Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hon lyckades igen, Frida. Inte svårt lära sig att jag älskar rosa. Kan man få för mycket rosa? Å hur läcker är inte dessa?! Svår att få rättvis på bild, men så knallig och läcker! Sen lite extra glitter på två, inte kan man ju få för mycket av glitter heller!

Likes

Comments

Hallå! Kan ju kanske vara trevligt att göra en uppdatering å visa att jag lever. Det här med bloggandet har fallit åt sidan för mig, får se om lusten kommer tillbaka. Kan bjuda er på några bilder från månaden bara, inte så mycket att skriva. Kör mest skoter på helgen, och jobbar på vardagarna. Redan mars förresten?! Sjukt.

Likes

Comments

Favoritfärgen, lite kortare och hur fina som helst! När skotersäsongen är igång så funkade det inte så bra med långa, därav helt nagellös på tummen. Så får hålla dom korta under vintern. Men de är ju läckert ändå!

Likes

Comments

Nu har det gått över en månad sen jag piercade mig, så kände att det var dags att byta smycke. Lättare sagt än gjort med dessa naglar, och små ringar/kulor. Men med hjälp av verktyg från garaget och en pincett så lyckades jag haha! Mycket bättre nu med mindre och finare smycke. 👌

Proppmätt sitter jag i soffan nu, blev stekt lövbiff med kroketter, persiljesmör och lite grönsaker till idag. Mums! Tänkte ta en dusch nu, sen krypa ner under filten och kika på en film kanske?

Likes

Comments

Att snön vräker ner kan ju vara jobbigt i vissa fall. Men när det gäller skoterkörningen så var det ju helt underbart idag. Nu börjar skotersäsongen på riktigt! Himla härlig puderåkning idag.

Nu slappar vi framför brasan, och inväntar att klockan ska närma sig fem. För då bjuds det på blodpalt hos Kaspers farmor! Perfekt. Lite bättre än de färdiga köttbullar vi tog med. 😉

Likes

Comments

Första veckan efter nästan tre veckors semester har gått. Om den har varit tung? Minst sagt. Varit död varenda dag, men genom hela veckan tog jag mig i alla fall! Ganska skönt vara tillbaka till rutinerna ändå, även fast sovmorgon är ganska skönt..

Vi rattade mot byn ihelg igen. Har fixat både ute och inne sen vi kom, och nu har jag precis satt mig i soffan framför brasan. Kasper är ännu ute och skottar med traktorn, lycklig kille. Och flera decimeter snö har landat på backen också, hur underbart? Här mår man!

Likes

Comments

Efter middag hos svärföräldrarna i fredags så lastade vi skotrarna och hakade på dom till Nilivaara. Skoterkörning, god enkel mat, kortspel och bara massa mys. Stuglivet är som underbart.

Ännu för lite snö, men av det som finns så är det himla kul ändå. Och skoterkörningen blev då trippel så kul den här säsongen, ångrar inte en sekund att jag bytte maskin!

Likes

Comments

Sjuk sjuk sjuk... Känns som det är de enda jag är nu för tiden. Extra kul nu när man har semester över jul & nyår. Och inte ska man ju nöja sig med den sjuka man redan har, utan igår kom ögoninflammation också.. De är kul dehär!

Men vid 5 pallrade vi i alla fall oss upp från soffan och for på coop. Kylen har ekat tomt i flera dagar, men nu är det åtgärdat! Och till middag blev det köttbullar & spagetti, med aioli & ketchup till. Ja fyfan så enkelt och gott.. Nu mer slappande på soffan innan de är dags att förflyttas till sängen.

Likes

Comments

Julafton har passerat, hela julhelgen och även nyårsafton! Allt har varit himla bra. Julafton spenderades med både min och Kaspers familj, och avslutades på skotern med vänner.

Nyårsmiddagen blev pizza, sedan party hemma hos oss med närmaste kompisarna. Väldigt kul och lyckat! Och en enda ynka bild har jag och bidra med haha..

Nu har vi intagit soffläge efter en varm dusch. Blev några timmars skoterkörning idag, och sedan middag hos mamma & pappa. Händer nog inte mycket mer idag, min förkylning ligger ännu i, och verkar inte bli bättre. Och som pricken över i:et har jag världens tandvärk.. Men om jag är nöjd med skotern? Ohja!

Likes

Comments