Header

​Känner verkligen hur jag ger upp på förhållanden. Jag klarar mig bättre själv. Jag, träningen och Kevin räcker det med att fokusera på just nu. Om jag träffar någon jag gillar så visst tänker jag inte ge upp då men just nu känner jag att det räcker med det jag har.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har precis somnat Kevin, nu återstår bara att diska och vänta på att en killkompis kommer över. Sedan blir det filmkväll! 😁 Kollar lite på OC just nu, aldrig riktigt följt det innan. Brukar starta det på kvällen så Kevin får lite ljud i rummet så man vågar gå runt som en normal människa i lägenheten haha. Är på säsong 3 av orange is the new black så undviker just nu att få några spoilers! Ruby Rose har precis kommit in i serien och de har precis börjat sy trosor, det är ungefär där jag är hehe.

Nu ska jag diska så jag slipper se en hel hög resten av kvällen.

​en gammal bild på min lilla bebis <3

Likes

Comments

Åkte till Värmland i fredags. Där fick Kevin springa loss bland en massa andra barn. När han lagt sig var det dags för mig att njuta av lite egentid och börja umgås med folket :). Minns inte allt ifrån kvällen men jag hade otroligt kul trots vissa saker som hände. Det ska jag nog göra om. På lördagen fortsatte festandet för vissa, men jag fick tillbringa dagen bakis och med att ta hand om Kevin. Det var ganska spännande för dåligt mådde jag, tur att det finns smink som döljer lite hur dåligt man mår haha. Vi stannade tills idag och kom hem omkring 14. En del av mig ville stanna där men det var riktigt skönt att få komma hem också. Dock när vi hade packat färdigt så fick man reda på att en kropp hittats utanför mig, visade sig att en man blivit grovt misshandlad och en kvinna hade ramlat från en balkong, också utanför mig ungefär. Så det var bara tur att man inte var hemma i helgen. Ska nog joina Kevin nu och sova tror jag. Godnatt!

Likes

Comments

Sitter i mitt vardagsrum utan något att göra så tänkte, varför inte lägga upp bilder på lite snygga hunkar? Så har alla mina fina besökare något att dregla över haha. Enjoy.

Brad Pitt

​Alla älskar väl Brad?

Zac Efron

Han ser rätt bra ut han med!

Joel Kinnaman

En svensk bad-ass hunk om du frågar mig

Channing Tatum

Bara... Channing Tatum 8D

Johnny Depp

Käkarna :o

Ian Somerhalder

Isblåa ögon och mörkt hår, hur vackert som helst!

Nick Auger

Kroppen!

Liam Hemsworth

De ögonen är att dö för <3

Likes

Comments

Ciara - Like A Boy

En klassiker, för mig, som jag alltid kommer älska <3

Likes

Comments

Fan ta allt bara.

Allt kan bara dra åt helvete just nu.

Likes

Comments