Header

Idag drog jag med mig Hannah för lite reseshopping på Gekås. Fick fixat lite grejer som kan va bra att ha med sig. Igår var jag ute och gick jag har kommit fram till att bara något in i landet är höstfärgerna sprakande men tyvärr hade jag ingen kamera med mig. Nu sitter jag bänkad framför Champions League efter att ha gjort min sista fotbollsträning innan jag åker. Så tråkigt att missa hela inomhussäsongen men Australien väger kanske lite tyngre.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gårdagens festligheter blev lyckade och idag har det varit en rätt lugn dag. Min faster och hennes sambo var här några timmar och då blev det pingisturnering. Alltid lika roligt att se hur tävlingsinriktade alla blir och pingis är ju otroligt roligt även om ingen av oss är några proffs direkt. Har ju faktiskt tänkt börja ta tag i det här med att blogga men inser att jag är alldeles för dålig på att ta bilder. Blev en enda, mycket mörk, bild igår kväll och inte en enda idag. Ni kanske inte håller med men jag själv anser iallafall att en blogg blir mycket roligare att läsa med bilder så skärpning på mig!


​Bjuder på en bild från förra höstens vackra färger

Likes

Comments

Idag har jag spenderat några timmar på jobbet med några goa OB-timmar. Är ju i rätt så stort behov av pengar till resan om man säger så. Ikväll blir det nog lite festligheter och utgång med några tjejer som jag inte träffat så flitigt nu det senaste med tanke på hur ofta vi brukade träffas när vi gick i skolan. Så ska bli väldigt rolig!

Igår var jag faktiskt ute en liten sväng med kameran och fick iallafall fångat lite av de fina färger som höstlöven bjuder på.

Likes

Comments

Nu har hösten kommit på riktigt med kalla nätter, regn och rusk. Men också fina dagar och faktiskt en del fina färger även om jag tycker de är lite blygsamma i år. Var iallafall ute en stund med kameran och Erik häromdagen men bristen på fina färger i naturen gjorde det mycket roligare att fotografera min snygga pojkvän istället. Hoppas kunna gå ut med kameran igen och faktiskt kunna fånga lite fina höstfärger innan jag lämnar för varmare breddgrader.


Likes

Comments

Hej! Väääldigt längesen, jag vet. Men nu ska det snart bli bättring för om 35 dagar flyger jag till Australien på obestämd tid! För några veckor sedan bokade jag mitt livs äventyr. Jag ska nämligen, själv, flyga till Sydney och sedan jobba och resa runt där nere under vintern innan jag bestämmer mig för att ta flyget hem. Självklart har jag tänkt blogga lite under den här tiden men mer om min resa kommer senare för nu kanske nu undrar vad jag gjort under all den tid som gått.

Haha jo jag har faktiskt till en början tagit studenten med allt som hör där till. Balen, själva studentdagen och sen även varit i Rhodos på studentresa. Absolut bästa jag gjort och vill göra om och om igen! Sen har det varit sommar utan något vidare sommarväder så ja, jag har väl jobbat, spelat fotboll och umgåtts med mina underbara vänner och min underbara pojkvän. Njutit av att skolan är slut och senare fortsatt med samma sak in på hösten för det har knappt blivit någon skillnad eftersom vädret varit typ detsamma. Stora skillnaden är väl att några av mina kompisar har börjat plugga på högskola och försvunnit från Varberg. Men snart lämnar ju jag med men för en nååågot mer avlägsen destination.

Likes

Comments

En egentligen helt ledig lördag, så skönt eller kanske inte för det var fysikplugg som stod på schemat. Sånna här dagar skapar en sån sjuk stress. Man vet att man måste plugga och att man har jättemycket tid men det går bara inte och så stressar man upp sig över att man inte är så effektiv som man borde va och då börjar man stressa upp sig över att om man ändå inte pluggar så kunde man ju gjort något kul men då skulle man ju fått gjort ännu mindre och det skulle ju inte va bra men som det är nu blir det lite av ett halvläge som inte bra för nåt heller. Jobbig mening men det beskriver gaska bra hur jag känner just nu.

Likes

Comments

Jag vet att det inte blivit mycket bloggande det senaste, endast några bilder nån enstaka gång ibland, men har helt enkelt inte känt för det eller orkat med det. Det har varit så mycket på gång i mitt liv just nu. Mycket roligt med student och en superbra start på fotbollssäsongen både för laget och individuellt. Men också mycket jobbigt, mycket plugg och även en del annat. Man kan väl säga att det varit mycket upp och ner.

Likes

Comments

Likes

Comments