Header

Att snön vräker ner kan ju vara jobbigt i vissa fall. Men när det gäller skoterkörningen så var det ju helt underbart idag. Nu börjar skotersäsongen på riktigt! Himla härlig puderåkning idag.

Nu slappar vi framför brasan, och inväntar att klockan ska närma sig fem. För då bjuds det på blodpalt hos Kaspers farmor! Perfekt. Lite bättre än de färdiga köttbullar vi tog med. 😉

Likes

Comments

Första veckan efter nästan tre veckors semester har gått. Om den har varit tung? Minst sagt. Varit död varenda dag, men genom hela veckan tog jag mig i alla fall! Ganska skönt vara tillbaka till rutinerna ändå, även fast sovmorgon är ganska skönt..

Vi rattade mot byn ihelg igen. Har fixat både ute och inne sen vi kom, och nu har jag precis satt mig i soffan framför brasan. Kasper är ännu ute och skottar med traktorn, lycklig kille. Och flera decimeter snö har landat på backen också, hur underbart? Här mår man!

Likes

Comments

Efter middag hos svärföräldrarna i fredags så lastade vi skotrarna och hakade på dom till Nilivaara. Skoterkörning, god enkel mat, kortspel och bara massa mys. Stuglivet är som underbart.

Ännu för lite snö, men av det som finns så är det himla kul ändå. Och skoterkörningen blev då trippel så kul den här säsongen, ångrar inte en sekund att jag bytte maskin!

Likes

Comments

Sjuk sjuk sjuk... Känns som det är de enda jag är nu för tiden. Extra kul nu när man har semester över jul & nyår. Och inte ska man ju nöja sig med den sjuka man redan har, utan igår kom ögoninflammation också.. De är kul dehär!

Men vid 5 pallrade vi i alla fall oss upp från soffan och for på coop. Kylen har ekat tomt i flera dagar, men nu är det åtgärdat! Och till middag blev det köttbullar & spagetti, med aioli & ketchup till. Ja fyfan så enkelt och gott.. Nu mer slappande på soffan innan de är dags att förflyttas till sängen.

Likes

Comments

Julafton har passerat, hela julhelgen och även nyårsafton! Allt har varit himla bra. Julafton spenderades med både min och Kaspers familj, och avslutades på skotern med vänner.

Nyårsmiddagen blev pizza, sedan party hemma hos oss med närmaste kompisarna. Väldigt kul och lyckat! Och en enda ynka bild har jag och bidra med haha..

Nu har vi intagit soffläge efter en varm dusch. Blev några timmars skoterkörning idag, och sedan middag hos mamma & pappa. Händer nog inte mycket mer idag, min förkylning ligger ännu i, och verkar inte bli bättre. Och som pricken över i:et har jag världens tandvärk.. Men om jag är nöjd med skotern? Ohja!

Likes

Comments

Igår efter jobbet for jag och Kasper till piteå för att hämta hem en ny pärla åt mig. Fick bli en boondocker! Tog premiärturen idag, inte direkt det ultimata föret ännu, men kändes humla bra! Skoterkörandet blev ett gäng roligare nu! 😄

Nu sitter jag hemma i soffan med Jocke & Verro, tittar på uppesittarkvällen! Ingen vinst för mig ännu, men Jocke vann tillbaka pengarna för lotten nu på senaste spelet i alla fall. 😊

Likes

Comments

Ibland får jag ju mina spontana idéer, och i detta fall var det att pierca mig. Fick bli i smiley! Har gått en vecka nu, och ännu väldigt ovant. Smycket är alldeles för stort, och inte den sort jag vill ha. Men annars så, tror nog den kommer få hänga med ett tag. Fast man kan ju bli less snabbt, vad vet jag.

Likes

Comments

Idag är det sista advent, förmodligen ingen som missat det. Sista helgen innan julafton. Om jag är speciellt brydd? Nä. Men kan väl vara trevligt eller nå.

Den här helgen avslutades i alla fall med några jobbarkompisar på skogshotellet! Riktigt god mat och himla trevligt hade vi, tiden bara rann iväg. Rekommenderas verkligen!

Nu ska jag bädda rent, och sen invänta Kasper. Han har varit på bortaplan ihelg, så ska bli skönt. Sen väntas bara 5 arbetsdagar, sedan tar jag långledigt över julen. Sååå skönt.

Likes

Comments

Jag har blivit allt sämre på att blogga, men det kommer något inlägg här och där när jag har tid och lust i alla fall.

Lördagen är kommen, och skönt är väl det. Startade dagen med att sälja min skoter! Fick någon idé här nyligen att jag vela ha en ny, så nu hänger jag på blocket för att hitta mig en pärla. Tankar går även till att överge polaris. Men vi får se!

När den var såld, så hoppade jag i kläderna för att möta upp mamma & Charlie. Blev en promenad på 6 kilometer! Riktigt mysigt, och skönt väder var det.

Sitter i soffan och klunkar vatten nu, ska strax gå och slå på kaffe. Jocke ska komma förbi på en kopp. Sen får jag se vad som händer denna kväll.

Likes

Comments

Denna gång fick det bli rött! Såhär mot jul-tider. För varje dag som går så inser jag mer och mer hur fint just rött är. Och hur läckra var inte dessa röda naglar? Hon kan hon Frida.

Likes

Comments