Kanske allra mest den feta helsuiten och bootsen från Joshua Sanders. Mmmmmmm...........

Likes

Comments

Idag är en dag där livet känns extra rörigt och jag känner extra mig vilsen. När livet hinner ikapp en och ångesten knackar på axeln och viskar: "trodde du att du skulle komma undan?". När hjärtat svartnat och hjärnan skrumpnat och  man helst av allt vill att någon ska omfamna hjärtat med den ömmaste kärleken någonsin och viska tillbaka och säga att allt kommer ordna sig. 

Likes

Comments

Det här är en tribute till min mamma. Jordens finaste (läs: konstigaste) människa.

Jag började mitt nya jobb för tre dagar sedan och jag och en kollega diskuterar varandras privatliv varpå hon frågar "men vad jobbar dina föräldrar med?". - (Vill bara göra en tydlig parantes här: Det är ganska vanligt att människor i största allmänhet relaterar de som invandrat från Thailand med låginkomsttagare.) - och här är jag så stolt. "Min mamma jobbar som operationssjuksköterska och pappa är en liten IT-nisse", svarar jag. "Jahaaaaa" får jag som svar tillsammans med den förvånande blicken jag så tydligt känner igen. "Fan i helvete så stolt jag är", tänker jag.

Jag är så stolt över de båda men allra främst Dig, mamma. Hur din resa har varit. Du kommer till Sverige, pluggar om allt du redan pluggat i Thailand och slutar upp som operationssjuksköterska. Det finns ingen på jorden som inspirerar mig så mycket, och inte heller någon jag vet som är så Stark som du.

Mamma. Du har varit i helvetet och vänt, smällt igen dörren och öppnat en ny, fantastisk sådan. Från år av helvete till förhoppningsvis många framtida år av lycka. Aldrig ska du någonsin känna att du misslyckats med något, jag vet att du gjort allt i din makt för att skapa det bästa du någonsin kunnat för mig. Det är så många gånger jag bara vill krama om dig och önskar att den kramen kunde uttryckas i alla de ord jag känner för dig. Min lilla, lilla mamma. De som lämnat dig vet inte vad de förlorat.

Du är min bästa vän, själsfrände och det absolut finaste jag har. Jag är så stolt över dig.Din dotter

Likes

Comments

Jaha. Så har jag hamnat i träsket igen. Skoträsket. Har kommit in i en vansklig fas där skor, och allra helst bekväma klackskor, är allt jag kan se. Även fast jag är en fattig student som går på sommarlov (OCH som ska jobba hela sommaren i hopp om att skramla ihop lite pengar som ska täcka alla mina dumma utgifter) så spenderar jag hejdlöst. Fan alltså. Shoppingberoendet är TOTAL.

Klossklacken är någonting mitt hjärta slagit lite extra för denna vår vilket resulterade i att hemdunkningen av skor blev just av den typen så att säga. Här nedan kan ni se vad jag syndat. 

Här är två par lägre och bekvämare vardagsskor - tror de svarta ligger på 8,5 cm - men det är inte det som är höjdpunkten, utan skorna är (HÖR OCH HÄPNA!!!) bokstavligen i "wide fit". Alltså: skorna är lämpade för breda fötter. Kan ni fatta känslan för jordens mest plattfotade unge? Jag kan alltså äntligen få kombinationen av fina och bekväma (klack)skor. Fantastiskt. Dessa hittar man från newlook.

H&M

H&M

H&M, H&M, H&M... Wow. De förvånar mig jämt. Framförallt med deras slip-in och klossklack-skor. Magi! 

Likes

Comments

Sååå. Jag hade min första vårbal nyligen - troligen min första bal sedan nian i grundskolan - SÅ SJUKT. Magiskt att få klä upp sig sådär extra piffig för en kväll och leka lite finare än vad man egentligen är i vanliga fall (och med fin menar jag att föra sig rätt vid bordssittning iklädd i långklänning. En annan tenderar ju att brunka på rätt hårt och vara rätt frispråkig annars. Hehe).

Började med bjudning hos min partner in crimes minst sagt MAGISKA lägenhet där hon och jag agerade värdinnor. Sjukt hur man svetsas samman och träffar någon från andra halvan av landet, hur sjukt är det inte egentligen? Hur man påbörjar en vänskap som troligen (och förhoppningvis) kommer att vara i många år framöver.


Såhär såg vi ut alltså. Jag, iklädd i en lång marinblå spetsklänning tillsammans med tre goa damer till höger om mig på bilden till vänster. Partner in crime som är allra längst på bilden, så fin <3

Likes

Comments

Iklädd i DAY från topp till (nästan) tå. Mina läderbrallor jag hyllat. Fantastiska. OCH! Min nya kamo-väska <3

Likes

Comments

​Okej. Så jag fick hem läderbrallorna ovan och det är ta mig fan de skönaste byxorna jag äger. Som att ha på sig tights fast i läder. Magi. Gjorda på 100% lamm-läder som är fullt i stretch - vafan, ni hör ju själva! Kan inte bli så mycket bättre än lamm OCH stretch, förstå kombon. Så... Vart kommer de här godingarna ifrån då? Jo, från DAY, SJÄLVKLART.

Likes

Comments

Jahapp. Bilderna ovan visar först och främst min Leo-kappa jag köpte för ett x-antal år sedan i (tro det eller ej) thailand(!!!). Betalade väl hundralappen för den, vem kunde tro att det svettigaste landet skulle ha kläder anpassade för oss i väst hehe.

Men egentligen är det inte kappan jag är extas över, utan det är de fan-fucking-tastiska raka byxorna jag införskaffade från topshop häromdagen. Sitter som handen i handsken över rumpa och lår och sådär lagom raka. Letat som en tok. Perfekt tvätt också <3

Andra bilden är två små omtyckta herrar jag spenderade fredagen med.

Likes

Comments

Det här är väl jag. Skulle ha på mig samtliga set och leka med färgerna precis såhär. Synd bara att man inte har råd till någonting.

Likes

Comments