Header
View tracker

Nu har skolan dragit igång igen och det är med mycket plugg direkt såklart. Men aaa är inne på min sista termin på gymnasiet! Jag är så oerhört taggad på allt som kommer efter studenten men samtidigt är det lite läskigt. Helt plötsligt finns det så mycket val och så mycket ansvar. Men oj va roligt det ska bli. Men först, alla roliga grejer som händer innan studenten. Tiden kommer bara försvinna.

Igår bjöd Varberg på sol och idag var termometern nere på nästan -10°C

Likes

Comments

Länge sen jag skrev något här, vilket ju kanske inte är så ovanligt. Är inne på mitt sista jullov och det känns väldigt konstigt. Men jag bara njuter av att inte ha något alls planerat och bara ta det lugnt. Firade jul på vanligt vis med släkten och det var hur mysigt som helst. Julen är ju ändå en den absolut mysigaste tiden på året även om man helst inte kollar ut genom fönstren här på västkusten.

Likes

Comments

Idag har mattenationella stått på schemat och det innebär att man sitter och har prov i typ 5 timmar. Så känner mig helt urladdad nu, bara så himla lättad att det är över. Frågan nu är ju: Hur gick det? Inte en aning skulle jag säga. Vissa delar kändes bra andra kändes som om de gick åt skogen så antar väl att det återstår att se. Men nu kan jag äntligen återgå till mitt liv utan en massa matteplugg och oro hängande över mig. Så skönt! Och ikväll är det fotboll som gäller vilket alltid är roligt. Känns som om det är alldeles för lite fotboll i min kalender just nu.

Likes

Comments

Denna veckan har det varit jobbskuggning för oss på Naturprogrammet. Det har varit väldigt kul och intressant! Jag har varit hos min faster som är sjukgymnast på Sahlgrenska och det var väldigt lärorikt och roligt. Det var väldigt mycket att ta in men tycker det är så himla bra att man får komma ut och testa på olika yrken innan man bestämmer vad man ska plugga. Jag vill inte plugga till något och sen när man väl kommer ut till arbetet så är det inte alls som man tänkt sig och man vill inte jobba med det. Då känns det ju som om man slösat bort alla de åren man lagt på studier. Därför bättre att se till att man verkligen vet vad man vill innan man börjar plugga. Själv har jag ingen aning och kommer nog ta en paus efter gymnasiet. Både för att jag inte vet vad jag vill och även för att jag är så otroligt skoltrött.

Ännu en anledning till att jag gillat denna veckan, jag har sluppit gå i skolan. Har endast haft en lektion och en redovisning på hela veckan. Eftersom jag endast varit på Sahlgrenska två dagar så har jag varit ledig resten, så skönt!

Problemet är att jag har haft så mycket fritid som jag inte utnyttjat. Det jag hade velat göra hade varit att träna men då jag har varit sjuk så har jag inte kunnat. Har praktiskt taget krupit på väggarna hemma för att jag inte fått träna. Har gått 3 veckor sen jag tränade sist nu. Denna förkylningen har verkligen varit långdragen men antar att jag får skylla mig själv då jag tränade med ont i halsen sista träningen. Men idag är det dags tänkte jag, nu ska jag börja träna igen, orkar inte vara sjuk mer!

Utprovning av studentmössor!!

Pokerkväll med ett gött gäng

Sahlgrenska

Ett julfint Göteborg

Likes

Comments