Vilken underbar dag hörni, trots inget soligt väder. Sätt på din favorit musik, höj den till hundra och tänd sommardoftande värmeljus. Fixa en god brunch och boosta din energi med en detox smoothie och sedan när du är färdig, börja göra alla dina MÅSTE-sysslor! Förutom gratis energi får du en hyfsad bra mood som räcker för dagen. Kan det bli bättre?!

Havet är djuuuupt, havet är djuuuupt, nere på botten här är det toppen sitt och bara njuuut...🎉

Likes

Comments

Tenta nr 1 avklarad. Finallyyyy. En till nästa vecka, sen är man FRI SOM EN FÅGEL...eller snart iaf. Om ungefär fyra månader tar man examen och får njuta av lite sol. Can't wait 💆🏻

Likes

Comments

Alla dagar är bra dagar, och idag blev dagen ännu bättre när man träffade jordgubbsjullan som dessutom valde te med jordgubbs smak (man blir ju inte alls förvånad). Det är omöjligt att INTE ha kul med henne. Livet blir bara festlig och bubblig med jullan. Oslo får gärna börja rulla ut sin Hollywood-matta och meddela till alla hundratals papparazzis att the queen anländer snart. Gu'vad jag blir stolt.

Likes

Comments

En matteprov och 2 tentor. I meeeean, hur kul är inte det?

to be continued*

Likes

Comments

Tänk att det redan är den 1 februari idag! Känns som det var första januari igår ju?! Helt sinnes. Men anyways, det är måndag idag och jag börjar faktiskt gilla måndagar! Min nya favvo dag. Idag var jag i skolan och räknade matte, sen catwalkade jag lite sisådär halvsnabbt hem med sunny one so true, i love you i lurarna (för att få den där fashionwalk på stranden i 35 grader känslan..lol). Fixade världens godaste brunch (avocadotoast, ägg och detox smoothie) och njöt av den med världens bästa päron. Sedan far vi iväg mot stan och handlade nostalgi godsaker i ryska affären. Det var som att jag åkte tillbaka till Samarkand! That feeling was magic tho.  Sedan gick vi in på en mysig boutique med mamma och spontanshoppade (som vanligt haha) glittriga accessoarer, ramer och världens glittrigaste mössa med diamanter på! Om jag blev kär vid första ögonkastet? YASSS. Precis efter jag tog på mig mössan började det snö oändligt mycket! Glitter, snö, skratt och småspringa till brödernas café för en kopp värmande kaffe.. En helt magisk kontra sagolik dag så det inte är klokt!! Och ja, ni hörde rätt, jag älskar denna dag! MONDAY IS MYDAY.

Blåser glitter på er och önskar att ni också har en magisk måndag med era kära!
xx

Likes

Comments