, så den skal taes etter eksamen tenker jeg!

OPPTUR: Jeg har fått jobb hos Hallhuber. Desidert beste nyheten denne uken, gleder meg sånn til å begynne.

TV: Karl og Co, verdens beste program.

MAT: Entrecote med syltet rødløk, aromasjampinjong, potetmos og rødvinsaus.

KONSERT: Både Garrix og Future var fantastisk på hver sin måte. Future har vell en helt annen vibe enn Garrix, men det er faktisk helt umulig å velge. Har funnet ut at jeg er skikkelig konsert-menneske, ihvertfall når det er musikk som treffer meg.

PHOTOSHOOT: Helt klart den jeg hadde med Marius i starten av Oktober, bare elsker å style skinnbukser. Må snart fikse en aldri så liten fotoshoot til.


OCTOBER IS MY FAV MONTH

Likes

Comments

DINNER AT EMILIES ELD

SPA AND MASSAGE

Heisann! Siden sist har jeg rukket å bli 21 år. Skal ikke si at det er så veldig stor forskjell fra 20, meeen det må jo feires. Hadde en helt fantastisk dag som startet med en god og lang frokost fremfor ... WAIT FOR IT ... Karl og co. Haha, så sykt nerd men bare elsker det. Så hadde Marius fikset spa til oss, noe jeg ble sååå glad for. Jaquzzi og massasje, kan det bli bedre? Til slutt spiste vi middag ute på Emilies Eld, en helt fantastisk restaurant med god service. Entrecòte og rødvin + et glass champis på huset resulterte i en perfekt avslutning på kvelden. Lenge siden jeg har hatt en så bra bursdag. 

Likes

Comments

Nouw Magazine