View tracker

​Onsdag.

Vaknade och tänkte att va HÄRLIGT idag kommer mina päron och min syster. Nej. Det gör de inte alls Clara, de kommer imorgon. Besvikelsen. Vetskapen när en vaknar om hur otroligt mycket en har att stå i hela dagen men helst av allt vill ligga i soffan och titta på Anki & Pytte. Hårt liv.

Hemtentan skulle göras klar, lägenheten skulle storstädas, köttfärssås skulle lagas och frysas in osv.
Vad jag gjort istället? Lärt mig oväsentliga saker om djur. Aldrig tänkt på det men ormar fiser ju. Sköldpaddor kan andas med röven. Getter har dialekt. Ekorrar kan varken rapa eller spy. Sånt har jag lärt mig.
Vettigt.

Skämt åt sidan. Lite vettiga saker har jag fått gjort och hemtentan är snart klar.
Just nu är dock längtan efter ledighet och lite LOV enorm. Idag är det fredag för mig och sen tänker jag ta helg i 12 dagar. Först här och sedan sju dagar i Stockholm med tre av mina bubbisar. Sju dagar. SJU! 
Otroligt. Det faktum att även jag kommer få åka söderut till converseväder och barmark gör mig nöjd, extremt nöjd.

Sluta stör nu. Jag är i fokus.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

HAHAHA.

Gick bra det här ni, aktiviteten är på topp.
Senaste tiden har det varit tentaskrivande så har fått så SJUKT mycket annat gjort. Dammsugit fyra gånger, rensat alla vrår, möblerat om tre gånger också men det blev skitfult så måste ändra tillbaka.
Satt på en stol vid köksbordet i sju minuter och var besviken, hade förväntat mig en MEGAFÖRÄNDRING, att hela livet skulle bli annorlunda bara jag bytte plats på soffan. Det blev inte så. Det blev bara en våg av besvikelse som sköljde över mig. Precis som snön gör om man går under ett träd.Blir aldrig som en tänkt sig.

Annars då? Påskvecka. Åker inte folk hem över påsken så flyttar de för praktik och för sommaren. Är ju vår nu, det känns verkligen. Vaknade upp i lördags och läste på Facebook att det var dagen då allt vänder och våren kommer. Vad jag gjorde sen? Gick ut och skottade bort femtiosju kilo snö. Eller liter? Vet inte hur man väger snö, bryr mig inte heller cool som jag är. Jag skottade, blev varm, gick in och va bitter i tretton minuter, sen har jag glömt vad jag gjorde. Troligtvis något onödigt.

Har iallafall nu ändrat min åsikt om snö. I höstas (ja, i höstas) när skiten började komma var jag överlycklig. INGEN JULKÄNSLA ELLER VINTER UTAN SNÖ!!!! :D :D :D :D
Men. Det var då. Nu är det snart april och jag vill DÖDA varenda snöhög. Precis som Albin skulle göra efter en kväll på Oscars men han förlorade fighten tyvärr. Det var en spännande tid.

Nu har jag inte tid för det här mer. Måste köpa mjölk till kaffet, röra mig utanför dörren. Enkelt tänker ni? Nej. Jag måste skotta mig ut först, kämpa. Det är så provocerande att skotta när det fortfarande snöar men jag har ett uppdrag och jag har bestämt mig för att jag ska klara det. Så det så.

Hörs fan.

Likes

Comments

View tracker

Hörrni.

Nu ska ni få höra. Jag mår så oförskämt bra, tror knappt det är sant. Eller jo jag tror visst det är sant för att jag vet att det är sant, behöver inte ens googla. SÅ säker är jag på min sak.
Östersund gör mig gott på så många sätt och vis, trots vissa motgångar som alla människor
får ta känner jag mig ändå på topp nu. Sen att min bästa vän Anna Pyttiparpforce kommer hit på onsdag gör inte saken sämre, pricken över i so to speak.

Dagen idag har varit trivsam också. Hundmys, Davidhäng, tvätt, Mölhäng, Mölpromenad och kaffe. Livet. Vet att det är sliskigt att prata såhär men faktiskt så gör jag det för mig egen skull. Så jag till hundra fattar hur bra tillvaro jag har det här uppe.

Nu ska jag titta på Anki och Pytte efter att ha köttet ett avsnitt Vikings.
Måste väga mognadsgraderna lite, får inte bli för seriös.

HEJ

Likes

Comments

Hopp.

Vanlig dag i Clackes liv. Fast nej, en vanlig dag i Clackes liv innebär inte en kamp på liv och död mot Ritzer. Tänker inte ens berätta för er vad Ritzer är, vet ni inte så ska ni vara oerhört lyckliga över det, Ritzer bidrar endast till misär, svordomar och frustration. Bra jämförelse är tjoan som sitter i tornet på Fångarna på fortet, tänker mig honom precis så fast ÄNNU mer luddig och irriterande i sina frågor. Allmänt trött på döda, vita, europeiska män för tillfället, det är det jag läser om förstår ni. Döda sociologer vars teorier ändå inte passar in längre och vars ordval är lika tråkiga som kläderna på Nobelmiddagen. Ytterligare en sak jag inte förstår, vad är det roliga i att sitta och glo på människor som går in i en stel sal och äter något i stil med gåsleversentrecote som är flamberad på en gravsten? Förstår inte charmen. Tacka vet jag melodifestivalen, det bidrar alltid till skratt.

Livet på Östersunds camping forsätter. Tog mig dock härifrån och vidgade mina vyer igår, fotboll på All Star var gårkvällens trevliga aktivitet och jag köpte ingenting. Inte en öl. Inte en kaffe. Gav mig själv tre klappar på axeln för min insats. Tugga på tandpetare blev bisysslan som man brukar säga.

Nu kallar Ritzer igen. Att jag ens lyssnar är ett under, trodde jag aldrig. Trodde heller aldrig att jag skulle börja lyssna på Skitarg men efter Halloween och häng med Möl ändrades det också. Livet är fullt av överraskningar hörrni, snart kanske till och med jag klarar av den här förbenade tentan.

På återseende.


Likes

Comments

Damer och herrar.
Pojkar och flickor

Jag har skaffat mitt livs sjätte blogg, tror minsann det är något sådant, Tjoeri tycker jag det är vilket passar mig ypperligt då jag är den mest tjoiga individen jag själv stött på. Tänker absolut inte förklara vem jag är för det är ointressant, gör detta endast för att ha något att sysselsätta mig med när jag har tråkigt. Onödigt skit alltså men sådant är faktiskt livet fyllt av ibland också, onödigheter.

Turligt nog har jag inte ofta så tråkigt här i norr, tro det eller ej. Bor man mitt i Sverige med närmsta grannstad 20 mil bort borde livet vara jävligt grått o tradigt men icke! Icke för mig. Jag har det bra här i Sveriges mittpunkt, jag trivs som majsen i tacobrödet. Jag pluggar vilket jag för 7 månader sen absolut inte kunde tro, jag har hittat nya vänner som är så underbara så jag nästan blir troende. Närå, jag tror inte, jag vet eller så googlar jag. Finns det inte ett vettigt svar på google så finns det heller inte något vettig anledning att fortsätta tro. Så det så.

För all del, ha en trevlig afton.

Likes

Comments