Header

Semestern är kommen, och livet med en chihuahua känns underbart. Förbered er på en drös med hundbilder i framtiden, men han är bara för bra min lilla vovve. Älskar honom redan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dagarna går, och närmare semestern kommer vi. Endast 3 arbetsdagar kvar. Men ännu närmare något ännu roligare kommer vi också. Nämligen en hund. Imorgon hämtar jag hem min alldeles egna lilla chihuahua Brutus.

Enda sen jag flyttade hemifrån så har jag känt det varit så tomt utan vovve, och dess värre ännu tommare nu när man bor helt själv. Så började titta på hundar och fastnade direkt när jag såg honom. Han är 6 månader, men bott kvar med mamma och pappa tills nu. Så det ska bli himla roligt, hade inte kunnat börja semestern på bättre sätt! 😊

Utöver att hitta mig en vovve så har jag fått min första fisk också! Fått två abborrar i hela mitt liv när jag pimplade och var typ 10 år. Men nu fick jag när vi var vid stora sjöfallet och kastade. En fin liten röding!

Nu har jag i alla fall intagit soffläge. Slutade halv fyra idag, och har sen dess storstädat, lagat mat, ätit och tagit ner lite saker till förrådet. Nu ska jag påbörja en ny bok, och försöka att inte somna.

Likes

Comments

Senaste naglarna från i onsdags! ✌️ efter nästan ett halvår med fyra naglar på vänster hand har ordningen blivit återställd. Fastnade ju med handen i skotermattan här i vintras, och hela min tumnagel slets av. Den har kämpat på och äntligen växt ut så vi kunde sätta dit en tipp, så nu ser det normalt ut äntligen! 😊 Och lika nöjd som vanligt när Frida i princip får fria händer. Det här vart nog en av favoriterna hittills.

Annars så är det bara några snabba timmar kvar att jobba idag innan jag tar helg. Sen endast två veckor innan det är dags för semester. Så skönt! En vecka planerad har jag i alla fall, sen får vi se vad de blir resterande veckor! 🤗

Likes

Comments

Eleverna är skickade på sommarlov, och nu är det endast några få veckor kvar innan jag också får det. Ska bli härligt med ny energi till hösten.

Livet rullar annars på, inte alltid på topp. Men det hör väl till. På onsdag kommer mitt paket från ikea, och då blir väl lägenheten i princip klar. Eller klar blir man väl aldrig, men då har jag allt för tillfället som jag vill ha i alla fall.

Snart väntas även en klippning av håret, sen nya fräscha naglar och då är jag så redo att rocka livet. Man lever ju bara en gång, så ska se till att ha så jävla kul och skapa många oförglömliga minnen.

Likes

Comments

Ännu en gång har det gått lång tid sen sist, och en hel del grejer har hunnit hända. Jag jobbar på som lärare och har jätte roligt tillsammans med eleverna! Snart går dom på sommarlov, och då går jag över till fritids, och har sedan två veckors semester i juli/augusti. Ska bli skönt! 😊

Men det största som hänt, det är att jag har blivit med lägenhet! Mitt bland rättningen av elevernas matteböcker så pågick budgivningen, och det var jag som vann. 30 minuter senare så var papperna skrivna och efter två veckor så bor jag nu här. Så glad och trivs verkligen redan!

Har kommit i ordning så gott jag kan än så länge, men mycket småfix och några småköp kvar. Men det får man ta allt eftersom. Min lilla 29 kvadratare ❤️

Likes

Comments

Blogg, vad är det för något? Man kan tro att jag inte vet det i alla fall. Även fast det inte blir mycket uppdatering här något mer, så är det ändå kul att ha kvar. Dels för att kika tillbaka, och även för att kunna skriva lite, som nu.

Mycket har hänt den senaste tiden. Vet inte var jag skulle börja ifall allt skulle komma ner i text, så vi skippar det. Ni som hängt med, ni har hängt med helt enkelt.

En grej, jobbrelaterat. Det är att jag tagit över årskurs 4! Så numera är jag lärare. Väldigt spännande och roligt. Hittills bara gått en vecka, jag kämpar på. Himla erfarenhet.

Rosa hår har jag också hunnit få. Efter cirka 9 månader utan att ha färgat kände jag att det var dags för en förändring. Så så fick det bli.

Skotern rullar på som aldrig förr. En påsk i masugnsbyn har vi hunnit med, pärlan och jag. Och snart blir det en valborg i björkliden. Vintern börjar lida mot sitt slut, så måste ta vara på sista snön. 160 mil har jag hunnit med hittills i alla fall.

Nu tänker jag bjuda er på några bilder från senast, för mer än såhär blir det inte. Vi hörs när vi hörs. 🤗

Likes

Comments

Hon lyckades igen, Frida. Inte svårt lära sig att jag älskar rosa. Kan man få för mycket rosa? Å hur läcker är inte dessa?! Svår att få rättvis på bild, men så knallig och läcker! Sen lite extra glitter på två, inte kan man ju få för mycket av glitter heller!

Likes

Comments

Hallå! Kan ju kanske vara trevligt att göra en uppdatering å visa att jag lever. Det här med bloggandet har fallit åt sidan för mig, får se om lusten kommer tillbaka. Kan bjuda er på några bilder från månaden bara, inte så mycket att skriva. Kör mest skoter på helgen, och jobbar på vardagarna. Redan mars förresten?! Sjukt.

Likes

Comments

Favoritfärgen, lite kortare och hur fina som helst! När skotersäsongen är igång så funkade det inte så bra med långa, därav helt nagellös på tummen. Så får hålla dom korta under vintern. Men de är ju läckert ändå!

Likes

Comments