God formiddag/eftermiddag venner!
Jeg sad igen, igen, igen på Pinterest og drømte mig laaaangt væk haha. Det endte altså ud med, at jeg begyndte på en Interior-collage. Jeg håber, at I kan lide den!

Knuser, Gun ❤

Likes

Comments

God aften skønneste læsere!
Jeg tænkte, at jeg ville lave en '50 facts about me', da jeg tænker, at I måske gerne vil lære mig lidt bedre at kende. WOW, det lyder selvisk. Men høh, jeg ved ikke, hvordan jeg ellers skal formulere mig.

Sååå, her er de 50 facts om mig

1. Jeg er ikke skilsmissebarn.
2. Jeg bor i Brønshøj.
3. Jeg har tidligere haft en YouTube-kanal, som jeg ikke lige pt. laver noget på.
4. Jeg har oprettet såååååå mange blogs i fortiden, og når jeg kigger tilbage på dem, så er det virkelig flovt, for jeg kunne virkelig ikke stave, og jeg skrev som om, at jeg havde helt vildt mange følgere, øhhh.
5. Mit største idol er Zara Larsson.
6. Jeg har en spiral.
7. Jeg skifter alt for tit profilbillede på FaceBook, sorry.
8. Jeg går ind for ''Free The Nipples''.
9. Jeg har aldrig været den største Justin Bieber-fan.
10. Jeg har to hunde, Nolder og Max.
11. Nolder er min bedsteven, han kan altid mærke på mig, hvis jeg er ked af det, eller der er noget galt.

12. Jeg og min kæreste (Lauge) har været sammen i 17 måneder.
13. Jeg har en bror, der er 16 år gammel, der hedder Jannic.
14. Jeg arbejder på Lagkagehuset, hæhæ.
15. Jeg har undværet en telefon i 4 måneder, og jeg fik først en d. 27. december, ahah.
16. Jeg elsker at købe SKOOOO.
17. Min yndlingsfilm er 'Allied'.
18. JEG GLÆDER MIG MOTHERF****** MEGET TIL PARADISE STARTER!
19. Jeg går ikke i skole.
20. Jeg ejer et par falske briller haha.
21. Jeg har det så nederen med, at jeg er 17 år gammel. JEG VIL IND PÅ 18+.
22. Jeg har ikke særligt mange veninder.
23. Jeg tjekker altså ikke udløbsdatoen på makeup, huhu.
24. Jeg har en iMac 27'', som jeg ikke bruger...
25. Jeg har et medlemskort til fitness, som jeg aldrig bruger hmm.Like dette indlæg, hvis I gerne vil have endnu en ''25 facts about me''!
Møøøøs, Gun <3

Likes

Comments

Hey venner!
Jeg sad og drøøøømte om varme og klare himler, og jeg gik med det samme igang med en lille collage her til aften. Jeg håber, at I har nydt jeres ferie, og til jer der fik ferie i fredags, hav en lækker ferie.
Møsser, Gun ❤

Likes

Comments

Hey læsere!

Jeg var i går til noget, der hedder elektroterapi. Med denne metode kan du få drømmekroppen, hvis du har et par enkelte ting, du gerne vil af med. Såsom appelsinhud eller slap hud. Der sker det, at du får nogle pads på det område, hvor du vil behandles. Disse pads bliver tændt, og der vil komme elektroder ud af de her pads. Det padsne gør er, at de forvandler fedt til muskler. Og det bedste ved det hele er, at 45 minutter med denne behandling svarer til 6 timer i fitnesscenteret! Og helt ærligt, hvem vil svede som en gal og blive træt i hele kroppen. Not me, haha.

Derudover er der en garanti på, at du vil se resultater. Hvis der ikke sker resultater ved de 10 gange et forløb varer, så får du muligheden for at få lavet flere behandlinger GRATIS.
Denne behandling koster 348,- pr. gang, men frygt ikke! Gunilla her har fået skaffet sig en rabatkode. ;) Du kan bruge rabatkoden ''GUNILLA'' ved dit næste køb, og du kan dermed få 50%!

De er suuuuper professionelle og skønne. Man føler sig virkelig tryg. De har to klinikker. De har en i København og en i Svendborg. Jeg synes virkelig, at I skal tjekke det ud, for det er virkelig en god investering. I kan kontakte dem på deres hjemmeside HER.

Kæmpe møssere, Gun <3

Likes

Comments

Hej kæreste, sødeste, smukkeste læsere!
Undskyyyyld, at jeg ikke skriver så meget lige for tiden, jeg har lidt travlt. Men whatever haha. Jeg har den seneste uge lavet en masseeeeeee.

8. Februar - Onsdag
Dette var dagen inden Lauges fødselsdag. Jeg har på denne dag bare hygget med Lauge og faktisk ikke lavet en skid............... heh

9. Februar - Torsdag
LAUGES FØDSELSDAG. Lauge blev vækket ved en 7-tiden af mig, Lauges mor og sin søster. Vi gik ud for at spise lækker morgenmad, og Lauge fik lidt gaver. Lauge tog herefter i skole og jeg tog hjem og derefter på arbejde. Efter arbejde skyyyndte jeg mig hjem til Lauge, (måske liiidt forsinket), og da jeg kom derhjem var der købt mad fra Jagger, uhhh, og Lauge fik de sidste gaver.

