Header
View tracker
2016, Foto, Jaakko

Hoppas ni alla haft en mysig 2a advent. Vi har haft en mysig dag och jag har skämt bort Jaakko lite extra idag <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
2016, Jaakko, Träning, Lek

https://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/15341233_134279803722668_1075934838596304896_n.mp4

Jag & Jaakko gör bara sånt som stärker vår relation och som ger mig en glad hund. Idag har vi lekt med hans favoritboll.

Likes

Comments

View tracker
2016

Jag har haft ett litet break. Men nu är jag tillbaka. Idag var vi hos veterinären och förlöste valpar, helst fantastiskt att vara med och man kan ju inte bli annat än kär 😍 bilder kommer säkert här längre fram också men inte riktigt än, är ju inte min tik som fått bebisar.
Nu står mycket fokus på Jaakkos träning och få ordning på hans kropp. Nova ligger ännu mycket grundträning på och gjorde fina framsteg innan detta break så jag hoppas vi kan jobba vidare ganska snabbt. Jag ska försöka ladda batteriet till kameran och fota hundarna lite också. Nu ska jag krypa ner och se film med min sambo och hundarna ligger också här och myser.

Må så gott så hörs vi snart 🐶

Blev en liten bild iaf, men den är suddig, men det får ni stå ut med 😉

Likes

Comments

2016, Jaakko, Träning

Känner mig väldigt frånvarande här på bloggen just nu. Men det är inte så konstigt egentligen tror jag. Det finns anledningar men jag kommer inte ta upp dem här, inte just nu iaf. Jag försöker hålla igång hundarna och det går väl helt ok iaf. Igår var jag iväg med Jaakko på en friskvårdskontroll och där kom det fram att han har lite spänningar i bogpartiet och är lite svankig i ryggen, så vi har lite nu att jobba på så han blir fin igen.

Likes

Comments

2016, Foto, Jaakko, Nova

Idag var det åter snö på utsidan. Kändes lite gott att jag och svärmor hade lite planer för dagen som innebar att vi skulle vara inne. Men hundarna behöver ju sitt oavsett väder så vi tog oss ner till plan med kamera, leksaker och hundarna. Det tog inte lång tid innan jag frös. Men hundarna sken av glädje.

Och ganska snabbt konstaterade vi att Jaakko behöver en mer färgglad pipis än den han är eftersom den smälter in i snön.

Likes

Comments

2016, Foto, Nova, Sammarbete

Nova har fått sig ett Back on track nättäcke, matte är jätteglad, Nova är lite mindre nöjd och det syns ganska tydligt på bilden. Stort tack till My One i Göteborg!

Samma kväll fick jag veta att Novas sele är färdig. Jag har själv valt färger och typsnitt och bästa Sandra har sytt den. Till alla er som inte hittar en bra sele så rekommenderar jag varmt Bluedog design, måttanpassat efter just din hund och du får själv designa den! Ni hittar Bluedogs hemsida hääär och dem finns även på Facebook hääär

Jaakko har också fått en sele beställd, bilder kommer sjävklart på den också den dag den är färdig. Har ganska nyligen beställt den.

Och snön har varit här en vända. Jag har inte uppskattat den så mycket men det gjorde Nova och drog glädjevarv i trädgården.

Likes

Comments

Helgen var riktigt skoj och Nova skötte sig väldigt fint. Vi var ju som sagt inne på My One och visade rallylydnad. Jag har även fått upp motivationen att träna mera nu, kändes behövligt!

Likes

Comments