Fan vad gött det är att leva säger jag bara!
Har två helt fantastiska barn som jag fullkomligt avgudar!

Började min praktik på Actus igår. Var dock bara introduktion, rundvandring, plus att vi fick arabetskläder då. Lediga idag, men imån kör det igång på riktigt. Gött att ha något att göra på dagarna äntligen!
Hanna följde med Ebbot hem efter i dagis idag. Och kom hem sprudlande glad:-D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Min älskade Anders!
800817-100910

Idag är det 1 helt år sen min Anders gick bort.
1 år av sorg, saknad, tomhet och smärta.
Du kommer alltid finnas i mina tankar och i mitt hjärta!
Älskar dig, och saknad dig så fruktansvärt mycet. Gör så ont att du inte finns här.
Tack för att jag fick lära känna dig, och för att jag fick vara din <3
Hoppas du funnit ro älskling

Likes

Comments

Igår åkte jag och Nathalie ner till Tuve, där hon spelade Tuvecupen!
Var även "minitivoli" och knallemarknad där.
Godisståndet på knallemarknaden (alingsåsgubbar) såg direkt att jag var Ballos dotter, så det slutade med en himlans massa godis på köpet, plus att vi fick ett hundrapack med klubbor som vi delade ut till båda deltagande lagen från Holmalund. Snacka om att "godisgubbarna" var populära, framförallt i Nathalies ögon, hon sprang skyttetrafik till dom *skratt*
Hade ju även riktigt tur med vädret, så det var riktigt häligt att sitta i gräset och titta på! Men, vad jag saknar att själv spela! 

Likes

Comments

Stuvat om och gjort ordning källaren idag.. Puuh, vilket jobb, men fick in allt som stod utanför, plus gräsklipparen, o ändå ser det hyffsat ut när man tittar in! Den du! Innan fick jag inte ens in det som stod utanför...Och det var ta mig fan inte lite, 4 lådor, 3 resväskor, en "rullåda", 5 säckar mm...

Träffade Nadia sen o tog en fika med henne på stan, sen gick vi o kika lite i affärer! Hämtade flickorna, sen iväg o mötte Joakim!
 

Likes

Comments

Åkte ner till stora stan när barnen var lämnade i skolan/dagis, och träffade en gammal god vän, som jag inte träffat på länge!
Var riktigt kul att ses, o att allt var som det var när vi började umgås!
Vart snäll och hjälpt mamma skicka in ett par jobbansökningar, eftersom hon är totalt värdelös på datorer!

Likes

Comments

Vart på ett möte som gick långt över förväntan idag, följt av en latte på Mangiamo med frugan! 
Lite shopping på Cubus till stora tösen har också hunnits med, innan kidsen skulle hämtas.
Mamma var snäll o passade Hanna medans jag var med nere på Nathalies fotbollsträning. I slutet av träningen skulle ALLA föräldrar vara med på en lek, 3 ggr barnen i mitten, 2 ggr vi vuxna i mitten! Riktigt kul!
Nu har barnen precis lagt sig, efter att vi försökt trötta ut oss genom att dansa macarena, till smurfarnas version av låten!

Likes

Comments

Började dagen med att baka chokladsnitt, och sedan vidare in till stan med töserna. Alingsås hade "barnkalas" över hela centrum, med bla. hoppborgar, fiskedammar, scen med artister osv... Dom hade riktigt roligt där nere, och jag hade rätt trevligt jag med
Hemma och mellanlandade, "lånade" Lova, sen blev det middag på Max.
Nu leker dom förfullt i vardagsrummet, var hemma och hämtade lite leksaker o spel hos pappa på vägen hem, så kidsen har allt o göra nu!
För min del blir det en kall cider, och pizzabullsbak!
 

En vecka sen du lämnade oss idag Timo! Du är saknad, av många, många! Älskar dig vännen <3
 

Likes

Comments

Hanna ville bli hämtad tidigare idag, så jag hämtade henne redan vid 14. Gick o handlade sista ingredienserna, sen blev det hem o börja med pizzabullsbaket!
När Nathalie blev hämtad kom även hennes kompis Lova, och Hannas kompis Millie upp, lagom till bullarna var färdiga. Ungefär hälften är redan uppätna, och dom var riktigt poppis! Lova tog med hem till mamma Josefine, så imån får det nog bli en dubbel sats nya sådana!

Blir eventuellt att åka och träffa min goa Carro under dagen imån med, och ta en fika eller något! Mys!

Likes

Comments

Ännu en vän har gått vidare

Vila i frid Timo!
Tänker på dig, saknar dig!
Våran sista dag nere i Göteborg ihop, var helt oslagbar!
Vi ses vännen!

Timo Jelenkovich
710222-110820

 

 

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.704035-en-anhallen-for-balkongmordet
 

Likes

Comments

Barnen ringde o väckte mig redan vid halv elva i förmiddags, så det var bara att göra sig i ordning o trampa dit!Vart uppe hos deras far och hos mamma om vartannat, o barnen har lekt en hel del ute med...
Vi sover hos mamma i natt, barnen har precis badet o blött ner hela badrummet, och nu gör mamma kvällsmat till oss! Mys o bli lite ompysslade!

Planerna om att åka hem o packa sket ju sig fullständigt, men har ju morgondagen på mig med, så då så, bara köra för fullt imån med andra ord!

Likes

Comments