Vilken härlig dag det varit idag! Dagen började med frukost kl 07.00 ihop med Fanny! Sedan hade vi pastry i köket från 08-12 vilket var super kul. Vi gjorde crumble med choklad nibs  (kakdeg med choklad i) sedan fick vi göra en choklad mousse med mjölk choklad...behöver jag säga mer😫😫😍😍👍  Sedan fick vi även träna på choklad dekorationer. så vi jobbade en del med färgat kakao fett och gjorde spiraler. 
Efter lektionen och lunchen fick Fanny och jag äntligen våra köksredskap vilket var himla kul..😊
Sedan njöt jag och Fanny av det underbara vädret och tog oss upp till ett hotel som ligger på ett berg (och jag kommer dock inte ihåg namnet på detta hotel) där spenderade vi en tid och åt en helt fantastisk dessert(14CHF) och drack 1 glas Riesling vin(9CHF) som är tillverkat i Lucerne.
Sedan gick vi och shoppade grejer för halloween festen..vilket får bli en överraskning 😉😉
Har varit en helt fantastisk dag hela vägen till klockan 19.30 då vi fått läxa att skriva om och ut lite recept men då ville vår skrivare börja krångla så det blev en frustrerad Gunilla och en Fanny som försökte göra det så bra som möjligt men blev ingen utskrift idag så får hoppas på bättre lycka i morgon 😊👍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments