November, ja alla vet vi väl att det nu är november. Helt sjukt, bara två månader kvar av 2016 o sen är detta året över. Om en månad har julkalendern börjat o första advent är om bara några helger. Vad hände med all tid? Jag minns nyår som att det va igår. Fast ja, jag har ju en hel del att se fram emot innan det är 2017, som tex julen. Julen kan vara bland det bästa jag vet. Personligen tkr jag även att det nu är okej att börja lyssna på julmusik så jag har redan börjat tagga. Tänk sen när man får julpynta oxå, längtar.

Nog pratat om julen. Här är fem fakta om mig 🌸.

1. Jag är 18 år, alltså född 98.

2. Jag älskar att dansa, spelar inte så stor roll vilken stil men hiphop/jazz är nog ändå favoriterna. Jag har dock aldrig dansat balett men hade lätt velat testa.

3. Jag tycker även väldigt mycket om scouting. Allt ifrån att vandra till att åka på läger.

4. Jag är kristen.

5. Jag beskrivs oftast som glad, positiv, glädjespridare, envis o klumpig.

Ha en fortsatt bra dag!!

xoxo your dearest

//🌸


Bilderna är från we❤️it.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

har ni någon gång tänkt på att en speciell person kan göra er så otroligt mycket gladare fastän denna person inte vet om det själv. jag har tänkt på det ganska mycket på sistone. ni vet ju alla att livet inte är på topp hela tiden, och att vissa dagar önskar man att man befann sig någon helt annan stans på jorden så att man slapp gå till skolan och träffa alla människor där, eller hur?

men här om dagen när jag gick till skolan så träffade jag en person och hon gjorde mig så glad. hon gjorde absolut inget speciellt utan det vara bara det att hon befann sig på rätt plats vid rätt tidpunkt. detta är tycker jag rätt konstigt när jag tänker efter, jag menar, undra hur många personer jag har gett glädje utan att jag vet om det. det är en rätt sjuk tanke, att jag genom att bara befinna mig på en viss plats vid en viss tid kan glädja en person och få hela hans/hennes dag att bli bättre.

i alla fall så tror jag inte att det är ödet att detta händer utan att det är menat, vilket betyder att vi alla, utan att vi vet om det, är menade att finnas för att glädja andra. så nästa gång du går till skolan eller fotbollsträningen eller kanske bara möter någon stan så tänk på att just ditt leende kan få den personen att byta inställning för dagen eller kanske till och med resten av veckan.

xoxo your dearest

//🌸

Likes

Comments

hej och völkomna till måndag!!! denna härliga veckodag som vi alla antagligen hatar! men vad gör väl det egentligen, ny vecka nya möjligheter, eller hur var det nu igen? måndag = skola för alla oss som inte gått ut skolan än, vilket framkallar ångest hos en del av oss. ibland även hos mig. idag händer inte mycket här i livet hos mig, skola och sen hem och kanske plugga lite. har matteprov på fredag som jag antagligen borde plugga till.. matte är inte riktigt mitt bästa ämne om vi säger så...

nåväl, jag hoppas att ni får en bra start på denna nya härliga höstvecka trots att den som alla andra börjar med en måndag. Vi hörs!

xoxo, your dearest

// 🍁


Likes

Comments

hej igen, hoppas ni alla har en bra söndag. personligen tkr jag väl inte att söndagar är en så värst bra dag, men det är nog mest för att det är dagen direkt innan måndagen som jag så ogillar. planerna för dagen är väl inte så stora. har tänkt plugga lite och sen förbereda mig för den nya veckan.

tänkte att vi kanske längre fram i veckan gör ett inlägg där vi skriver lite mer om oss själva, men vi får se hur det blir. iaf så kommer det här lite höst inspirerade bilder från we heart it.

xoxo, your dearest

// 🌸

Likes

Comments

hej och välkomna till våran lilla blogg. vi gillar mat, sängar och att va anonyma., därför får ni göra eran egna bild av oss tex kön, namn, utseende osv. vi har egentligen ingen plan för denna blogg, utan det är ett äventyr i sig att följa den och se vart den hamnar. återigen välkomna till GULDLOCKARNA.

Likes

Comments