....vad jag inte mår bra. Började med mitt öga för några dagar sen. Det började klia och rinna. Sen har det bara fortsatt. Nu kliar, rinner och svider det. Jättekul eller inte. Känns som den gången jag gick ögoninflammation. Började på samma sätt. Så det skulle inte förvåna mig om det är det igen.
Som om detta inte vore tillräckligt så känns det som att något är på gång i kroppen. Jag fryser och svettas. Och är varm på pannan. Man känner sig inte så katig kan jag lova. Känns som om man bara vill dra täcket över huvudet och sova tills man är helt frisk. Men tyvärr kan man ju inte göra det! Jag vet att jag gnäller. Att det finns folk som har det mycket värre. Men just nu skiter jag fullständigt i det!!! Vill jag gnälla så gör jag det!!
Hoppas verkligen att jag känner mig bättre imorgon. För det är praktik igen. Och imorgon ska jag utöka tiden. Så måndag och fredag ska jag vara 7-15 och onsdag ska jag vara 16-21. Ska bli kul att jobba en kväll med så att man får prova på det med. Och inte bara jobba dagar.
Men men. jag får väl se hur jag mår imorgon. För känns det som det gör ju, så tänker jag inte åka in. Men jag håller tummarna. nu säger jag god natt och hoppas på en natt med bra sömn och att jag vaknar utan att må skit.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

.... I'm alive!! Knappt iallafall. Blev att ringa till praktiken och säga att jag inte kom idag. Lovar att jag inte hade varit till någon nytta ändå. Sen somnade jag om lite. När jag sedan vaknade till för att gå upp och ta min medicin, ja då höll jag knappt på att komma upp. Tala om att kroppen inte vill idag. Känner mig som 100 😑 Men men inte mycket att göra åt. Bara att hålla mig varm. Brukar mjuka upp lederna.
Sen var det ju bara att sätta sig och fylla på dosetten. För självklart så gjorde jag ju inte det igår kväll när jag tog sista. Annars brukar jag ta det på kvällen. Men gick ju bra nu med. Så nu är den påfylld för hela veckan 😊

Nehe om man skulle ta sig något att äta. kan ju vara en bra idé. Se om det finns något gott hemma 😊 Men något ska det väl finnas att tugga på. Har ju gomiddag sen om jag vill. blev ju en del chiliconcarne kvar och jag fick hem en burk 😊😊

Likes

Comments

Jaha blir inte alltid som man tänkt! Trodde att vila skulle göra att jag mådde bättre, men tji fick jag. Känns som kroppen inte alls vill som jag vill. Så jag tror att det är dags att krypa ner ordentligt i sängen och försöka sluta de blå. Och blir ingen praktik imorgon. Utan kommer att hålla mig hemma. Bara ta det lugnt och dricka varmt och hoppas på att jag mår bättre snart. HATAR verkligen detta. Trivs ju som fan på praktiken. Men är ju ingen som tackar en om man går dit och blir sämre. Så denna gången får jag nog vara en duktig dotter och lyssna på min mamma. Inte vara så förbannat envis 😊 Är både bra och dåligt att vara envis, men nu är det bara till min nackdel att vara det. Så nu blir det medicin och sen godnatt!!!

Likes

Comments

... ni vet när man får sådant sug efter något.  och så måste man bara ha det. sånt fick jag igår. Jag blev så sugen på mammas chiliconcarne. Så idag var det bara att fixa bönor så vi kunde göra det. Så för första gången i mitt liv så har jag gjort chiliconcarne 😁

Men nu är det ju så att jag har ju under några dagar inte mått bra. Och dagen har ju knappast blivit bättre. Känner mig ännu sämre nu. Ont som fan överallt!! Så jag tror att jag skulle ha stannat inne och bara tagit det lugnt. Men nej då. Då är man så dum att man ger sig ut. Och nu får jag lida för det 😨😨 Känns som om hela kroppen säger ifrån. Inget fungerar som det ska. JIPPI eller inte!!! Så nu blir det att ta det lugnt. Och verkligen hoppas på att jag mår bättre till imorgon.  För som det känns just nu så blir det nog sängen för mig imorgon!!