10. Februar - Fredag
Work, work, work, work. Der skete ikke det helt store.

11. Februar - Lørdag
Jeg stod op kl. 06, da jeg skulle på arbejde. Jeg skulle arbejde indtil 12.30, og puuuuha det var stramt. Altid når jeg møder om morgenen på arbejdet er der lige de 3 timer, hvor jeg er ved ar falde i søvn og de er STRAMME. Efter arbejde smuttede jeg hjem til Lauge og hjalp til, da han skulle holde fødselsdag for familien. Det blev rimelig sent, og jeg faldt i søvn på 0,5 haha.

12. Februar - Søndag
Denne dag var jeg på Strøget med Lauge, da han skulle købe sko. Vi tog herefter hjem og hyggede med min familie.

13. Februar - Mandag
Jeg skulle i biffen for at se FIFTY SHADES DARKER!!!! Jeg tog hjem til min veninde ved en 15.45-tiden for at spise aftensmad. Jeg arbejder som sagt på Lagkagehuset, så jeg tog lidt chai med derfra som en undskyldning, da jeg kom for sent haha. Vi tog af sted ved en 16.30-tiden og var i biffen kl. 17. Det var til et Club Matas arrangement, så der var pagne. Drikker dog ikke, haha. FILMEN VAR MOOOOOTHER F****** GOOOOOOOOOOOOOOD, OMG. Jeg læser bøgerne, og jeg sad nærmest hele filmen og skreg af glæde altså hahah.

14. Februar - Tirsdag aka. VALENTINSDAG.
Jeg besluttede mig for at sælge en masse tøj, da jeg ikke gik med det længere. Jeg tog ved en 16-tiden ned til Føtex for at sende nogle pakker af sted. Derefter tog jeg, Lauge og min mor i Rødovre Centrum for at handle noget mad ind. Resten af aftenen stod bare på film, slik og hygge med Lauge. Intet særligt <33

15. Februar - Onsdag
Todaaaaaaay. Jeg skal i dag ind til PR Connect for at se på deres showroom og så skal jeg hente en pyjamas fra Ambassador1867. Derefter skal jeg ind og få lavet negle. Resten af aftenen skal vi være hjemme hos Lauge og slappe af, hehe.

Jeg håber, at I får en lækker daaaaaaaaaag! Vi ses snart
Møs, Gun <3Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej igen, venner!
Det er lidt tid siden, at jeg har lagt et indlæg op (i hvert fald i forhold til, hvor meget jeg bloggede før, haha), og nu synes jeg egentligt der skulle et op. Jeg har de sidste par dage holdt Lauges fødselsdag 2 gange, og så har jeg arbejdeeeeet...

Lauge og jeg holdt bare hans fødselsdag hjemme hos ham selv med sin nærmeste familie, hvilket var super hyggeligt.
Dette er mit OOTD (haha, 2013). Jeg har modtaget et par beskeder omkring min bluse, og den er egentligt rigtigt fra Føtex, for at det ikke skal være helt løgn.

Jeg håber, at I har en lækker dag, og at I har fået en skøøøøøn start på ferien.

Knus, Gun <3

Likes

Comments

HEY VENNER
JEG HAR I DAG MODTAGET DISSE STØVLER!!! Jeg bestilte disse støvler for en uge siden, og i dag kom de så, hehehehehheheheheh.
Jeg vågnede op til en mail fra GLS, hvori der stod, at pakken er blevet afleveret i min nærmeste Silvan. Jeg bor kun 3 minutter derfra, så tror I ikke lige jeg fik travlt? haha. Jeg skyndte mig hjem med pakken, da jeg fik den, tog mystory til insta og snap, haha (Følg med på Instagram HER), og derefter skyyyndte jeg mig at pakke pakken op. Og jeg blev mødt ved det smuuukkeste syn. Jeg vil aldrig elske et par støvler mere end disse, haha. Jeg glæder mig så sygt meget til sommer, så jeg kan få dem endnu mere i brug der til en nederdel, yas.
Jeg skal til en smykke lancering i aften, hvor støvlerne forhåbenligt kommer i brug. I kan shoppe skoene ved at trykke på skoene!

Jeg håber som altid, at I har en lææækker dag i dag.
Kæmpe knuser og møsser, Gun 😊❤

Likes

Comments

Hey venner!

Jeg har i dag kigget mine ting igennem netop for at lave dette indlæg. I denne collage under er der nogle af de ting, som jeg virkelig synes er værd at investere i.

Jeg sætter virkelig pris på alle disse ting, og jeg er virkelig glad for, at jeg har fået dem eller købt dem.

