Då fick de bli ytterligare lite shopping på Polarn o pyret när dom rear till 50% så kan man inte klaga! Varför betala fullt när man kan vänta till rean 🙈

Lite är till Evelina som hon ska ha nästa sommar hihi!

Nicolina o Evelina ska matcha....evelina ska bara växa lite till först 🙈

Sen fick Evelina 2 fina sommar dressar...😍 how cute.

Nu är det dags för sängen hoppas på att morgon dagen blir en bättre dag....natti natti! 🛏

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår så fick de bli lite midsommar hos svärmors gubbe ute på öjaby! Eftersom han har pool så älskar ungarna det och givetvis blir de lite grill o en god midsommar tårta. Även i år så var det jag som gjorde tårta men i år fick det bli en mjölkfri tårta och den blev riktigt God! Dom märkte ingen skillnad i alla fall 😎

Evelina är inte på topp just nu då hon har de jobbigt med sina tänder....2stycken har kommit upp o tror tyvärr flera är på väg. O hennes bajsade går inte så bra heller....tur vi har bvc tid på måndag och även vaccnination! Ser inte ut som en lyckad kombo med den också 🙈 Alvedon är hennes kompis just nu! Försöker verkligen o låta bli men ibland går de inte då man verkligen ser hur ont hon har.

Evelinas midsommar outfit 😍😍

Idag var vi lite trötta o tog de bara lugnt....vi var en stund på Leos på eftermiddagen men  där var vi ju inte ensamma direkt. Tror halva Växjö var där 😂

Likes

Comments

Så skönt att solen har tittat fram igen...hoppas att de håller i sig till midsommar!

I helgen så fick de bli lite träning för min del och sen ville stora tjejerna bowla så även det har vi gjort! Igår var vi linneparken på nån mångkulturell fest där dom bjöd på lite mat o kakor! Det avslutades med lite lek i den nya parken och givetvis en glass!

Det var även lite ansiktsmålning vilket min lilla Valentina älskar!

Nu är det ny vecka och bara 2veckor kvar tills pawel har semester! Ska bli så skönt!
Idag är vi på sångstund på förmiddagen sen får vi se vad dagen har att bjuda på!

Likes

Comments

Hela dagen har det regnat.....fy så tråkigt! Vi har varit inne hela dagen! O nu ikväll var barnen så himla rastlösa o höll på o göra mig tokig.
Det fick bli lek o pyssel inne....vi bakade även en kladdkaka!
Men mina huliganer är ju som sagt vana att vara ute o leka o göra av med energi o det  märks ju verkligen att dom behöver det!

Imon ska det ju bli 22grader så det låter ju lovande i alla fall! 🌞

Om 1vecka är det midsommar också.....har verkligen ingen aning om vad vi ska hitta på.  Vad ska ni göra?

Likes

Comments

Nu är rean i full gång så även jag haha...nä skämt o sido. Fyndade dessa fina leggings till Nicolina på Polarn o pyret som tur var så var hon med i butiken o sa att hon ville ha dom...var dessutom 50% rabatt så vi klagade inte. Sen en newbie dräkt till Valentina!

Igår öppnade ju även XXL så vi var där en sväng bland allt folk...helt galet var kö för att komma in 🙈 tack o lov så gick de snabbt! Vi skulle egentligen inte ha nått men slutade med skor till hela familjen haha!

O idag kom min stora beställning från Polarn o pyret 🙈 så fina färger i looove it.

Ja allt detta är till lilla mini....eftersom ja sålt allt upp till stl 92 ungefär så behövs ju hennes garderob att fyllas på 👍o det gör vi mer än gärna när det är rea 😍😍

Idag fick det bli en sväng ute med kidsen.....dom behöver verkligen rasta av sig! Märks verkligen att dom inte är på dagis 😂
Kvällen spenderades med 3 arbetskamrater på Bella Lanterna med lite god mat o tjejsnack! Evelina fick följa med o var världens snällaste ♥️♥️ så himla nöjd o Glad! Så nu säger jag godnatt! 

Likes

Comments

Idag har jag haft egentid med Nicolina....ja Evelina var ju också med men hon sov 👍
Vi var på 4h gården o kollade på kaninerna o hästarna o hönorna!

Efter det så ville nicolina ha en glass på maxi o vi åkte dit!

Efter en fika paus hemma så är vi nu i skateparken! Ja alltid ska det ju hända nått 😂

Evelina mår prima idag...o även mamman som fick sovmorgon! Evelina här även börjat att ta nappen....så himla skönt. Skam den som ger sig.

O just det för er son tror att man inte kan ha stora barn i stokkes vagnar....de kan man Valentina fyller 4år och har 1dm tills sufletten når hennes huvud.

Likes

Comments

Ja nu har ju massa rea börjat o de gillar vi ä...jag köper för det mesta bara på rea eftersom att ja tycker det är onödigt o betala full pris när man inte behöver 🙈
Sen är de alltid roligt när man får det billigt....desto mera kläder får man ju 😍😍

Fyndade fleece till Evelina o en vår jacka o sen lite newbie förståss 😍😍😍

La även en liten beställning på Polarn o pyret som kommer nästa vecka 🙈

Hur mår vi annars då.. jo ganska bra....Evelina började med lite smak portioner o hon gillade det men inte hennes mage. Hon blev förstoppad direkt....så stackarn har inte kunnat bajsa! Nu med 2resulax och 2dagar med laktulos så verkar det nu har lossnat.
Nu hoppas vi att slipper gå nästan 1vecks innan nästa gång!

Likes

Comments

Är helt slut....varit fullt upp i flera dagar. Pawel har varit ledig i många dagar o det har varit både kalas,lägenhetstittande, o idag var vi vid Biltema där kidsen hoppade hoppborg o sedan red dom på ponny. Det var ju även bilutställning....fanns en hel del fina bilar.

Vi var även o kollade in den nya lekplatsen i linneparken...var ju mysigt men var dock lite väl mycket folk 🙈

Likes

Comments

Ja då var de sista dagen idag för dom stora tjejerna på dagis! I eftermiddag är det sommar fest och sedan ska dom vara hemma i hela 3månader. 😂ja visst är de mysigt men kommer bli länge. Undra hur man ska roa 2vildingar så länge. Ja de återstår väl att se helt enkelt.

Evelina mår just nu väldigt bra förutom hennes små tänder som bråkar med henne....hoppas att de spricker upp snart så de går över.

Det är ju först nu man känner att de är mysigt att vara mamma ledig....innan har de verkligen varit fullt upp då hon varit mycket ledsen o ont i magen och sedan detta med hennes mjölkprotein allergi. Det är ju nu man har fått in en rutin med 3barn o får allt att rulla på som de ska. Men ändå är jag superstressad många gånger omedvetet så mitt minne är ungefär som en guldfisk. Får helt enkelt skylla på amningen. 🙈

Likes

Comments

När vi var på Astrid Lindgrens värld så var det ju ett måste att köpa med nått på pippi....frågade vad dom ville ha o Nicolina ville ju ha klänning givetvis! O sen valde ju syrran till sist samma.

Super fina o modellen var jätte fin!

Evelina här ju också vuxit en hel del....så upptäckte att hon hade dåligt med byxor så idag jag jag loss på Newbie! Blev dock lite mera än byxor 🙈 behöver jag säga att jag är kär 😍

Likes

Comments