Likes

Comments

... Vissa människor förvånar mig verkligen inte längre. Har bara lite svårt att förstå hur de tänker. Från att ena dagen sitta och snacka skit om folk. Hur illa de tycker om de andra och hur de ALDRIG skulle kunna umgås med de. Till att helt plötsligt vara väldigt goda vänner!!! Jag förstår inte riktigt detta. Varför då snacka skit? Varför inte bara kunna stå för att man umgås?? Ja jag säger bara det. Herregud. Tala om att vända kappan efter vinden. Men de visar sitt rätta jag. Vem vet om de inte snackar skit om mig med??? Skulle faktiskt inte bli förvånad. Men men är ju inte mina bekymmer 😊😊

Irriterande att inte kunna sova. Förstår inte varför det alltid ska bli så här. Kan vara hur trött som helst, men när jag väl lägger mig, ja då kan jag inte sova. Men tror det är pga värken. Har ju haft riktiga problem med mina leder idag. Speciellt händerna. Fick till och med ont när jag sms:ade med mamma innan 😯 Mindre roligt kan jag lova. Men är ju inte så mycket man kan göra. Bara bita ihop och se glad ut. Det börjar man ju bli bra på att göra. Dölja hur det egentligen är. Kanske inte det bästa att kunna göra men ibland orkar man inte med alla frågor!!!

Nehe om man skulle göra ett nytt försök att sova. Hoppas verkligen på att det går bra denna gången. Börjar bli ganska jobbigt för kroppen när man inte kan sova ordentligt. Och när man väl somnar, ja då sover man ändå inte så många timmar. För att man har blivit så väldigt lättväckt. Kan ju till och med vakna av att Elvis hoppar ner från sängen. Eller om någon går i trappan. Och så lättväckt har jag inte varit innan. Skumt är det iallafall. Vet inte om det kan ha med min medicin att göra. Eller att jag inte känner mig säker så det är därför jag inte sover djupt. Tror jag ska prata med läkaren om jag inte kan få prova ett kedjetäcke. Och se om det hjälper. Kanske just det som behövs. Att man ska känna närhet. Jaja vi får se hur det blir. Nu blir det väl strax stekjärnet om jag inte somnar 😂😂😂😂

NATTI NATT ALLA ❤❤

Likes

Comments

Så skönt att vara ledig varannan dag. Känns som att man behöver det nu i början innan man kommit in ordentligt i jobbet. Men går bättre och bättre iallafall för varje dag. Igår så var jag till och med själv inne hos två av de boende och hjälpte dessa. Tyckte det gick hur bra som helst. Så man börjar väl bli lite mer varm i kläderna 😀 Och så har jag ju fått nyckel och namnbricka med. Så nu känns det lite mer på allvar 😊 Kan inte annat än att säga att jag trivs som fisken i vattnet 😊

Nu blir det att fixa lite mat tror jag. Börjar känna mig hungrig. Så då är det lika bra att passa på att göra det 😊 Hoppas att alla har en bra dag iallafall 😊

Likes

Comments

... ​var det som jag skrev här inne nu. Så det ber jag om ursäkt för. Men jag ska försöka a tag i bloggandet igen. Det är ju så när man känner att man inte har tid eller lust ned att skriva. Och jag kan ju inte skriva bara för skrivandets skull. För då kommer ju ingen att läsa mina inlägg.

​Jag har börjat min praktik nu iallafall. Har varit en vecka. Och jag trivs som fisken i vattnet :) Jag är på Mogården i Eksjö. Är ett äldreboende. Börjar med att vara 3 dagar i veckan. Måndag, onsdag och fredag. Och så ska jag vara 4 timmar per dag. Det är ganska bra att börja så. I och med att man bara har gått hemma ett bra tag nu så känns det bra. Så nu första tiden så går man bredvid och lär sig allt. Och jag kan lova att det är en del som man ska komma ihåg. Jag har ju den turen att jag har jobbat inom äldrevården innan så man kan ju grunderna. Bara alla namn och sånt att komma ihåg. Men det kommer man att lära sig efter ett tag. I fredags fick jag min kod så jag kan ta ut en nyckel med. Så nu behöver jag inte be de andra om den. Och det är skönt kan jag lova. För man känner sig ganska jobbig när man måste be om en hela tiden.

Annars är det ganska bra. Visst jag kämpar fortfarande med min medicin. Och mitt mående. Men det har blivit mycket bättre bara dessa dagarna som jag har varit på praktiken. Och det är underbart. Känner mig inte lika arg som jag varit innan. Ett stort plus i kanten :) Sen så har ju vissa personer valt att inte finnas i mitt liv mer, och det är verkligen inget som jag gråter för. Snarare hurrar för att slippa sådana människor :) :) :)

Skönt med att nu ha en dator som funkar som den ska. Så man kan blogga från den. Sjukt nöjd kan jag ju lova :) Tar inte lång tid som med min gamla :)

Men nu lovar jag att försöka uppdatera oftare iallafall. Så ska försöka att både sända live på facebook och att uppdatera här inne :) Så att alla som vill kan läsa och lyssna :)

Nu ska jag ta lite att äta. Börjar känna att det behövs.

