Header
2017, Foto, Lexie, Nova

Tog mig ut på en kvällspromenad med flickorna ikväll med en paus vid bäcken. Att se Novas lycka när hon får leka i vatten är helt underbart. Älskar att göra saker när man ser lyckan hos hundarna. 🖤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Frågor & Svar

Vi planerar avel och kennel i framtiden. Har redan nu en ganska klar bild på avelsmål osv. Men just nu undrar jag vad ni tittar efter när ni köper valp? Vad är viktigt för er?

Snälla kommentera gärna så jag kan anteckna det. Kvalité i aveln är absolut de största fokuset.

Likes

Comments

2017, Foto, Jaakko

Idag gick vi en underbar promenad i skogen och bland alla vitsipporna fick vi ju passa på att ta några bilder.

Likes

Comments

2017

Idag när svärmor och hennes goda vän tränade agility passade jag på att träna passivitet med Lexie. Jag hade en tanke hur allt skulle gå, men lilltjejen överraskar mig och sköter sig mycket bättre än väntat. Den känslan jag fick var fantastisk! Vi jobbar mycket med Lexie här hemma, ändrat om en hel del rutiner, och det känns faktiskt som vi börjar få en stabilare hund. Passar på och njuta av framstegen. För bakslagen brukar komma också. Men utan dem känner vi ju ingen skillnad så det är tur att dem båda finns!

Tänk så liten hon varit 🖤

Jaakko har fyllt 9 år 🖤 mattes goding. Vi har egentligen hundfritt sovrum eftersom vi tycker att vi ska ha en plats där det är jag och min fästman. Men då Jaakko stirrat massa när vi gått och lagt oss så ändrades även den regeln. Numera sover Jaakko på golvet bredvid husses del av sängen. Ikväll när vi tog in dem gick han raka vägen in och la sig.
Det går bättre med ryggen. Jobbar mycket med massage och stretdching just nu och han verkar inte ha lika ont.

I övrigt rullar allt på. Tankarna snurrar mer och mer på vilka tester osv Nova ska göra för att eventuellt användas i aveln. Höfter och armbågar är fria. Men mestadels snurrat nog tankarna på kennelnamn. Ska vi ta kull på henne vill jag ha egen kennel. Men just nu går det lite segt med namnförslag. Så om ni har några tips får ni gärna komma med dem 😊
Men det blir tidigast nästa sommar som det blir valpar isf.

Likes

Comments

2017

Vi önskar alla våra läsare en riktigt glad och fin påsk 💛

Likes

Comments

2017, Foto, Nova

Den sista bilden är tagen efter att jag kom hem i samband med min operation i somras. Jag blev akut dålig och låg några dagar på sjukhus, det slöt med akut operation för blindtarmen. O på denna bild så har jag äntligen kommit hem till min guldklimp. I 1 vecka hade hon fullt upp med att hålla familjen samlad så ingen försvann, samt att hon inte lämnade min sida i första taget. Älskade hund.

Man kan köpa lycka för pengar, vi köpte Nova. Idag är hon värd många miljoner för oss. Hunden med det största hjärtat.

Likes

Comments

2017, Jaakko

Ja utan bakslag så skulle ju inte framgångarna märkas. Vissa bakslag vill man dock inte ha. Typ som detta. Jaakko har ju kämpat på med rehab för sin rygg och vi kämpar här hemma också. Han har vattentraskat hos veterinären och gjort fantastiska framsteg. Men senaste veckan har vi märkt att han är inte riktigt med oss i tempo. Långpromenaderna orkar han inte riktigt med och vissa dagar har han känts mer orörlig. Skickade direkt mejl till vår fantastiska sjukgymnast. Så nu ska vi typ börja om rehaben och fortsätta vattentraska oftare och en längre period. Vi ser verkligen framemot när vattnet är varmare och vi kan träna hemma själva..

Vi kämpar på!

Likes

Comments

2017, Jaakko

Jag borstar Jaakko massor just nu. Men det känns typ som att den där vinterpälsen inte tar slut. Men nu börjar det iaf synas på honom att det börjar falla bort en del. Jag har åtminstone lyckats fylla min näsa och mun med hundpäls känns det som. Haha.

Likes

Comments