Hej! Jag kanske kommer sluta på denna bloggen. Eller bloggen kommer läggas ner men vi kanske startar ny tillsammans eller så startar jag egen.
Tills vidare får ni en skön bildserie från pay and jumpen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej igen! Nu har jag försökt vakna i ungefär två timmar. Somnade 16 igår för typ en tupplur och så vaknade jag jag 14 timmar senare.. Dåliga sömnvanor i ungefär en vecka, SÅ JÄVLA BRA TILDE! Nejmen Först var det ju kick offen och där sov jag väl inte tillräckligt länge i alla fall. Sen har jag varit i Öregrund på båtveckan varje dag och då varit vaken ca 23 timmar och sovit 5. Nu har jag åtminstone sovit ut.

Igår var pay & jumpen med Lelle. Det hela började bra med att jag var i Öregrund dagen innan och somnade på bussen hem. Missade hållplatsen och fick sova hos en kompis. Sov väl typ fyra timmar kanske. Amanda hämtade mig där och så åkte vi till stallet. Vi borstade och packade. Vi var faktiskt ganska snabba. Jag hade faktiskt inte fixat något alls dagen innan. Men vi var klara tidigt och åkte iväg med en ren häst och alla grejerna.

Väl framme så gick vi och anmälde(vi var där innan sekretariatet öppnade, hehe). Sen gick vi banan. Lelle skötte sig fint på framridningen och så. Han blev lite taggad och "showade" lite. Men han lyssnade på mig. Han hoppade allt, rev inte en enda gång. Han har verkligen fått koll på benen nu! I 30 cm så hoppade han egentligen allt bra men det gick lite för snabbt mot ett hinder så han sprang på sidan. Det känns faktiskt bra ändå i efterhand. Hade han hoppat så vet jag inte om vi hade hunnit få kontroll till nästa hinder osv. Hästar som hoppar allt är farligt. Nu hade vi visserligen inte kraschat totalt och dött när det var 30 cm men det känns bra att veta att han ändå tänkte själv. Efteråt kändes det så bra att vi hoppade 50 cm istället för 40 och blev felfria.

Världens bästa Lelle!

Likes

Comments

Inte okej med ett icke-ord som rubrik men så blev det. Idag blev det en skrittur på en frusen Lelle. Jag tror han är förkyld, han var hostade/nös slem. Men han hade så mycket energi så jag tror han behövde en liten tur. Han har ju trots allt vilat i ett par dagar. Om han är pigg och kry på söndag så blir det pay and jump 30 och 40 cm. Tagga! Hoppas han lyfter på fotarna så man slipper skämmas haha.

Ikväll blir det Öregrund med mysiga vänner bland annat en som åker hem till Malmö i morgon.

Bilder från Öregrund i söndags.

Likes

Comments

Hej! De senaste tre dagarna har spenderats på tärningsläger på UPK. Lilleman var med eftersom det är han som kan mest. Och jag ville åka med honom för att utvecklas. Måndag och onsdag var endast ett pass dressyr. Skönt att börja och avsluta lite lugnt. Tisdag var först dressyr på morgonen och sen hoppning på eftermiddagen. Lilleman kändes väldigt fin rakt igenom men jag tror han har ont i benen. Han kändes lite osäker i landningarna i hoppningen så vi hoppade ganska lågt och ganska lite. Ganska få språng. Annars var det väl liniment och stallbandage som gällde för att lindra. Nu ska han ta blodprov så vi vet om det är anaplasma eller om det bara är överansträngning. Hur som helst kommer han vila en ganska lång tid. Vet inte om det blir två-tre månader eller kanske en vila, en månad skritt och sedan avställning. Han blev jätteglad över att få komma ut i hagen till sina kompisar.

Likes

Comments

Jag har verkligen verkligen inget att skriva om, jag rider inte så värst mycket längre har ingen häst just nu så allt står rätt still faktiskt, men men vi får se vad som händer uppdaterar imorgon istället.

Likes

Comments

Igår la Amanda ut bilder på sin blogg med Lilleman. Uppställningsbilder, tre stycken med ett års mellanrum mellan varje. Det är så kul att se hur han har utvecklats. Han blir verkligen finare och finare. Musklar på sig och växer ikapp sig själv.
Första bilden är från 2014 då han var två och sista nu igår, fyra år.

Likes

Comments

Använder ni liniment till era hästar? Före eller efter träning? Vilken sort? Rapiden behöver liniment till sin rygg som har varit hans "problem" även under travet. Nu vill jag försöka lösa det helt. Därför använder jag ett liniment som Amanda har, Pharma-nånting. Vet faktiskt inte, hehe. Tänker att jag ska köpa ett eget och vill ha ett bra. Jag har även lånat Amandas BoT ryggvärmare (heter den så eller har jag fått för mig det?). Och slutligen så är tanken att ta ut kiropraktor/massör.

I travet så har problemet "åtgärdats" och sen tillbaka till samma träning vilket leder till att problemet kommer tillbaka. Nu vill jag verkligen att detta ska försvinna för han ömmar. Ibland ställer han sig med benen ihop om ni förstår vad jag menar? Alltså frambenen och bakbenen nära varandra för att avlasta ryggen.

Min finis förtjänar det bästa såklart så jag ska göra vad jag kan!

​En bild från när han kom.

Likes

Comments

Igår var en sjukt oproduktiv dag. Jag gjorde verkligen ingenting. Idag däremot blir det en ridtur med Amanda. Det är dock halv fem så fram tills dess blir det förmodligen Greys som vanligt. På måndag åker jag och Lilleman till UPK på kick off! Tredagarsläger som avslutas med en pay and jump. Är faktiskt lite taggad, det var ett tag sen.

Likes

Comments

Att sitta och äta frukost i solen är ju bland det bästa som finns ☀️

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni är mer positiva än min rubrik. Men precis så känner jag mig nu, hela tiden. Ingenting är kul och allt känns jobbigt. Jag ser liksom inte fram emot något. Att jag känner mig utmattad beror nog på mina nuvarande sömnproblem. Har det lite tufft i livet vilket påverkar min sömn mycket. Jag kan inte sova ensam. Jag vet inte vad jag behöver göra för att få upp motivationen igen, men att känna såhär är inte något jag vill fortsätta med. Jag är inte ens taggad på att rida, är det illa.

​Finaste Lello-Bello gör det något bättre med sitt mys.

Likes

Comments