Header
2016, Vardag

​Nu har vi kickat igång denna veckan också, tidig morgon, jobba, hem till mina pälsklingar. Jobbdagarna susar förbi, har bara jobbat 3 dagar med älskar det. Jag älskar hundar, och jag får jobba med dem, kan det bli bättre? Typ inte.

Efter att jag kommit hem så beställde jag även en sele till Jaakko, tror mina hundar kommer bli så snygga när dem fått dem. lovar er bilder när jag fått dem :)

Likes

Comments

2016, Foto, Jaakko, Nova, Vardag, Kompisar

Idag har vi haft en toppendag med Madde & King. Vi började med lite träning, idag valde jag att träna med Jaakko. Jag försöker alltid ge mina hundar ensamtid och inte stressa igenom passen för att hinna med båda. Jaakko är väldigt kul och träna samt att leka med, han visar snabbt att han tycker det är skoj. Jag älskar verkligen när man får sån respons på tiden jag lägger på honom.

​Efter träningen så gick vi och hämtade Nova innan vi gick ner till sjön där hundarna fick leka. Det är så fantastiskt underbart att se när dem rusar runt och försöker få igång varandra till lek. Jag & Madde satt och pratade på stenarna medan hundarna lekte. Det är helt underbart att kunna göra det.

I eftermiddag har hundarna mest sovit, jag hade gärna gjort samma sak men skall upp tidigt imorgon och jobba så får försöka hålla mig vaken några timmar till. Jag fryser något fruktansvärt mycket eftersom det var ganska kallt förut när vi var ute. Jag skall nog fixa lite te och mysa ner mig i soffan med hundarna och kanske försöka plugga lite. Läser ju Uppfödarutbildningen :) 

mer bilder från idag kommer senare...

Likes

Comments

2016, Jaakko, Vardag

Såhär är det; jag har fått ett helt fantastiskt jobb. Ni som känner mig innan och har följt mig ett tag vet att jag jobbar inom barnomsorgen och på förskola innan. Nu har jag bytt dagis (förskola) mot hunddagis. Helt underbart! Kan ni förstå känslan att få gå i hundkläder till jobbet? Jag älskar den känslan!

Såhär underbart är det liksom:


Min energi går just nu till jobb och hundarna här hemma, när jag fått in mer rutin på allt kommer även bloggen komma igång bättre. Men idag blev det massa hemmafix och tyvärr hann mörkret komma under kvällspromenaden men jag och Jaakko släppte loss lite i skogen iaf, ni kan ju försöka se det på filmklippet här nedan:

Älskade hund <3

Likes

Comments

2016, Foto, Nova, Kompisar

Igår var Madde och King här. Tillsammans tog vi först en promenad och hundarna fick leka vid sjön. Första gången dem sågs och det gick kanon! Sen satt vi och pratade en stund och sen avslutade vi med rallyträning. En toppendag om man frågar hundarna, men vi mattar var också nöjda!

King & Nova i full fart :)

​Nova tittar snällt på när Madde & King testar rally för första gången

Likes

Comments

2016, Vardag

​Senare idag kommer det förhoppningsvis upp en del bilder från denna dag. En del roligheter kommer att ske hoppas jag. Dessutom kommer en överraskning ikväll. Håll ut!

Likes

Comments