Header
View tracker

Idag har mattenationella stått på schemat och det innebär att man sitter och har prov i typ 5 timmar. Så känner mig helt urladdad nu, bara så himla lättad att det är över. Frågan nu är ju: Hur gick det? Inte en aning skulle jag säga. Vissa delar kändes bra andra kändes som om de gick åt skogen så antar väl att det återstår att se. Men nu kan jag äntligen återgå till mitt liv utan en massa matteplugg och oro hängande över mig. Så skönt! Och ikväll är det fotboll som gäller vilket alltid är roligt. Känns som om det är alldeles för lite fotboll i min kalender just nu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Denna veckan har det varit jobbskuggning för oss på Naturprogrammet. Det har varit väldigt kul och intressant! Jag har varit hos min faster som är sjukgymnast på Sahlgrenska och det var väldigt lärorikt och roligt. Det var väldigt mycket att ta in men tycker det är så himla bra att man får komma ut och testa på olika yrken innan man bestämmer vad man ska plugga. Jag vill inte plugga till något och sen när man väl kommer ut till arbetet så är det inte alls som man tänkt sig och man vill inte jobba med det. Då känns det ju som om man slösat bort alla de åren man lagt på studier. Därför bättre att se till att man verkligen vet vad man vill innan man börjar plugga. Själv har jag ingen aning och kommer nog ta en paus efter gymnasiet. Både för att jag inte vet vad jag vill och även för att jag är så otroligt skoltrött.

Ännu en anledning till att jag gillat denna veckan, jag har sluppit gå i skolan. Har endast haft en lektion och en redovisning på hela veckan. Eftersom jag endast varit på Sahlgrenska två dagar så har jag varit ledig resten, så skönt!

Problemet är att jag har haft så mycket fritid som jag inte utnyttjat. Det jag hade velat göra hade varit att träna men då jag har varit sjuk så har jag inte kunnat. Har praktiskt taget krupit på väggarna hemma för att jag inte fått träna. Har gått 3 veckor sen jag tränade sist nu. Denna förkylningen har verkligen varit långdragen men antar att jag får skylla mig själv då jag tränade med ont i halsen sista träningen. Men idag är det dags tänkte jag, nu ska jag börja träna igen, orkar inte vara sjuk mer!

Utprovning av studentmössor!!

Pokerkväll med ett gött gäng

Sahlgrenska

Ett julfint Göteborg

Likes

Comments

Likes

Comments

Oj oj oj, det var verkligen länge sen jag titta in här, men nu är det lov så nu har tid. Lite bilder från vad jag har hittat på det senaste

Sista seriematchen, som blev vinst
250-dagars, första studentfesten!
Lite kusinmys

Likes

Comments

Årets höst har inte visat upp de sprakande färger man kunnat önska men lite färg har löven ändå fått.

Likes

Comments