Header

Blogg, vad är det för något? Man kan tro att jag inte vet det i alla fall. Även fast det inte blir mycket uppdatering här något mer, så är det ändå kul att ha kvar. Dels för att kika tillbaka, och även för att kunna skriva lite, som nu.

Mycket har hänt den senaste tiden. Vet inte var jag skulle börja ifall allt skulle komma ner i text, så vi skippar det. Ni som hängt med, ni har hängt med helt enkelt.

En grej, jobbrelaterat. Det är att jag tagit över årskurs 4! Så numera är jag lärare. Väldigt spännande och roligt. Hittills bara gått en vecka, jag kämpar på. Himla erfarenhet.

Rosa hår har jag också hunnit få. Efter cirka 9 månader utan att ha färgat kände jag att det var dags för en förändring. Så så fick det bli.

Skotern rullar på som aldrig förr. En påsk i masugnsbyn har vi hunnit med, pärlan och jag. Och snart blir det en valborg i björkliden. Vintern börjar lida mot sitt slut, så måste ta vara på sista snön. 160 mil har jag hunnit med hittills i alla fall.

Nu tänker jag bjuda er på några bilder från senast, för mer än såhär blir det inte. Vi hörs när vi hörs. 🤗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hon lyckades igen, Frida. Inte svårt lära sig att jag älskar rosa. Kan man få för mycket rosa? Å hur läcker är inte dessa?! Svår att få rättvis på bild, men så knallig och läcker! Sen lite extra glitter på två, inte kan man ju få för mycket av glitter heller!

Likes

Comments

Hallå! Kan ju kanske vara trevligt att göra en uppdatering å visa att jag lever. Det här med bloggandet har fallit åt sidan för mig, får se om lusten kommer tillbaka. Kan bjuda er på några bilder från månaden bara, inte så mycket att skriva. Kör mest skoter på helgen, och jobbar på vardagarna. Redan mars förresten?! Sjukt.

Likes

Comments

Favoritfärgen, lite kortare och hur fina som helst! När skotersäsongen är igång så funkade det inte så bra med långa, därav helt nagellös på tummen. Så får hålla dom korta under vintern. Men de är ju läckert ändå!

Likes

Comments

Nu har det gått över en månad sen jag piercade mig, så kände att det var dags att byta smycke. Lättare sagt än gjort med dessa naglar, och små ringar/kulor. Men med hjälp av verktyg från garaget och en pincett så lyckades jag haha! Mycket bättre nu med mindre och finare smycke. 👌

Proppmätt sitter jag i soffan nu, blev stekt lövbiff med kroketter, persiljesmör och lite grönsaker till idag. Mums! Tänkte ta en dusch nu, sen krypa ner under filten och kika på en film kanske?

Likes

Comments

Att snön vräker ner kan ju vara jobbigt i vissa fall. Men när det gäller skoterkörningen så var det ju helt underbart idag. Nu börjar skotersäsongen på riktigt! Himla härlig puderåkning idag.

Nu slappar vi framför brasan, och inväntar att klockan ska närma sig fem. För då bjuds det på blodpalt hos Kaspers farmor! Perfekt. Lite bättre än de färdiga köttbullar vi tog med. 😉

Likes

Comments

Första veckan efter nästan tre veckors semester har gått. Om den har varit tung? Minst sagt. Varit död varenda dag, men genom hela veckan tog jag mig i alla fall! Ganska skönt vara tillbaka till rutinerna ändå, även fast sovmorgon är ganska skönt..

Vi rattade mot byn ihelg igen. Har fixat både ute och inne sen vi kom, och nu har jag precis satt mig i soffan framför brasan. Kasper är ännu ute och skottar med traktorn, lycklig kille. Och flera decimeter snö har landat på backen också, hur underbart? Här mår man!

Likes

Comments

Efter middag hos svärföräldrarna i fredags så lastade vi skotrarna och hakade på dom till Nilivaara. Skoterkörning, god enkel mat, kortspel och bara massa mys. Stuglivet är som underbart.

Ännu för lite snö, men av det som finns så är det himla kul ändå. Och skoterkörningen blev då trippel så kul den här säsongen, ångrar inte en sekund att jag bytte maskin!

Likes

Comments

Sjuk sjuk sjuk... Känns som det är de enda jag är nu för tiden. Extra kul nu när man har semester över jul & nyår. Och inte ska man ju nöja sig med den sjuka man redan har, utan igår kom ögoninflammation också.. De är kul dehär!

Men vid 5 pallrade vi i alla fall oss upp från soffan och for på coop. Kylen har ekat tomt i flera dagar, men nu är det åtgärdat! Och till middag blev det köttbullar & spagetti, med aioli & ketchup till. Ja fyfan så enkelt och gott.. Nu mer slappande på soffan innan de är dags att förflyttas till sängen.

Likes

Comments