Contains affiliate links

Hej og velkommen til første afsnit af Tidsløse outfits, som bliver en samling af outfits, som efter min mening aldrig kommer til at gå af mode. Jeg håber, i vil kunne lige det :)


I dag går vi ind i den sidste måned af dette års sommer, så lad os håbe den gemmer på de lange og varme sommerdage, som vi har savnet her i de første to sommermåneder.

Specielt til de lange varme sommeranftener, synes jeg, dette aoufit passer helt perfekt. Jeg har længe haft en hel bestemt svaghed for blå skjorter. Jeg synes, de er perfekte til stort set alt. Man kan virkelig lave de fineste outfits og nemt se fuldstændig klar og put together ud, uden at bruge en uendelig tid foran spejlet, og samtidig kan man lige så nemt og hurtigt dress dem fuldstændigt ned og stadig ligne en millon.

Generelt, synes jeg, at hvid og blå supplerer hinanden rigtig godt, så derfor er jeg fuldstændig vild med dette outfit.

Køb dem her: No. 1, No. 2, No. 3, No. 4, No. 5

Køb dem her: No. 6, No. 7, No. 8, No. 9

Her er min yndlings sammensætning, som er en kombination af no. 2 og no. 8


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hej, og velkommen til GUL, som fremover bliver et sted sprængfyldt med de nyeste trends og god energi ;)

Jeg har længe ønsket at kunne dele min passion indenfor mode med andre med samme interesse, så derfor har jeg nu valgt at sætte gang i tingene. Jeg håber, i vil følge med og give noget ris og ros til de indlæg, i mener, fortjener det ;)

Ha’ en dejlig dag!!

Likes

Comments