View tracker

​För dom som inte fattade det så är bloggen nerlagd

Kram
adjö 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Hej hej!

Jag ville bara berätta för alla dom nya som kommer hit till bloggen som kanske läser lite gamla inlägg som till exempel "ny skola" där jag skrev om hur bra min klass/skola var och sånt. Jag kommer inte exakt ihåg vad som står i det inlägget. Men det finns en sida för oss tjejer där vi kan skriva om lite allt möjligt som andra tjejer kan peppa oss med. Jag la till min blogg på ett inlägg och mina tidigare inlägg har varit rätt deprimerande. Jag vill inte nämna vad sidan heter bara i fall att någon vill hitta mina inlägg, jag vill ha dom lite privat. Men alla ni som kommer från "denna sida" jag vill inte lura er så att ni tror att min skola är fantastisk med mitt gamla inlägg


Puss & Kram ❤

Mycket kärlek //Iris ✨

Likes

Comments

View tracker

Hej!

För att börja med vill jag bara förlåta för att jag inte gjort några inlägg på väldigt länge. Det ska vi ändra på nu när jag har det lättare med tid för läxor och fritid.

Men ändå så undrar jag, Vad ska jag skriva om. Finns det något ni gillar att läsa, Skriv i kommentarerna så gör jag som ni säger!


Kram så väldigt mycket på er! 😘

Love you guys😍❤

Likes

Comments

Hej hej 😊

Plugg, Plugg, Plugg och läxor. Ja man går ju i skolan för att lära sig. Men varför kan man bara inte lära sig i skolan? Svar någon. VARFÖR ska man ta hem arbetet. Vi människor kanskeinte har tid. Haha okej det kanske låter fel av mig eftersom jag inte har nån aktivitet som är i vägen men ändå. Min poäng är ju att vi går ju i skolan för att lära oss. Ska inte hemma vara en "safe zone" då eller? ja det tycker jag i alla fall 😂 

Och det där med prov och test... Det är det värsta jag vet. Jag hatar hur jag alltid pluggar som ett geni o kan allt utantill... men så nästa dag kommer man till skolan och bara: Ummh Jahapp vad är det här, kan jag äta det 😂 haha ja lite så.

Hur har ni det med plugget och skolan? 


Puss & Kram ❤🌹

Iris 

Likes

Comments

Ännu en gång att jag bara klagar😁. Är det inte hemskt, haha. Men näe. Är det bara jag som har den där känslan ibland att du är ensam och ingen bryr sig du vill bara veta hur stor skillnad du gör. Och om det faktiskt fanns någon som brydde sig mer än alla andra. Jag tror även att jag vet hur jag stoppar den här känslan som får en att känna mig värdelös och ensam. Det kanske låter konstigt, men för mig hjälper det faktiskt att bara var ute i naturen lite då och då. Jag känner mig mycket gladare när jag bara är för mig själv ibland. Det hjälper faktiskt och jag hoppas på att kunna göra det oftare.


Go natt och Puss&Kram😘❤

Iris ❤ 

Likes

Comments

Jag tror inte jag är den enda som blivit lurad av någon eller någots utsida till exempel att en människa verkar snäll men på insidan är dom en helt annan person som inte är den du lärde känna från början, eller till exempel att man aldrig ska döma en bok efter den utsida. Det gör jag ofta att jag anser att eftersom utsidan är torr och tråkig så är nog insidan det också. Det har jag haft fel med många gånger. Och nu har jag lärt mig att

1. Aldrig lita FÖR mycket på en person den kommer antagligen såra dig senare

2. Det finns många böcker som har dem fulaste utsidorna/omslagen, Men har dom bästa eller finaste insidorna

Puss & Kram 😘

Iris ❤

Likes

Comments

Hej Hej

Nu i 7:an så börjar ju alla nya skolor. Jag vet att det var länge sedan men jag ville verkligen dela med mig av hur det känns att gå i en ny skola o hur mina gamla skolor har känts. För det första så vill jag säga att skolan jag går på nu kunde inte varit bättre. Jag har många bra vänner och klassen jag går i är jätte bra, Men så klart så finns det den där kompisen som jag lärde känna första dagen men det känns som om jag känt henne sedan dagis, Hon e helt fantastisk😍 Hon finns där för mig i vått o torrt. men tillbaka till ämnet, Jag har facktsikt aldrig gått i en skola där man e taggad för att komma tillbaka. Däremot har dom skolor jag gått på tidigare varit rena helveten, jag har aldrig känt mig särskilt "välkommen" om ni förstår vad jag menar. jag har liksom aldrig riktigt klickat med människorna som gått där. Jo visst fanns det en o annan man kunde hänga med. Men för det mesta ville jag bara hem och vara för mig själv. Jag är så glad att jag hamnat i min klass och att jag hamnat i den här skolan.


Puss & Kram ❤❤

Iris 

Likes

Comments

Hej ❤️❤️
Jag är inte någon bok älskare, men the faults in out stars är inte bara en bok. Jag ska ju inte spoila vad boken handlar om men själva storyn och självaste sättet John Green skriver på tror jag kan intressera vem som helst. Om du inte har läst boken så rekommenderar jag verkligen att du gör det. Kommentera gärna vad DU tycker om boken och hur du tycker John Green skriver❤️🌹


Likes

Comments

Hej Hej! 😃

Som dom flesta antagligen vet så börjar ju skolan under den här veckan. Själv börjar jag på Onsdag och jag kan bara inte vänta längre! Nu kanske ni tycker att det är hel korkat att jag VILL börja skolan igen. Ska jag vara ärlig har jag ALDRIG i hela mitt liv velat att sommarlovet ska vara slut. Men jag tror ni förstår mig om jag säger att jag bara vill börja på grund av att jag börjar 7:an och det är något jag verkligen drömt om. Men såklart har jag inte saknat alla jobbiga läxor och att gå upp på morgonen. Men jag antar att jag får se hur det känns på onsdag.

Kommentera gärna vilken dag du börjar och vilken klass!❤😄

Kram Iris💙 

Likes

Comments

Hej hej 😊

Som ni läste i rubriken så hade jag tänkt börja Blogga. Jag har lite frågor som jag skulle kunna tänka mig att ni kan undra!

1. När kommer du blogga? Jag hade tänkt blogga ungefär vart annan dag beroende på om det händer något värt att skriva om.

2. Vad hade du tänkt blogga om? jag hade tänkt blogga om mycket olika saker som till exempel: "Juli Favoriter" "Hauls" Och andra liknande saker. Men om det skickas in frågor så kommer jag även göra lite Q/A. Men jag skulle även vilja ha lite "diskussions inlägg" där jag går igenom en eller flera saker jag köpt och gärna skulle vilja köpa igen som jag tipsar om eller saker som inte funkade lika bra för mig.

Jag Hoppas du finner min blogg intresserande och stoppar till för att läsa lite då och då! 😄💜

Likes

Comments