​Jag har blivit sparkad uppåt neråt och alla håll och kanter i livet....men alltid lyckats resa mig igen och igen. Jag är stark och kan ta mycket mycket skit! MEN när livet sparkar hårt elakt orättvist på mitt barn då rasar hela min existens. Jag fattar inte hur vi INTE kan lära våra barn att vara rädda om varandra, inte mobba, inte säga krossande elaka saker bara för nöjet att se någon annan rasa samman. Jag försöker lära ut det varje dag, tjata påminna och tjata ännu mer. Man söker hjälp i stark motvind och får resultatet att hen får skylla sig själv. Är hen den enda med ansvar, den enda som ska förstå och lära? Jag är så arg och ledsen och handlingsförlamad för att jag vet fan INTE vad jag ska göra längre, Men har en plan i alla fall....som inte löser men förhoppningsvis hjälper och lindrar lite... Dags att handla och stå upp nu...Hej hej!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Min kropp och jag trivs ganska bra ihop och den har hjälpt mig att få 3 underbara barn. Och det är just barnen jag börjat fundera på i dagens vikthets samhälle. Nu är det ju på modet att operera sig till ett smalare liv. En väg som jag själv aldrig skulle våga prova. Men många runt omkring har gjort det och jag förstår inte hur dom tänker? Flera har barn, små barn, äldre barn och dessa barn göds hela tiden. Som tröst, som belöning, som dåligtsamvetessläckare. Konstant hela tiden!!!! Varför???Detta borde väl vara föräldrar som vet vikten av god kosthållning? Dom borde väl veta hur det känns att bära på övervikt och hål i tänderna är väl inget man ger av kärlek? VARFÖR vill man inte bättre för sitt eget barn??? 

Likes

Comments

​Överst: Matsalsbordet. Kandelaber och ananas. Sen köksbordet och sen mina älsklingar bröderna Fluff <3 <3

Likes

Comments

​Har börjat ett nytt liv (igen) haha Inga cigg och inget godis/fika/chips mm. Och många promenader så idag tar jag mig dit till fots. E åker till sin pappa i en vecka och det suger ju ganska hårt. Livet får mer mening och rutin när hon är här <3

Ha det //

Likes

Comments

Svårt att städa när den här fantastiska lilla killen är på gos humör =) Han går efter och bara piper. Sätter jag mig i soffan ligger han och myser i sin favorit filt tills jag reser mig och fortsätter städa. Myspys pojke <3

Likes

Comments

Idag jobbar jag inte idag blir det storstädning =) Kommer lägga upp bilder på vårt hus allt eftersom det blir städat =)

​Bilden ovan är medicinflaskor och ljuslykta från vårt bord i vardagsrummet =)

Ha det ;)

Likes

Comments

​Nu då själv blivit så fet att det inte längre finns offerkoftor att köpa i min storlek, så är det dags att inse att JAG väljer jag är inget offer. Alla gör vi val i livet och alla runt omkring kommer att ha åsikter om våra val. Och inte kan man kan gossa in sig i sin mjukaste offerkofta och tro att man kommer undan. Gör du skitdåliga val kan du inte hata hela världen för att dom tycker att det är asdåliga val. Och sitt då för helvete inte lamslagen och tyck så jävla synd om dig om dig själv.... Res upp blicken , se dig omkring och inse hur jävla bra du har det. Res dig upp erkänn att du fuckade upp totalt. Ta ditt ansvar och visa att du kan bättre och det inte bara är ALLA andra utan att du faktiskt också är inblandad.


God kväll vackra värld

Likes

Comments

Det här min 11-åriga dotter Elsa <3 Hon är vacker både på utsidan och insidan. Hon är tuff och ibland känslig och mjuk. Jag avundas henne inte att växa upp i dagens värld med kaos och sjuka ideal. Kraven blir högre och kryper ner i åldrarna. När ska dagens barn ha tid att vara ju barn...ansvarslösa kreativa fantastiska barn. Dom har fullt upp med olidligt mycket läxor och prov. Och dom kollar konstant mobilens instagramflöde och Facebook. Ett flöde som konstant visar vikten av att se ut på ett visst sätt och ha vissa ägodelar. Jag önskar att jag kunde få henne att lyfta blicken och se sin egen genuina skönhet. Se att INGEN 11-åring behöver ett berg av smink. Ni är så fantastisk vackra i er naturliga skönhet, utan smink och hårfärg. Jag önskar att hon ska förstå att iphone ipad och Macbook INTE gör någon lycklig. Det är världen och människorna i den som skänker lycka. INTE saker!!!

Likes

Comments

​Har börjar jobba =) Sliter ihjäl mig och vet inte hur jag ska orka???? Hel 1,5 h i veckan haha Men det är kul att komma hemifrån och se lite folk. Ska hämta Elsa från skolan snart, funderar på att ta bussen till Mås. Får se om damen är på eller har andra planer. Måste även komma ihåg att återlämna böcker till bibblan =) 

Likes

Comments

Jag delar aldrig sådana här på Facebook. Jag har gjort mycket dåligt och korkat i mitt liv. Men jag är 100% säker på en sak, att jag lyckats förmedla TILL mina barn hur mycket jag älskar dom. Hur lycklig dom gör mig.Och finner mer lycka i att titta in i deras fantastiska blå ögon och säga: Jag älskar dig, du är fantastisk och jag är så stolt över att få vara din mamma <3

Likes

Comments