View tracker
2017

Jag lovade ju ett inlägg med lite information om mina vänner i hundvärlden som jag är så tacksam för <3
Först ut har vi Sandra och Bluedog design, hon syr selar (även halsband) till mina hundar, måttanpassade efter just mina hundar. Så galet snygga! Så otroligt tacksam för att ha henne som vän och bekant då hon även är till stor hjälp i övrigt när det gäller hundhållning, som just nu när jag behövt lite hjälp med foder till Lexie. Jag ser framemot den dag Lexie växt färdigt och hon också kan få en snygg sele.

Sen har vi Madde, också till bra hjälp när vi ventilerar hundhållning och allt som rör foder och träning. Men när hon även började sy blev jag ännu mer tacksam. Inte jättetaggad på att kosta på mig kassa täcken/tröjor till Lexie när hon växer. Så hon har sytt till min lilla valpis så hon slipper frysa <3

Likes

Comments

2017

Jaakko har ju fått sig en riktigt snygg sele. Dock har kopplet inte alls matchat detta, men idag kom leveransen med nya koppel! Hundarna bryr sig nog inte men matte gör 😉 Någon känner säkert igen sig!
Nova har likadant koppel i lila/svart. Jaakko har fått limegrönt/svart och Lexie orange/svart 😊

Likes

Comments

i vår flock är det kärlek oavsett storlek. alla är lika mycket värda.

Likes

Comments

2017, Foto, Nova, Kompisar

Sitter och tittar igenom gamla bilder, lovar er en fotobomb på Nova som liten om några dagar iaf. Idag blir det en fotobomb på Nova och hennes valpkompis Frank. Idag finns tyvärr inte Frank kvar och därför känns det extra kul när man hittar bilder på dem 2. Godingarna <3

Likes

Comments

2017, Lexie

Hej allihopa!
Skulle ju uppdatera er om att Lexie har flyttat till oss nu. Det gjorde hon i fredags. Så i helgen har det varit mycket valp och se vad hon äter på här hemma och vad man inte behöver skydda 😉 det går verkligen bra. idag fick jag tvätta en filt efter nattens olycka men hon har låtit mig sova hela natten vilket jag verkligen uppskattade!

Lilla Lexie gillar att vara ute men det är väldigt kallt tycker hon. Vi är tacksamma för vår goda vän som sytt en tröja till henne. Mer info om det kommer i ett annat inlägg.
Ha en härlig söndagkväll!

Likes

Comments

View tracker
2017, Jaakko, Nova

Jag lovade er ju egentligen att berätta om vad vi gjorde igår. Men då det blivit sjukstuga här hemma med förkylningar så tar energin slut snabbt och bloggen är inte prio1 då.
Vi tog oss en vända i skogen igår. Nova i lina och Jaakko delvis lös. Helt fantastiskt vilken glädje hundarna visar när vi gör saker dem tycker är kul. Vi försöker ofta tänka efter vad våra hundar uppskattar för något. Just nu är det antingen lek på plan eller skogen. Jag prioriterar väldigt mycket vad hundarna tycker är kul och kommer även göra det när vi får tillökning i veckan. Jag tycker det är så otroligt viktigt att man gör saker som dem tycler är kul, att vi lyssnar på dem eftersom vi ofta vill att dem lyssnar på oss.

Likes

Comments

2017, Lexie

Jag hade lite beslutsångest angående en leksak till Lexie. Jag tittade på den inne på My Dog på fredagen och kände senare på kvällen att jag ville ha den så under lördagens besök blev det köp! 😊 Lexie fick dessutom prova den idag, mycket nöjd tjej ❤ foton på resten av sakerna jag köpte på My Dog kommer i veckan!
Lite senare idag så kommer det bilder på vad vi hittat på idag. Men i detta inlägg visar jag en bild på Lexie med sin nya leksak

Likes

Comments

Jag kommer jobba med designen och hela bloggen lite, vet inte alls när den nya publiceras men jag lovar att visa er det direkt!

Likes

Comments

Matte som sitter bakom skärmen idag är trött. Riktigt trött. Vi har inte fått gjort mycket idag men hundgården är fixad, riktigt skönt!

Hur gick nyår med era hundar? Här hemma var det sådär. Nova kan ta smällarna, men Jaakko gillar det inte så vi fick träna trix under tiden. Men så skönt att dem ändå tog det så okej, många sitter och darrar hela dagarna så kändes skönt att det ändå var ganska lugnt här hemma.

Vi hörs i veckan, vill bara önska ER alla


Gott Nytt År!

Likes

Comments