Real techniques sponge: Jeg er virkelig tilfreds med dette køb. Jeg har altid været mest til børster, og jeg har altid tænkt, at svampen er mega overvurderet og ikke gør den store forskel ift. mine børster. Meeeeen holy guacamole, det gør en KÆMPE forskel. Børster har en tendens til at efterlade streger og at rykke rundt på resten af foundationen, når man bruger den. Men svampen giver bare et perfekt finish og får det hele til at se så naturligt ud!

Daniel Silfen halstørklæde: Denne fik jeg som en "sponsorgave", kalder jeg det hehe. Halstørklædet er i suuuuuper kvalitet og så er det ikke helt vildt pricy. Det er ekstremt varmt (ikke på den dårlige måde), og så er der Daniels logo på det ene af enderne af halstørklædet.

SONOS højtaler: Denne højtaler er super at ønske sig. Den er lidt ovre i den dyre ende, men den er så fantastisk. Hele mit hus er indstillet med SONOS højtalere, og det er det fedeste. Du kan høre forskelligt musik i forskellige rum, fra den samme tjeneste. SONOS tilbyder en musiktjeneste, der kaldes SONOS (hæhæ), som tillader dig at oprette playlister, tilføje kunstnere som favoritter og ikke mindst, at lytte mange på en gang.

Taiki bukser: Jeg købte disse bukser i efteråret, og jeg har aldrig i mit liv været gladere for et par bukser. (Bortset fra mine joggings, haha). De sidder så fandens godt på kvinder med en timeglas form, og gerne vil have lidt booty.

RITUALS bed and body mist: Jeg fik denne mist i adventsgave af min bedstemor, og jeg elsker den. Den dufter sødt og frisk, og så dufter den i en evighed!

Billi Bi støvler: Jeg købte disse støvler i december/november måned. Jeg har aldrig som teenager gået i vinterstøvler, da jeg altid har synes, at alle vinterstøvler var pivgrimme. Men disse er sååååå lækre. Der er for indeni, så man holder sig varm, og med et par bamsesokker indenunder, så kommer du aldrig til at fryse om dine tæer igen.


Jeg håber, at I kunne lide dette indlæg. I skal vide, at jeg virkelig sætter pris på den støtte, jeg har fået omkring min blog, og at jeg nyder det.

Kæmpe knus, Gun ❤

Likes

Comments

Hej venner!

Jeg besluttede mig for at lave en haul over ting, som jeg har købt og fået (sponsor) over denne måned, da det faktisk ikke er såååå tit igen, at jeg køber så meget haha... (Nogle kom dog ikke med på denne collage, da der ikke var plads). Jeg har linket de forskellige ting nedenunder, men hvis ikke jeg kan finde dem, så ligger der et lookalike i linket.
Jeg håber, at I vil kunne lide dette haul!

Møs, Gun <3

Likes

Comments

Hey igen gutter!

For laaaaaang tid siden modtog jeg en pakke fra Loving Tan med en masse LÆKRE produkter. Jeg fik en self tanning mousse, en bronze shimmer luminous cream, en back applicator, en exfoliate handske og en applicator handske.

Jeg har før brugt spraytan, men dog kun dem, som man kan købe i supermarkeder, og der var ikke rigtigt nogen succes's der. Jeg skrev ind til Loving Tan for at høre, om de kunne være interesserede i et samarbejde. Det var de heldigvis! De er såååå søde, og er virkelig servicemindet.

Men denne spraytan er SÅ god! Altså det er helt vildt! Den efterlader ingen streger, det suges hurtigt ind i huden, den er suuuuper nem at påføre og så lugter den ikke af kemikalier og spraytan. Jeg ELSKER denne spraytan, og jeg skal helt klart investere i noget mere.

Jeg bruger farven "Dark", som er virkelig god her til foråret og vinteren, da det slet ikke er for mørkt. Jeg er lidt mørkere i huden, derfor valgte jeg dark.

Synes godt om dette indlæg, hvis I gerne vil have en turorial på, hvordan man lægger spraytan!

Jeg håber, at I som altid har det super lækkert!
Mange møssere, Gun ❤

Hey again guys!

Looooong time ago I received a package from Loving Tan with a lot of DELICIOUS products. I got a self tanning mousse, a bronze shimmer luminous cream, a back applicator, one exfoliate glove and a glove applicator.
I have previously used spraytan, but only those you can buy in supermarkets, and there was not really any success's there. I wrote in to Loving Tan to inquire whether they might be interested in a collaboration. They were! They are soooo sweet and really service-minded.

But this spraytan is SO good! So it's crazy! It leaves no lines, it suckes quickly into the skin, it is suuuuper easy to apply and it doesn't smell of chemicals and spraytan. I LOVE this spraytan, and I will definitely invest in more.
I use the color "Dark", which is really good here in the spring and winter, as it is not too dark. I am slightly darker skin, therefore I chose ''Dark''.

Like this post if you would like a turorial on how to spraytan!

I hope you will as always have the super delicious!
Many møssere, Gun ❤

Likes

Comments