Jaha igår kom man hem ifrån Montreux där vi varit i 2 dagar på IRF.  Är massa olika företag som berättar och intervjuar oss för praktikplats eller eventuellt jobb efter utbildningen. Det var väldigt intensivt men väldigt kul. Träffade väldigt mycket folk och fick även träffat Amanda som jag pratade med innan jag kom till skolan vilket var väldigt trevligt.
1 dagen gick vi runt och lyssnade på olika hotellkedjor / företag och lämnade ut våra cv.  Tog roliga bilder och hade allmänt trevligt!
2 dagen så var det dags för Fanny och min grupp att servera desserten till IRF.  Det var väldigt roligt och man fick verkligen känna på pressen och lag andan i köket. Vi gjorde en blåbärs cheesecake med pumpa smulor, blåbärssås, butternut squash kräm.
Vi åkte hem trötta på tisdagen ca kl 16. och hade 3h bussresa hem. Det som är roligt med Fanny är att hon tycker jag är himla rolig av någon konstig anledning så många skratt hade vi för oss..
speciellt när vi skulle sova kvällen i Montreux och jag fick ett himla roligt röstmeddelande 🙊😂
Any way så var vi hemma kl 19.00 och jag fick äntligen träffa Frida som har varit hemma i Sverige i 4 dagar. tänk att man redan saknar er efter bara några dagar och även timmar då jag saknade Alma direkt efter hon åkt dag 1.

Idag serverade vi även alla våra praliner vi tillverkade förra veckan för resten av eleverna på skolan. Så nöjd jag är över allas arbete 👌 tres bien 😉

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments