Dessa människor man har omkring sig, 5 dagar i veckan. Som man skrattar, svettas och utvecklas tillsammans med. Dessa människor betyder så mycket för mig.
Har man en riktig pissdag så vet man att den blir bättre så fort man tar steget in i danssalen. Är så oerhört tacksam att få vara en del av dessa. I så många år nu som man har hållit på med denna sport, så är det verkligen dom runt omkring som gjort det värt all den tid man lagt ner och kommer lägga ner.

Tack hörrni!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejhej bloggisen!

Dåligt med uppdatering, men det händer så mycket i livet just nu. Både super roligt men också ganska jobbigt i vissa lägen. Dessutom mår jag inte helt hundra, konstant huvudvärk och allmänt låg. Men fick dra mig till skolan idag ändå.
Efter skolan var jag och hämta lite paket, som bl.a innehöll nya skor och julklapp till mamma och pappa (bäst att vara i tid ;)).
Dum som jag är så glömde jag mina engelskaböcker i skolan, då jag har test imorgon, så fick smita tillbaka till skolan. Passade även då på att skjutsa hem Karl så slapp han gå i regnet i till stationen. Snäll tjej.

Nu så tänkte jag äntligen slå mig ner och plugga lite engelska och försöka skriva klart en socialpsykologi-inlämning. Kul va?

Ha de gött!

Likes

Comments

Hejsan allihopa!

I helgen var det som sagt tävling i Lidköping som stod på schemat. Det blev en heldag i hallen med en massa inspiration och hejande på dom andra dansarna från Art Dance.
För min del så blev det pallplats på båda, 3:a i duo med Nora och 2:a i solo. Underbart att få lite revansch och även lite svar på att de man lägger så mycket tid på.

Idag hade jag det första juridikprovet för terminen, 5 kapitel fick jag med ett leende plugga på. Med lite tur så var inte provet allt för stort eller svårt. Så håller tummarna att det gick vägen.

Jag har även fräschat upp håret med lite gråa toner. Blev super bra, och är hur nöjd som helst. Ni kanske lägger märke till det i bilderna nedanför.

Ni får ha det bra! Vi ses, kram

Likes

Comments

4:a i disco duo
2:a i disco singel
1:a i hiphop bigteam,
otroligt rolig lördag, om en vecka väntas ännu en tävlingshelg!

Likes

Comments

Hej och FÖRLÅT!
Har verkligen haft fullt upp och bloggen har helt enkelt lagts åt sidan. Skolan, jobb, träningar, tävlingar och annat skoj har kommit emellan.

Så lite uppdatering. För snart två veckor sedan gjorde jag min debut i Disco solo. Gick sådär, men hade inga andra förväntningar heller. Så nu laddar vi upp för nya tävlingar som ger nya möjligheter.
Idag är det studiedag, vilket kommer fyllas med träning med min duopartner Nora.
Tänkte även städa lite och plocka lite, tycker det är så skönt att ha ordning och reda.

Igår bokade jag även tid hos frisören. Mitt hår har växt en hel nu på sistone, vilket jag är sjukt glad över. Men måste bara få lite mer ordning på det och så ska jag försöka få bort det guldiga/gula nyanserna och satsa på lite gråare toner. Bild på resultatet kommer senare antagligen.

Vi ses snart igen, lovar. Kram

Likes

Comments

Och så var dagen här. Fyfan va grym jag är. Äntligen har jag fått mitt efterlängtade körkort. Halkan gick bra, uppskrivningen gick bra och uppkörningen gick ännu bättre. Är väldigt stolt över mig själv. 


Ha de gött, jag lär ströga hela veckan lång!

Likes

Comments

Hejhej!
Nu har ännu en vecka gått. Tiden går så oerhört fort. I lördags började äntligen min träning igen, disco stod det på schemat. Så himla skönt att vara igång igen, men känner tyvärr har man tappat flåset nu under sommaren. Efter dansen övningskörde jag till Jönköping, eftersom mamma och pappa var i jakt efter lite glas på IKEA. Själv så gick jag över till A6 och fick med mig en basic grön tröja, samt min favorit ansiktsmask från The Body Shop.
På A6 mötte jag upp Karl och hans mamma, sedan åkte vi på kalas hos Karls kusin.

Idag var vi ute i skogen och plocka svamp. Fick med en massa hem. Så gott med kantareller!!
Efter svampplockningen var det direkt iväg till danslokalerna för att vara hjälpdanslärare för dom små. Gick super bra och dessa små barn överraskar mig varje gång. Så duktiga och söta!
När lektionerna var slut stod mamma och vänta med min lilla pärla som skulle tankas för första gången, och så var vi iväg till Stenstorp för att se min lillebrors match. 6-0 till brorsan blev det iallafall!
Nu ska jag snart iväg till Maja med tjejerna. Vi ska nämligen boka studentresan till Aiya Napa. Taggad deluxe är jag.

Vi hörs!!

Likes

Comments