Livet, Äventyr

Februari är kommen om mindre än en timme. Undra sa flundra vad denna månad har att erbjuda. Lite kul får jag hoppas. Januari har ju inte varit mycket att hurra för precis. Tur att Februari är en kort månad, om den nu skulle vara skitnödig det vill säga.

Har en del att göra i Februari. Är utbildningar, partyn, jobb, kalas...japp...you name it. Inte konstigt egentligen att man mår lite skumt i kroppen. Men men. Får ta del av allt de positiva och köra järnet!Hey ho, let´s go liksom!!

Likes

Comments

Bilder, Livet

Igår kväll så beslutade jag och sambon oss för att ta en paus från Facebook.
På nyheterna igår så pratade dom om det. Att det ska vara nyttigt. Att de skapar störningsmoment i vardagen osv.
De blir nog en utmaning. Men de ska samtidigt bli rätt skönt. Är väl som att sluta röka. Och sluta röka klarade jag ju. Så detta borde bli halv lätt. Får nog mer tid för annat.

Får utvärdera på tisdag nästa vecka.

Likes

Comments

Bilder, Livet, Äventyr

Tjejerna skulle egentligen varit hos frissan idag. Men tyvärr så hade hon gjort sig illa och kände att hon inte kunde. Men vi gråter inte för det. Dock är väl tjejerna gladast över att slippa.
Men vi tog tillvara på min extra lediga dag. Först hade jag den stora turen med att gå tid hos sjukgymnasten. Där efter så tog vi oss ut till Kojtet.

Otroligt skönt att få komma ut i naturen och känna av lugnet. Stanna upp. Lyssna. Kolla sig omkring. Tjejerna gjorde av med lite energi och strosade omkring. Välbehövligt för oss alla tre! Kärlek.

Nu sitter/ligger vi i soffan och myser lite. Små blöta och skitiga.

Likes

Comments