Header

En favorit i min lägenhet, är min stringhylla. Den har fått följa med mig från huset, och passade så bra in här. Den pryds numera också av två minnen av min farmor. Ett broderi som hon har gjort ”kärlek är att säga förlåt” och ängeln längst till vänster som hon gett mig. ❤️

Likes

Comments

Det har hittills varit en bra vecka. Som jag gillar och trivs på mitt jobb, och vad jag gillar tiden utanför jobbet också. Har en underbar familj, hund och vänner. Som gör livet så himla bra.

Med ett leende på läpparna låste jag klassrummet idag och tog helg. Startade den med en långpromenad med vovven, lagade middag och sedan en massa mys.

Sedan blev det bowling med Sofie & Veronica. Började allt med att ligga etta, och avslutade det med att förlora. Men lika kul hade jag ändå. Sen har vi bara myst runt och surrat. En himla fin fredag, helt i min smak.

Nu har jag och Brutus krupit ner under täcket, dags att ta kväll och ladda batterierna inför morgondagen.

Likes

Comments

Jag försöker att alltid ha min fina klong vas fylld med blommor. Så himla fräscht med färska snittblommor! Nu fick det bli tulpaner. 😊

Annars så har äntligen mina hyllor kommit på plats. Köpte dom träfärgade, men målat om dom svarta. Blev då nöjd med det i alla fall!

Har klickat hem lite småjox som man kan sätta i hyllorna, och även en korg som Brutus leksaker kan vara i. Det borde komma i veckan, så kanske det kommer upp en bättre bild.

Likes

Comments

Igår var det bilbingo som gällde, och endast fattigare blev man. Men tänkte försöka mig på revansch nu på söndag!

Idag bjöd jag familjen på lasagne, som blev riktigt lyckad. Mycket roligare att laga mat när man får bjuda någon man tycker om. Dom stannade kvar ett tag efteråt och umgicks. Sen blev det en dusch och nu ligger jag under täcket och ska slå på en film.

Blivit tokförkyld. Bultar och rinner i hela näsan och hjärnan värker. Men förhoppningvis går det över snabbt.

Likes

Comments

Helgen är kommen, och ska jag vara ärlig så är jag inte speciellt brydd. Fattade inte ens att det var fredag först. Jag trivs så bra på mitt jobb, så går mer än gärna dit. Det enda med helgen som är skönt är ju att man får sova ut. Och umgås ordentligt med vovven.

Idag efter jobbet, slutar 13:30 på fredagar, hämtade jag Brutus så for vi på djurmagazinet. Köpte en stickad tröja åt honom igår, men den var för liten. Så bytte till en större, så fin. Efter det styrde vi mot mommo & moffa för att hälsa på en stund. Älskade morföräldrar.

Nu är det matkoma som gäller. Raklång i soffan, med Brutus på magen. Härlig känsla. Ingen aning vad som händer senare idag eller ihelg. Men så länge jag får umgås med honom är jag nöjd.

Likes

Comments

Lite gröna fingrar kanske jag har trots allt. Fick ett skott från Sandras elefantöra när jag flytta in i lägenheten. Och hör å häpna så planterade jag om fyra små bebisar från den idag! Får hoppas att dom tar sig. 😊

Har dock inte riktigt plats för fler blommor i min lilla lägenhet, men svårt att hålla sig. Känner ju att man inte kan ha för många..

Likes

Comments