Header

En egentligen helt ledig lördag, så skönt eller kanske inte för det var fysikplugg som stod på schemat. Sånna här dagar skapar en sån sjuk stress. Man vet att man måste plugga och att man har jättemycket tid men det går bara inte och så stressar man upp sig över att man inte är så effektiv som man borde va och då börjar man stressa upp sig över att om man ändå inte pluggar så kunde man ju gjort något kul men då skulle man ju fått gjort ännu mindre och det skulle ju inte va bra men som det är nu blir det lite av ett halvläge som inte bra för nåt heller. Jobbig mening men det beskriver gaska bra hur jag känner just nu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag vet att det inte blivit mycket bloggande det senaste, endast några bilder nån enstaka gång ibland, men har helt enkelt inte känt för det eller orkat med det. Det har varit så mycket på gång i mitt liv just nu. Mycket roligt med student och en superbra start på fotbollssäsongen både för laget och individuellt. Men också mycket jobbigt, mycket plugg och även en del annat. Man kan väl säga att det varit mycket upp och ner.

Likes

Comments

Likes

Comments

Så blev det mars. I onsdags var det exakt 100 dagar till studenten och det är helt sjukt, tiden går så fort! Igår bockade vi av vårt näst sista matteprov och sen vann vi i min klass skolans fotbollsturnering i slaget om PS. Min klass är helt enkelt grym! Nu väntas en efterlängtad helg.

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min bästa väns födelsedag, många grattiskramar till henne!

Gårdagen spenderades på skidor och då det var andra gången i mitt liv som jag stod på ett par skidor är jag ganska nöjd med att ha kommit hem utan brutna ben och alla ledband i behåll. Haha nej men hade väldigt roligt och även om man känner sig rätt kass på att åka så tycker jag ändå att det gick över förväntan.

Likes

Comments

Redan februari, det är helt sjukt! Igår bockade jag av ett fysikprov som skapat mycket oro och plugg men kändes ändå som om det gick okej. Idag har jag njutit av att ha sluppit ta med fysikböckerna hem och även varit på besök hos frisören vilket var behövligt. Så nu är mitt hår 10 cm kortare och mycket fräschare.

Likes

Comments

Nu har skolan dragit igång igen och det är med mycket plugg direkt såklart. Men aaa är inne på min sista termin på gymnasiet! Jag är så oerhört taggad på allt som kommer efter studenten men samtidigt är det lite läskigt. Helt plötsligt finns det så mycket val och så mycket ansvar. Men oj va roligt det ska bli. Men först, alla roliga grejer som händer innan studenten. Tiden kommer bara försvinna.

Igår bjöd Varberg på sol och idag var termometern nere på nästan -10°C

Likes

Comments