Header

Så blev det mars. I onsdags var det exakt 100 dagar till studenten och det är helt sjukt, tiden går så fort! Igår bockade vi av vårt näst sista matteprov och sen vann vi i min klass skolans fotbollsturnering i slaget om PS. Min klass är helt enkelt grym! Nu väntas en efterlängtad helg.

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min bästa väns födelsedag, många grattiskramar till henne!

Gårdagen spenderades på skidor och då det var andra gången i mitt liv som jag stod på ett par skidor är jag ganska nöjd med att ha kommit hem utan brutna ben och alla ledband i behåll. Haha nej men hade väldigt roligt och även om man känner sig rätt kass på att åka så tycker jag ändå att det gick över förväntan.

Likes

Comments

Redan februari, det är helt sjukt! Igår bockade jag av ett fysikprov som skapat mycket oro och plugg men kändes ändå som om det gick okej. Idag har jag njutit av att ha sluppit ta med fysikböckerna hem och även varit på besök hos frisören vilket var behövligt. Så nu är mitt hår 10 cm kortare och mycket fräschare.

Likes

Comments

Nu har skolan dragit igång igen och det är med mycket plugg direkt såklart. Men aaa är inne på min sista termin på gymnasiet! Jag är så oerhört taggad på allt som kommer efter studenten men samtidigt är det lite läskigt. Helt plötsligt finns det så mycket val och så mycket ansvar. Men oj va roligt det ska bli. Men först, alla roliga grejer som händer innan studenten. Tiden kommer bara försvinna.

Igår bjöd Varberg på sol och idag var termometern nere på nästan -10°C

Likes

Comments

Länge sen jag skrev något här, vilket ju kanske inte är så ovanligt. Är inne på mitt sista jullov och det känns väldigt konstigt. Men jag bara njuter av att inte ha något alls planerat och bara ta det lugnt. Firade jul på vanligt vis med släkten och det var hur mysigt som helst. Julen är ju ändå en den absolut mysigaste tiden på året även om man helst inte kollar ut genom fönstren här på västkusten.

Likes

Comments

Idag har mattenationella stått på schemat och det innebär att man sitter och har prov i typ 5 timmar. Så känner mig helt urladdad nu, bara så himla lättad att det är över. Frågan nu är ju: Hur gick det? Inte en aning skulle jag säga. Vissa delar kändes bra andra kändes som om de gick åt skogen så antar väl att det återstår att se. Men nu kan jag äntligen återgå till mitt liv utan en massa matteplugg och oro hängande över mig. Så skönt! Och ikväll är det fotboll som gäller vilket alltid är roligt. Känns som om det är alldeles för lite fotboll i min kalender just nu.

Likes

Comments