Header
2017, Rallylydnad, Träning

Idag har vi tränat massa rally. Nova var riktigt rolig att träna idag. Även Jaakko visade glada tecken under träningen. Jag vågade tillsist även testa lite med Lexie. Vi har ju en hel del att jobba på. Just nu går hon väldigt lätt upp i stress och skäller något extremt. Så nu ska jag försöka lägga mer tid på henne och hennes träning.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

2017

Ikväll blev det en härlig långpromenad, Lexies första och hon verkade gilla det. Alla har sovit gott efter det. Hittade även lite vårtecken med tussilago. 😍

Likes

Comments

2017, Foto, Jaakko, Lexie, Nova

Idag blev det en promenad till sjön. Nova älskar ju vatten så behöver jag ens säga att det blev blött?
Nova och Jaakko var överlyckliga och dessutom sprang dem gärna och hämtade pinnar som vi slängde ut. Lexie sprang runt och visste inte riktigt vad hon skulle ta sig till eftersom hon inte vågade gå ut. Men till sommaren med varmare vatten tror jag allt hon kommer våga gå ut. Dem stora lockar nog ut henne. Jaakko verkar gilla vatten mer sen vi började med vattentrasken.  Nu sover dem iaf  gott bredvid mig i sina  BoT nättäcke. Imorgon ska jag och Jaakko på rehab och jag är så glad över hur han är i kroppen nu. Kommer kämpa för att fortsätta  träna honom hemma på olika sätt. ❤

Hundarna älskar verkligen vatten  ❤

Likes

Comments

2017, Foto

I tisdags kom ett stort paket från Tuggmästaren. Till hundarnas stora lycka. Jag brukar bara öppna kartongen och sen vara beredd när hundarna börjar öppna allt eftersom dem, särskilt Jaakko som gärna även får upp plasten och fyller soffan med godis.

Likes

Comments

2017, Foto

Idag blev det återigen en sväng i skogen. Nova i lina och dessutom fick hon leka i bäcken. Fantastiskt och se hennes glädje. Likaså Jaakko. Jag kommer inte glömma hur han var när han började få ont i ryggen men nu är han glad igen.

Likes

Comments

2017, Jaakko

Senaste veckorna har vi kämpat med massage och rehab. Vi har anpassat promenader. Haft koll på hur han rör sig. Och jag älskar dagens känsla hos sjukgymnasten för det gav mig sån kick. Att få höra dem orden jag fick idag värmde dels mitt hjärta men även att jag faktiskt kan mer än vad jag tror. Jag har koll på mina hundar och deras kroppar samt rörelsemönster. Samt otroligt tacksam för Josefine på Anicura Västra Djursjukhuset som hjälpt oss massor. Vi är verkligen på god väg.

Här promenerar han i vattentrasken och orkar mycket bättre nu än när vi började.

Självklart avslutas det med avslappning på vibrationsmattan. ❤

Likes

Comments

2017, Nova

Idag försökte jag motivera mig till hundträning. Jag har som mål i år att tävla mer rallylydnad med Nova och även att Lexie ska göra debut. Igår var jag och köpte träningsväst till mig själv och idag har jag tränat följsamhet med Nova. Efter en liten stund gick det kanon och det var verkligen kul. Nu hoppas jag vi ska komma igång med träningen så jag kommer ut och tävlar igen 💪

Likes

Comments

2017, Jaakko, Lexie, Nova

Idag gick vi en promenad ner till sjön, något hundarna älskade! Jaakko har senaste tiden visat tydliga tecken på att han blivit mycket bättre i ryggen, vilket jag är överlycklig för. Finns nog ingen härligare känsla för oss hundägare. Sen är jag glad att jag har bra koll på våra hundars rörelsemönster så när något inte är riktigt bra så ser jag det väldigt tidigt och vi kan göra något åt det innan det hinner bli värre. Gå gärna in på vår instagram och se Jaakkos glädje från sjön idag.

Likes

Comments