Header

För några veckor sen så bestämde jag mig för att börja plugga. Vill utbilda mig till lärare, men för att kunna söka in till det så måste jag först läsa några kurser som jag inte gått på gymnasiet. Började med naturkunskap.

Så det har varit mycket den här veckan. Skolstart efter jullovet, massor med plugg och en inlämningsuppgift som skulle in idag. Har även börjat att göra mina egna gelenaglar istället för att gå på salong, så har pysslat mycket med det också. Inte en lugn sekund alltså. Men roligt har det ändå varit.

Har precis skickat in första uppdraget till min lärare, så det blev en lättnad. Har med gott samvete lagt mig i soffan nu och inte gör nånting alls för en stund.

På måndag börjar jag även två nya kurser, svenska & samhällskunskap. Bara ösa på och försöka hinna med allting. Det svåraste är väl att få i sig någon mat däremellan, och min nästan obligatoriska vila efter jobbet. Men någon stans här emellan allt kaos så har jag och ska bli ännu bättre på att komma ut. Det behövs i all stress, bara en lugn promenad med bästa sällskapet.

Ska nog avbryta min lugna inte-göra-något-stund i soffan och pallra mig upp för en dusch. Sedan måste jag gräva fram någonting från skåpen och försöka knåpa ihop en middag. Trevlig helg på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det var en förmiddag för cirka en månad sedan som jag spontant kom på att jag vela boka en kryssning! Sagt och gjort, jag och Jocke bokade en kryssning från Stockholm till Riga och tillbaka.

I onsdags bar det iväg. Bodde hos hans moster med familj till på torsdag då båten bar iväg. Himla roligt har vi haft! God mat, drinkar, spel, karaoke, uppträdanden och en massa svammel.

Tillbaka i Stockholm på lördag. Och den kvällen spenderade vi hemma hos hans moster med hennes familj. Dom bjöd på två rätters och massa skratt. En himla rolig resa fick avsluta mitt jullov! Kom hem i igår och idag började jag jobba. Batterierna är laddade och jag är taggad på en ny termin med min fina klass.

Likes

Comments

Hallådär! Om det nu finns någon kvar här på grund av min kassa uppdatering.

Har precis kommit hem efter en tripp till Stockholm/Riga (mer om det i ett annat inlägg), och med mig därifrån köpte jag tre nya ljuslyktor. Så tänkte passa på att visa er en liten uppdatering av mitt lilla krypin. Har hänt en del sen jag flyttade in.

I köket var det svart/silver/borstat stål när jag flyttade in, så där har det fått förbli så, med lite fler detaljer i samma. Satt ju upp hyllorna för ganska länge sen, men här får ni se bättre hur det blev!

I vardagsrummet (dom sitter ju dock ihop) så har jag bara kört svart tidigare, men efter att Brutus fick en leksakskorg i mässing så kände jag att det var dags för mer i mässing! Så det fick bli en ljuslykta på vardagsrumsbordet och två hängande lyktor i fönstret. Himla nöjd.

Har så många planer på vad jag vill göra, så än är det inte klart. Men det blir det nog kanske aldrig?
Tv:n ska upp på väggen när jag hittar rätt väggfäste. Detaljer ska köpas till tv-bänken aka min garderob (som förövrigt också är ny sen sist). Gäller att tänka praktiskt när man bor så litet.
En tavla jag fick i julklapp ska upp på väggen när jag hittar rätt ram. Kabellisten till tv:n ska flyttas. Kabellist till mitt modem ska fixas. Ja listan kan göras lång. Men om jag trivs här i min lilla lägenhet? Det gör jag verkligen.

Likes

Comments

Tog första ordentliga skoterturen igår. Så underbart. Snön fortsätter att vräka ner där ute, hade inte kunnat bli bättre.

Har just vaknat och ligger och drar mig i sängen. Träningsvärken från igår verkar vara rätt okej ändå. Ska läsa lite ur min nya bok, sen kliva upp för frulle och därefter blir det julmarknad!

Likes

Comments

Likes

Comments

Tack alla som uppvaktade mig på min dag. Så tacksam jag har er i mitt liv. Nu är både jag och Brutus helt slutkörda. Ena har redan däckat, och andra gör nog det vilken sekund som helst.

Likes

Comments