Tjenare tjenare.
Idag har jag insett hur skönt det är att ha rutiner. Så jag såg till att gå upp i tid och träna imorses. Hur gött som helst!
Sedan inväntade jag Nora, som jag knappt träffat på lovet, vilket var väldigt roligt och mysigt. Vi chillade lite, sen beslöt vi oss för att ta ett strög med en mopedbil, fikade och såklart kollade vi på gamla dansuppvisningar.

Våran dansskola avslutar nämligen varje termin med en stor och fin uppvisning. Vilket uppskattas av både oss äldre dansare, dom små, föräldrar, men även andra som vill kolla på grymma dansare från Art Dance.

Har precis suttit och pluggat stadskörning i 3 timmar... Min hjärna blöder.

Imorgon blir det upp med tuppen. Jag och Nora tänkte nämligen tjuvstarta dansterminen med en långpromenad. Sedan blir det nog ännu mer plugg för min del.

Vi ses, ha de gött!


Norisen & jag

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har helt glömt bort att berätta lite om vem jag är och vad jag sysslar med. För er som är helt nya så kanske en liten presentation vore kul och bra.

• Jag heter då Amanda Gunnarsson, född 3 augusti 1999 och är uppvuxen dom första 11 åren i ett litet samhälle vid namn Kinnarp, som ligger mellan Falköping och Ulricehamn.

• Jag läser inriktningen juridik på ekonomiprogrammet här i Falköping.

• Jag jobbar extra på ICA Supermarket och som sagt stormtrivs jag där. Så de kan nog hända att jag blir kvar där efter skolan om jag får.

• Mitt drömjobb varierar typ varje vecka. Denna veckan är det polisyrket som lockar. Men det kan också vara kriminolog, miljöjurist eller fastighetsmäklare.

• Min fritid går åt till att dansa. Jag har testat en hel del olika stilar. Men har fastnat för hiphop, dancehall och disco. Jag tävlar även i dans. Just nu bara i disco, men i par, singel och troligtvis bigteam. Är väldigt sugen på att testa hiphop, men jag är för mesig.

• Jag är även hjälpdanslärare för super söta ungar i showdance. Älskar verkligen det "jobbet".

• Samt, jag kan nu avslöja min lilla överraskning. Och det är att jag har gått och blivit med bil. Inte världens skönhet, men jag tycker den är så söt och passar mig perfekt. En extra press till att jag klarar mitt körkort;)

Hoppas ni fick en liten bättre bild av mig nu, ha de gött!

Likes

Comments

Likes

Comments

Förra året var jag med i en stooor danstävling i Serbien. Kanske en av de häftigaste upplevelserna jag någonsin kommer uppleva.

Här är iallafall min och tjej vid namn Felicias bidrag i tävlingen. Vill mer än allt leva om den känslan man hade. Aldrig vart så nervös och haft så mycket adrenalin samtidigt.

Likes

Comments

Jag är väll inte världens bästa på att skriva och prata massa gulligt om den som jag håller kär.
Men denna killen ska ha all cred till att jag mår så bra som jag gör.
Denna killen och jag har en lång historia ihop. Ups and downs genom åren. Men det finns ingen som gör mig lyckligare än han, ingen som får mig att må så himla bra.
Han är nog det bästa som hänt mig, no joke.

Jag älskar dig.

Likes

Comments

Yes, då var man tillbaka i "bloggvärlden".

Det var ett tag sedan man var här. Så vad har hänt mer än att jag blivit äldre med ögonbryn som inte en mils avstånd mellan varandra.

Jo jag börjar snart mitt sista år på gymnasiet. Blandande känslor faktiskt. Har kommit till insikt att gå i skola är typ det enda jag vet. Jag menar jag började som 6-åring och kommer sluta som 19-åring.

Nu i sommar har jag jobbat för det mesta, men det har jag inte haft några större problem med. Stormtrivs att jobba i affär och att möta kunder. Men nästa vecka får jag ledigt innan skolan börjar igen. Vilket kommer användas till att plugga körkort. Jag skriver nämligen snart mitt teoriprov och kör upp på hemligt datum.

Vad mer har jag att berätta. Ska gadda mig hehe och ser sååå mycket framemot tävlingarna nu i höst.

SAAAMT har nog en liten söt överraskning att visa inom snarast framtid ;)

Ha de gött!

Likes

Comments