Men ni får ha det så bra alla sötnosar. P & K

Likes

Comments

​.... vad ska man hitta på nu då? Är så seg i skallen idag så hälften vore nog. Men är ju inte så konstigt att man är seg när det är sånt här väder. Inget man blir precis pigg av. 

​Skulle egentligen åkt in och lunchat idag. Men när jag mår som jag gör så är man inte speciellt kul sällskap. Men som tur är kan man ju göra det en annan dag. En dag när man mår bra. Eller bättre är ju lättare att säga. 

Så det har blivit lite filmtittande idag. Och haft min älskling bredvid mig. Är så mysigt att höra hans andetag och småsnarkningar ☺☺☺

Blir nog en lugn kväll med. Och imorgon får man se vad man hittar på. Ev träffa J. Snacka lite skit ☺ På onsdag är det dags för att åka och månadshandla med mamma och Emma. Yay då får jag träffa min gumma ❤❤ 

Nej om man skulle ta och göra lite mat. Känns som magen vill ha något ☺​

Likes

Comments

​.... jaha ytterligare en sån där dag när man lika bra kan dra täcket över huvudet och hoppas att dagen går fort. Ögonen och näsan rinner, känns som jag blivit överkörd av en ångvält. Och som kronan på allt, så vandrar tankarna. Rena kaoset i huvudet idag. Är inte alls kul att ha det så här!

Man börjar ifrågasätta allt. Vänner, kärlek m.m. Vem kan man lita på? Hur mycket kan man berätta för vännerna? Varför umgås folk med mig? Är det för att jag är en vän eller är det för att kunna få reda på saker? Jag vet innerst inne vem jag kan lita på, men blir tyvärr så här vissa dagar.

Vissa saker eller meningar, gör att jag börjar tvivla på motiv bakom. Hur man i ena sekunden säger en sak, och sen i nästa sekund så gör man precis tvärtom. Nästla sig in hos personer som man inte gillar, som man ser ner på och pratar illa om. För att i nästa sekund umgås och vara sååååå tajta. Varför???? Gör man det för att man ska trycka ner andra, eller gör man det bara för att kunna få reda på saker?? Jag förstår det inte och kommer nog aldrig att göra heller??? I mina ögon så funkar det inte så. Men men det är ju jag det. 

Och jag kan känna att jag inte passar in hos sådana människor. För skulle jag umgås med sådana så skulle jag inte känna mig bekväm. Det skulle kännas som att man hela tiden skulle behöva tänka på vad man kan säga och vad man inte kan säga. Och så ska det inte behöva vara. Allt blir påtvingat då och till slut går det åt skogen. Vill andra ha det så, ja då är det upp till de. Men jag vill inte ha det så.  

Jaha nehe om man skulle ta och göra något. Men jag vet inte vad.  Vädret gör en ganska slö. Man blir seg av att höra hur regnet slår mot fönstret. Perfekt filmvärlden är det iallafall. Så man får väl slänga på ytterligare en film och slökolla på. 


Likes

Comments

​Vet ni hur skönt det är att äntligen ha en ny mobil?? En som funkar som jag vill ☺ Har velat ha en Note 4 länge och nu har jag äntligen en. Så glad så ☺ Så nu är det bara att skaffa lite skal m.m ☺

Men alltså seriöst hur dryga ska vissa vara. Om jag säger en sak, hur svårt ska det då vara att förstå. Tar bara ett exempel. Om någon skickar till mig och frågar mig tex om jag vill gå ut, och jag säger nej, varför ska man då fortsätta att tjata? Ett nej är ju ett nej. Eller om jag säger ifrån att jag tycker si eller så, varför ska jag behöva upprepa det då för att folk ska förstå. Herregud. Ibland börjar man seriöst undra hur folk är funtade!! 

Har en bredvid mig som snarkar så gott. Att en sådan liten kropp kan göra sånt ljud. Det är ganska förvånansvärt. Men jag kan lova att Elvis han låter som en hel människa. Drar riktiga timmerstockar. Så söt så min lilla pälskling. 

Nere släcka ner och hoppas att John Blund kommer snart. Så jag med kan dra timmerstockar ☺☺

Likes

Comments