Nu över sommaren befinner vi oss i ett tillfälligt ekonomiskt lugn. Vi arbetar båda två och har alltså två bra inkomster. Det är underbart efter en slutig termin med ekande plånbok. Dessutom Är det så lugnt på mitt jobb nu och hag kan jobba mkt hemifrån. Det gör att tiden och energin till min lilla hobby med att hitta gratis och bra erbjudanden oxå hinner återhämta sig lite😊

Jag hinner med mkt paneler och erbjudanden via tex cashbackshopping. Har tex provat flera ljudboksabonemAng gratis och fått pengar för det. Det blir mer än man tror, har ca 500:- som väntar på utbetalning bara från sånt. Jag hinner även med att scanna i GFK och svara på undersökningar. Försöker samla ihop en hög med presentkort till hösten och kommande jul.

Häromdagen var jag på Mio. De Startade ny kundklubb för ett tag sen och då fick man 100:- att handla för i juli- köpte ett fint bäddset till dottern.

Och så hinner jag med loppis! Den här fina trafikplanschen från 1945 fyndade vi och så en korg att ha alla myskuddar i.

Allt röj här hemma har också gett oss lite inkomster i form av loppisförsäljning, Tradera och blocket. Senast idag la jag ut mängder av kurslitteratur till ssk- programmet och har redan fått lite svar.

Och sist men inte minst så beslutade vi oss för att hyra ut husvagnen eftersom vi jobbar. På lördag hyrs den ut för tredje gången. Funkar jättebra och ger en välkommen inkomst!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag tog vi tag i ett Projekt jag haft i tankarna senaste veckan. Idén kommer från den fina bloggen Rustaupp.

Vi fyndade altanmatta på Bauhaus, en spillbit för halva priset. 4x3 meter. Hemma mätte vi ut en rondell och vägar och skar ut. Det vita är eltejp. Vi häftade i hörnen för att den ska ligga kvar. Bara att tuta och köra!

Likes

Comments

Idag har vi sålt grejer på loppis, och köpt endel oxå😊

Vi fick ihop ca 900:- på våra gamla prylar, trevligt! De pengarna ska gå till ngn rolig aktivitet för hela Familjen!

Här är bild på en liten väska som jag fyndade för 20:-. Vårt nymålade golv syns också på bilden😊 Det var ett hiskeligt jobb att slipa men helt klart värt det! Nu är det gamla golvet slängt på tippen och vi samlar krafter för att tapetsera.

Den här fina hyllan Från Djeco i perfekt skick fyndade jag för 50:-

​Vi köpte även en stor tavla med Lotta på Bråkmakargatan, gummistövlar, 2 klänningar och leggings, 1 me&i mössa och lite smycken och leksaker. Alla i familjen kom hem nöjda😊

Likes

Comments

Vårt hus är ett 30- talshus. Alla rum utom ett har trägolv. Det är hallen uppe som haft ett vidrigt klinker-inspirerat laminatgolv. Jag har velat riva ut det länge och igår kväll beslöt jag mig för att dra igång projektet. Vi hoppades på att ett trägolv skulle finnas under- och det gjorde det! Så idag har jag varvat jobb hemma med att riva resten av laminatgolvet och slipa trägolvet. Nu är det rengjort med såpa och ikväll ska jag tvätta med målartvätt. Imorgon börjar målningen!

Likes

Comments

Den här lilla söta duken fyndade jag på Tradera häromveckan. Tycker den är supermysig! Nu när vi är klara med barnrummet börjar vi så smått fundera på nästa rum. Vardagsrummet får dock vänta, det är enormt så jag tror vi kommer att ta in hantverkare där. Hallen uppe står nog på tur. Vi ska undersöka om plastmattan döljer ett trägolv och så smått börja fundera på tapeter.

Likes

Comments

Här kommer några bilder från vårt nyrenoverade barnrum! Dåligt ljus men får duga.

Likes

Comments

Vi har helt underbara dagar här på Öland just nu!

Jobbet som jag har över sommaren gör att jag in jobba hemifrån en hel del och dagarna blandas mellan väldigt lugna och väldigt intensiva. Det passar mig bra då jag känner mig trött och sliten efter våren. Nu är alla resultat från vårterminen inne och jag har klarat allt- till och med fått ett VG😊. Och skrivarkursen på malmö folkhögskola har jag oxå klarat, jippie! Har ju även sålt kläder för meandi så visst har det varit fullt upp😊

Här kommer bilder från min cykelväg till jobbet!

Och från en av alla mina underbara kvällspromenader!

Likes

Comments

Jag har ända sen barndomen varit en riktig bokslukare och ingen sommar utan ett gäng böcker!

Just nu lyssnar jag på Häxan av Camilla Läckberg på Storytel. Passade på och tog 2 veckors provprenumeration när cashbackshopping hade höjd återbäring. Jag är riktigt nöjd! Dock tycker jag 169:- per månad  är för dyrt så jag kommer testa övriga tjänsters provprenumerationer och så får vi se om det blir ngn prenumeration. Beror på hur mkt jag faktiskt hinner lyssna .

Igår kom en beställning från Bokus med "riktiga" böcker också så nu är sommaren verkligen här!


Likes

Comments

Som jag hoppades så blev vi klara med rummet i helgen, sånär som på ett par små tapetbitar som vi tar endera dagen. Vi blev såå nöjda! Finaste Rummet i huset! Alla flockas i rummet och vill Vara där hela tiden- bästa betyget😊

Och soffan, den är så fin. Kunde inte blivit bättre.

Likes

Comments

De senaste två dagarna har jag haft tid över och bestämde mig för att göra ett ryck i renoveringen av minsta dotterns rum.jag skojade med min man förra veckan och sa att nu på söndag ska vi vara klara😊. Och det ser faktiskt ut som att vi blir det!

Igår satte jag upp tapet helt på egen hand. Idag har jag slipat och målat kanten på golvet som ska bli grå. Ikväll målar jag lager två och img ska vi slipa resten av golvet och måla det vitt, sen är det några små krångliga tapetvåder kvar bara.

Häromdagen åkte vi på måfå förbi stadsmissionen i hopp om att hitta en bäddsoffa. Vi sa i bilen att vi skUlle vilja hitta en gul. När vi kom in såg vi direkt en NK- bäddsoffa från 70-talet, gul!! 500:-, vi slog till direkt och img ska vi hämta hem skönheten som ska stå i dotterns rum.

På söndag blir det allt det roliga, hänga upp gardiner och tavlor och möblera, äntligen!!


Likes

Comments