Header

Ikväll är det dags att ta flyget hem till kalla Sverige och alla mina nära och kära. De sista dagarna har jag mest njutit av sol och värme och även tagit mig en titt på det som är Australien och Sydney. Men ska bli skönt att komma hem och få fira jul med Erik och alla där hemma. Hoppas även att snön som jag förstått infunnit sig i Sverige finns kvar. Så mysigt med snö till jul ju.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I lördags tog jag mig en promenad förbi operahuset och genom botaniska trädgården. Superfint va det!

Likes

Comments

Igår gick jag sträckan Bondi beach till Coogee beach. Började dagen med några timmars solande på Bondi och började sedan gå. Vädret var perfekt, helt lagom varmt och strålande sol. Så underbart! Stannade lite i Clovelly beach och tog ett dopp, stannade också såklart på en massa ställen för att ta kort och bara njuta av utsikten. Bondi to Coogee coastal walk var definitivt ett häftigare alternativ till strandpromenaden i Varberg.

Likes

Comments

Har idag gjort mitt sista pass på jobbet i stallet. Har därmed klarat mig utan att bli tagen av Polisen för att ha cyklat utan hjälm och m in cykel fick bli min jobbarkompis Amandas istället. Efter jobbet tog jag tåget till Blacktown för att gå på zoo. Här hittade jag en massa söta djur och fick även klappa några wallabies. En lyckad dag och snart stupar jag i säng av trötthet.

Likes

Comments

Denna eftermiddagen har inte direkt varit den bästa. Det började med att jag inte fick åka med min buss till jobbet för att den va för full och därför fick ta en senare och komma för sent till jobbet. Väl på jobbet blev jag först biten av en häst (vilket jag lyckats att inte bli någon gång innan) och trampad av en häst. När en så tung häst står på ens fot gör det något ont om man säger så... Så nu är den blå och gör ont men ska nog inte vara någon fara. Men imorgon på morgonen gör jag mitt sista pass!

Likes

Comments

Nu är jag inne på mina sista jobbdagar. Jobbar till och med fredag morgon sen är jag ledig helgen! Ska försöka hitta på mycket skoj då och se lite saker innan jag faktiskt flyger hem. Det var inte min plan från början men nu har jag bestämt mig för att flyga hem 3 veckor över jul och nyår för att fira den med familj och vänner. Det är ju det julen handlar om, att vara tillsammans. Kändes dessutom väldigt dumt att fira min första jul med Erik utan att kunna vara tillsammans med honom och för att jag helt enkelt saknar honom väldigt mycket. Så nu ska jag försöka bestämma vad jag vill hinna ha gjort.

Denna hunden är söt men lite läskig för den har ett blått och ett brunt öga!

Likes

Comments

Medan vissa hästar hatar att bli borstade så finns det vissa hästar njuter så mycket att de inte vet vart de ska ta vägen. Det gjorde den här killen.

Likes

Comments

Nu börjar det bli sommar här i Sydney och därmed rätt varmt om man säger så. Mina dagar består av jobb, cyklande, matlagande, solande och sovande. Fast det sistnämnda är lite bristfälligt. Det är sjukt jobbigt att gå upp så tidigt men nu när det börjar bli varmt så är det rätt skönt att slippa jobba så mycket mitt på dagen. Då kan man istället slappa i parken och jobba på brännan. Det är ganska mysigt att gå omkring bland iallafall vissa av hästarna. Har fått en favorit i lilla Colorado River. Han är ingen vidare galopphäst men han är så snäll och mysig, som en ponny typ. Han är nästan allas favorit.

Likes

Comments

Igår tog jag tåget till Blue Mountains som ligger en liten bit utanför Sydney. Vandrade omkring i branta trappor, på fina klippor och längs med djupa stup. Det var ett helt träningspass och eftersom det dessutom var ganska varm så blev jag helt genomblöt av svett men så vackert det va! Vaknade idag med träningsvärk men det var helt klart värt det då jag fick se de tre systrarna och Katoomba falls med vyerna runt omkring. Fick även lite fåglar på bild men inga kängurus i sikte.

Likes

Comments

Att få jobba ute i soluppgången är väldigt härligt och just då känner man sig inte så trött. Man märker typ inte att man gått upp mitt i natten när man väl jobbar men när man sen slutat och sätter sig ner håller man typ på att somna. Men nu är det bara ett pass imorgon sen är jag ledig söndag, så skönt!

Ett tips: få inte myggbett i handflatan, det börjar klia hela tiden!

Likes

Comments