Hej finisar, hoppas allt är bra med er!
OBS DETTA SKULLE VARA UPPE IGÅR, DET ÄR DÄRFÖR JAG SKREV ATT DET VAR MÅNDAG


Förlåt att jag har varit lite inaktiv här, det har varit mycket på senaste. Och idag är det måndag. Som ni vet så hatar jag måndagar. I alla fall, jag har verkligen haft en toppen helg!

I lördags gjorde jag inget speciellt, jag åkte lite skridskor och fikade med familjen. Det var riktigt mysigt.
Igår var jag och min kompis på bio. Vi såg 'tillsammans mot drömmen' - Marcus & Martinus.

Mina tankar om filmen:
Den var verkligen så himla bra! Jag tycker att det var intressant att få veta mer om hur de verkligen har det som artister i deras ålder. Jag fick en annan förståelse för dem. Den var verkligen en av de bästa filmerna jag sett! 5/5, lätt! Rekomenderas!


Den här veckan ska bli skön, för vi ska ha utvecklingssamtal så vi slutar ett varje dag. Nästa vecka har jag dock nationella prov i svenska. Det är jag inte taggad på.

Hur är det med er? Skriv gärna i kommentarerna/privat. Det skulle vara jättekul att veta vilka som läser och hur ni är. Jag är inget creep så var nt rädda Hahah. Okej, det låter väldigt creepy. I alla fall, ha det bra!

gurlonline xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej, hoppas allt är bra med er!

Just nu sitter jag på tunnelbanan påväg hem från träningen. Jag går på simhopp och jag älskar det verkligen! Går ni på någon sport/gillar att göra någon sport?

De två senaste dagarna har det hänt en del grejer, aningen pinsamma grejer.

Igår skulle jag åka skridskor med skolan på elevens val. Min enda kompis som har samma val var sjuk så jag kände ingen. Det var folk som går i mina parallellklasser, men eftersom jag inte är så social och ganska blyg har jag inte lärt känna så många där. I alla fall, när jag var klar med skridskoåkningen så satte jag på mina skydd och började gå upp för backen, det var isigt och jag anade tidigt att jag skulle halka. Och gissa vad jag gjorde? Ja, jag halkade. Snabbt reste jag mig upp men jätte många såg. Sedan gick jag några steg, innan jag ramlade igen. Asså jag är såå klumpig.

Och en annan sak. Förra terminen crushade jag ganska mycket på en kille i min parallellklass. Inte för att jag pratade med honom (blyga lilla jag) men ändå. Och inte längre! Den enda lektionen vi har ihop är spanska. Idag bytte vi platser på spanskan och självklart hamnade jag bredvid honom. Nästa vecka ska vi göra ett grupparbete som vi sedan ska visa för spanskagruppen. Två och två. Antagligen bänkkompisar. Och jag vill inte. Och så är jag sämst på spanska. Aja vi får väl hoppas att det går bra.

Oj vilket långt inlägg. Jag vill bara tacka @tovanss också, din kommentar var jättesnäll och den gjorde mig verkligen glad!

Ha det så bra!
gurlonline xx

Likes

Comments

Hej, hoppas allt är bra med er!

Idag var det skola, jag HATAR måndagar! Dock så är våra skoldagar på måndagar ganska bra för vi hata bara fyra lektioner och slutar klockan två.

Igår gick jag jag och la mig tidigt, men man kan knappast säga att jag somnade direkt :) nej, självklart läste jag Marcus & Martinus fanfiction till midnatt. Those fanfiction nights! Kul i stunden men jag var så himla trött när jag vaknade haha!

När jag ändå skriver om M&M så kan jag ju säga att det bara är 19 dagar kvar till deras konsert i Globen. Om man nu ska gå, om inte biljetterna skulle vara slutsålda sedan flera månader sedan. Mina största idoler, som jag inte kommer få se, sad life.

Hur du överlever att dina idoler ska ha en konsert men du inte kan gå:
1. Om du måste tänka på dina idoler, tänk på att du säkert kommer att få se dem en annan gång.
2. Försök att inte tänka på dem (dock lite svårt om du fangirlar/boyar 24/7
3. Ät massa godis :)))

Övriga delar av min dag har varit ganska bra, jag fick träffa mina vänner i skolan, vilket var kul. Efter skolan gick jag hem åt en ostfralla och en donut (nyttig osv) och kollade på pretty little liars. Älskar verkligen den serien! Men inget slår min absoluta favoritserie glee. Har ni sett någon av dem?

Hoppas ni har det bra, tack för att ni läste, vi hörs snart igen!

gurlonline xx

Likes

Comments

Hej, idag skriver jag mitt första blogginlägg. Det är söndag, den 22 januari 2017. Jag startade precis den här bloggen (bloggnamn cred till Zoella hehe)

Den här bloggen kommer vara anonym, jag känner att jag vill kunna vara mig själv här. Ibland är det svårt att vara sig själv för att man är rädd att andra ska döma en, så kanske det är för mig. Dock har jag väldigt fina vänner som antagligen aldrig skulle döma mig. Eftersom bloggen är anonym tänker jag inte säga vad jag heter, så i alla fall för ett tag förblir jag 'gurlonline'.

På denna bloggen kommer jag skriva om mitt liv, M&M, pinsamma saker (tro mig, jag är en pinsam person så det blir nog mycket sådant). Jag skulle bli så tacksam om du valde att läsa den här bloggen, vem vet, du kanske känner igen dig någonstans i mitt kaotiska liv. Inte för att det är så kaotiskt, men i alla fall :)))

Ska försöka skriva så ofta jag kan, sorry att detta inlägg var så tråkigt. Men det blir bättre. Hoppas jag. Tack ifall du väljer att läsa denna blogg.

gurlonline xxx

Likes

Comments