Header
View tracker

Äntligen är denna vecka över 👌🏻
Hela veckan har bestått av jobb och ännu mer jobb.

Nu har jag och älsklingen varit iväg och slipat skridskorna, tills i morgon. Då vi ska åka med familjen, ska bli grymt kul :) skridskorna skulle egentligen behövt slipas redan förra året. Men vi kom aldrig iväg och gjorde det :p

Ikväll blir en lugn kväll, ska kolla när Almtuna-Bik spelar. Håller tummarna för 3 poäng idag👍🏻 vi försätter även denna socker fria månad med dipp och grönsaker ikväll, ska bli så grymt gott!

Imorgon står det skridskor åkning på schemat och i morgon kväll ska vi på den årliga nyårs revyn. Har blivit som en tradition :) bjuder alltid älsklingen på det i julklapp. Hoppas ni andra får en kanon helg, för det ska jag ha 🙂

Likes

Comments

Usch för förkylning.. Är inne på 3e dagen nu.. Förvånansvärt så är jag bättre än vad älskling är! Brukar alltid vara tvärt om.. idag är första dagen utan feber. Så har försökt få lite gjort hemma hos älsklingen. Har plockat bort deras jul. Eller ja lagt alla jul grejer på svärfars säng och plockat fram dom vanliga grejerna :) När vi blir bättre ska vi hämta upp jul lådorna från förrådet :)

I morgon ska vi hjälpa pappa att flytta.. vi får se hur det går och hur mycket vi orkar :p

Nu ska jag fortsätta kolla hockey! Hejsvejs

Likes

Comments

När man är sjuk så förtjänar man lite extra mysssssss!!!

Likes

Comments

Och nu är typ måndagen över. Det gick fort..
Idag har jag jobbat och plockat bort lite av julen, dukar och tomtar osv. Har även dammsugit lägenheten idag, så i morgon blir det byta gardiner och damma :)

Imorgon har jag tagit ledigt, då jag ska iväg till Örebro med izzy. Hon ska till djurkliniken och ha sitt 1års besök<3 tiden går fort när man har roligt!

Sen är det tre jobbdagar kvar på denna vecka 👍🏻

Likes

Comments

I fredags var det den roligaste fredagen på länge!! Vi åkte på borta match med Bik support!
Vi vann med 3-0!! Grymt kul!
Alla var bara glada och taggade. Och klacken ägde hela hallen. Vi var 400 bikare och våra ramsor ekade över hela arenan :) grymt härlig känsla!

Sen vann Frölunda över Örebro 2 gånger i helgen, då det var back to back match! Gött och få se att Örebro förlorar! Hoppas dom får kvala i år!😂

Så denna helg har mesta del bestått av hockey och det älskar jag :)

Likes

Comments

View tracker

Sista dagen för jobb idag, sen tar jag helgen!!!👍🏻 ska bli så skönt!!!
Börjar 07.50 och slutar 16.30. Idag när jag kommer hem ska jag tvätta, städa och handla :)

Föööööt i morgon åker vi på borta resa med Bik, till Södertälje!!!!😀 ska bli så sjukt kul!! Taggat till 1000. Hoppas sååå på 3 poäng 👍🏻

Ha en härlig torsdag på er. Nu ska jag gå ner och vänta på syster som plockat upp mig till jobbet 😋

Likes

Comments

Först hade jag tänkt göra någon sorts av kollage som skulle sammanfatta året. Men det blev inge bra :(

Men jag kom på en ny ide. Så jag har gjort såhär. Jag har försökt välja ut 5 stycken höjd punkter av 2016!

Den 3 februari: Hämtade jag Izzy i Eskilstuna. Hon var på mig från första stund. När jag klev in i dörren så kom hon fram till mig och hon släppte inte blicken från mig en ända sekund. I bilen på väg hem la hon sig i min famn, slickade på min hand och sen somna. Det var som vi klickade på engång!

Den 11 juni: Åkte jag Alicia,Andre, Christoffer och Amelia till Liseberg. Vi hade då j*äkla roligt!! Det var definitivt en av det roligaste road trippen i sommras👍🏻

Den 16-23 juli: då packade vi ihop vår ny renoverade husvagn och for upp till Malung!
Malung har jag velat åkt till i flera år. Å i år tog vi tag i det och åkte upp!!! Dit åker jag gärna igen!!! Det var helt klart upp till mina förväntningar!! Så är ni dans intresserade eller bara lyssna på musiken rekommenderar jag stark att ni åker dit!

24 april: Då satt vi bänkade framför tvn! Det var en såååå spännande match. Vann vi denna skulle vi ta SM guld! Det stod emellan Skellefteå och Frölunda.
Första perioden: Frölunda gjorde 1-0, med Artturi Lehkonen efter 1 minut och 46 sekunder! Efter 8 minuter gör Frölunda 2-0 och Nicklas lasu stod för det målet!! Sen gör Artturi Lehkonen mål igen, 3-0 efter 14 minuter!
I period 2 kvitterade Skellefteå efter 1 min och 10 sekunder. Och bara efter någon minut gör Lukas Bengtsson i Frölunda 4-1. När det gått 9 min så gjorde Skellefteå sitt andra mål! 11 min gick och Ryan Lasch gör 2-5!!
Period 3: Skellefteå reducera till 3-5 efter 10 min in i 3de.
FRÖLUNDA TOG SM GULD!!!!!!!
Det var en sån jävla stark glädje!! David och jag hoppade hemma i soffan! Lyckan var STOR!

7 september: Det är Davids och min dag!❤️
Jag bjöd David på 3 rätters på Gastro, det var så himla gott! Det var även så extremt mysigt!
Den 7 september frågade David mig den frågan jag längtat efter! Vi förlovade oss!!!!💍

Det här var dom 5 händelserna jag valde att välj ut ur 2016 🎊💖

Likes

Comments

Hoppas ni hade en fin kväll igår!!!
Jag hade det riktigt trevligt :)

Igår användes fin porslinet och David vek servetter! Blev riktigt nöjd med resultatet. Vi serverade bacon inlindad kyckling med fylld mozzarella, potatis och whisky och pepparsås. Blev riktigt lyckat!


Detta år har varit mycket lärorikt! Jag har bott hemifrån i ett år, skaffat vovve och förlovat mig. Åååå en massa mer! Allt har varit så lärorikt, det har varit ett bra år 💕


Nu blickar vi fram mot ett nytt år! Med nya utmaningar och nya äventyr :D

Likes

Comments

Vilken helg!
I fredags efter jobbet så blev jag hämtad av David och vi åkte direkt hem till hans mammas släkt och fira jul, det var jätte trevligt!
På lördagen gjorde jag och Amelia oss i ordning och vi åkte till Davids pappas släkt och fira jul. Var också jätte trevligt. Kändes dock konstigt och inte vara med sin egna familj på jul. Efter som min familj hade varit magsjuka , så ville vi vänta 48 timmar efter sista spyan, så inte någon av oss andra skulle bli sjuka.
På söndagen åkte vi syskon och David till pappa i Örebro och fira jul. Så mysigt så!

Och på måndagen firade vi äntligen jul med mamma och resten av släkten!! Så det har varit fullt upp hela helgen!

Så i år blev det 4 dagars firande :) var jätte trevligt men är helt slut nu 😛

Nu forsätter ännu en vecka av jobb, längtar tills fredag då blir det taco mys med syskonen 💕

Likes

Comments