En dag hos kompisarna och man sover gott sen ❤ Spännande och se hur mycket energi dem har efter en helg hos dem längre fram. Mina tjejer!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

2017, Jaakko, Vardag

Idag fick vi fatta ett tungt beslut. Jag fick ringa det jobbigaste telefonsamtalet jag någonsin ringt. Vår stjärna och mys farbror har fått somna in. Nu slipper han smärtan. Vi var med honom in i det sista. Trots alla tårar så känns de rätt. Han har haft ont senaste tiden..
Det jobbigaste med att vara djurägare.

Vila i frid älskade Jaakko 🖤

Likes

Comments

2017

Nä asså jag har en golden retriever. I mina papper står ingenting annat än att rasen är Golden Retriever.

Ja asså jag har då fastnat i detta efter att ha lyssnat på podd om just detta. Varför ska det bli så olika inriktningar? Om man nu sneglar in så bör de inte skilja så otroligt mycket som det gör i vissa raser. Det är fortfarande en ras och en rasstandard. Svårare än så behöver de väl inte vara?

Vi har precis börjat diskutera mer om valpar på Nova. OM hennes ögon är fria. Rasen för oss är Golden Retriever men ingen inriktning. Hunden kräver att få arbeta. Nova älskar det! Hennes svans går jämnt när vi tränar. Vi kommer försöka filma och lägga upp mer och självklart kommer mer tankar om avel.
Vi kommer satsa på friska individer med en vilja att arbeta med sin ägare. Om det är hobby-eller tävlingsnivå spelar ingen roll. Men man ska kunna ge individen är värdigt hem. Samt uppfylla individens behov.

Likes

Comments

Ikväll blev det gott käk och sen lite träning samt päls-och tassvård. Imorgon åker vi iväg för att fira midsommar och ganska säkert blir det lite hundträning också.

Likes

Comments

Idag åkte vi hemifrån för att gå promenad med hundarna. Jaakko går bättre lös än kopplad men vågar inte släppa honom hemma pga trafiken. Lexie tränas på att gå lös och sköter det så fint. Nova sticker om hon är lös så hon går i lina. Efter promenaden blev det lek i vattnet.

Likes

Comments

2017, Vardag

Hundarna har gått morgonpromenad samt ätit frukost. Jag har kört husse till jobbet och skall nu själv se till att få i mig frukost. Det verkar bli lika varmt idag så under dagen blir ganska lugnt. Lite tassvård och pälsvård kan det nog kanske bli.

Tycker det är så skönt när man kan ha det öppet in så hundarna får välja fritt vart dem vill vara.

Likes

Comments