Just nu har jag en riktig dipp mentalt. Ni vet, ibland mår man bra och ibland gör man inte. Just nu gör jag alltså inte det. Vilket märks här på bloggen då jag knappt orkat röra sociala medier. Vill bara lyssna på musik och existera ifred. Fattar ni hur jag menar?
Jag lovar att jag ska sprida glädje och jag ska faktiskt sätta mig och göra kollage av mina favoritplagg ganska snart. Men det är inte lätt att sprida positivitet när man själv har brist på det.
Det blir inte heller bättre av att allt jag skriver blir ren skit, dikter blir inte så bra som de brukar och likaså mina texter. Jag som alltid vänder mig åt pennan när jag mår dåligt, vad har hänt?
Finner ingen inspiration till någonting just nu. Men jag tror det är påväg uppåt nu. Tidigare idag fick jag saker gjorda och kunde slappna av mentalt i åtminstone en halvtimme.
Som förmodligen ingen av er vet så lider jag av ångest, det är det som spökar i mitt huvud just nu. Vill ni att jag skriver om min ångest i ett annat inlägg också?

Likes

Comments

Dagen idag var väl ganska vanlig. Gick till skolan och var där typ,inte mycket. Men ikväll är det mysfredag! :-)
Sååå mysigt efter en sånt fullspäckad vecka. Nästa vecka kommer också vara helstressig, tyvärr. Känner att jag knappt lagt ner tid på bloggen denna veckan? Det ska åtminstone ändras på. Älskar ju er fina läsare haha <3

bild från en liten kvällspromenad

Likes

Comments

Det är nämligen såhär att jag har kikat runt efter en billigare variant av en av världens kanske mest om talade produkter, Anastasias eyebrow pomade såklart.
Den produkt jag har funnit bäst är Ardells eyebrow pomade. Har själv köpt och testat den och kan säga från the bottom of my heart att den funkar alldeles utmärkt! Den sitter dock inte lika bra som Anastasias gör, men man får inte glömma att Anastasias faktiskt är oslagbar.

Sen finns det ju de som menar på att man lika gärna skulle kunna köpa en ljusare hel eyeliner, vilket också skulle funka.

Jag är kort sagt väldigt
nöjd med Ardells eyebrow pomade! Verkligen värt mer än sitt pris, om man säger så.

Likes

Comments

​En av höstens hetaste trender är ju absolut mockatrenden! Och det är absolut någonting som jag i alla fall klär mig i och kommer att klä mig i nu i höst. 

Här har jag hittat några av mina favoritplagg från Girl Gang by Nelly. Jag bara fortsätter att klicka och klicka på Girl Gang-kläderna! Så jäkla snygga, älskar dem. Min plånbok känner dock inte detsamma :-(

Vad tycker ni är höstens hetaste trend, och vad tycker ni om mockatrenden?


PUSS

Likes

Comments

Bjussar på en bild från gårdagens restaurantbesök! Hade det supermysigt, och gott var det också ;-)

Likes

Comments

Tror vi alla kan erkänna att vi har en förkärlek för doftljus, det är ju hur härligt som helst. Dessutom så perfekt nu till hösten!
Bara att tända några hemma på kvällen när man kommer hem, och varför inte tända några till ett bad? Finns det någonting som uppnår den mysighetsfaktorn?

PUSS

Likes

Comments

Någonting som är viktigt men jobbigt är ju att balansera pris och kvalité, och jag har bland annat hittat några produkter som är hyfsat balanserade. De är alltså både bra, men samtidigt inte omöjliga för vem som helst att köpa.
Det är bland annat från kicks egna märke. Det är någonting som jag verkligen måste rekommendera då det är riktigt bra pris relativt produkten.

PUSS​

Likes

Comments