Ja, ups.. Jag glömde helt bort detta.. Lite i de låg väl i att jag inte haft något att skriva om. Jobbet går bra som vanligt! Sömnen hade kunnat vara bättre men jag arbetar på de. Tänkte ta mig en tur ut och springa men är -13 idag och slutar 20.00 så kommer nog vara ännu kallare då.. Så får nog ta de imorgon eller onsdag då jag har kort dag och är ledig!! Hoppas även syrran kommer på onsdag för då ska vi baka bullar isåfall!

Annars så fortsätter letandet efter lägenhet! Minst en 3a vill vi ha!

Och på fredag blir de en resa till Stockholm med gubben. Känns en aning läskigt att flyga för första gången men de ska nog gå bra! Och ska ju bo på hotell en hel helg och få gå på skyltsöndagen i gamla stan så de ser jag fram emot!

  • 20 Readers

Likes

Comments

Idag kom äntligen min ny telefon! En iPhone 6s 128gb rosé guld! Har lite svårt att vänja mig vid storleken då jag hade en 5s innan. Största skillnaden jag märkt än så länge är storleken. Har inte prövat nå av de nya grejerna ännu i alla fall. Mest fått allt att fungera!!

Annars så händer inte mycket. Får bo kvar i hålan då de inte blev något lägenhetsbyte. Så vi håller tummarna för att de dyker upp något annat. Sen ska en Stockholms resa bokas så där försvinner en massa pengar, blir även första flygresan.. Läskigt.

Men nu ska jag sova. Är ledig imorgon och har bjudit över mamma så får se om hon kommer eller inte. Tänkte ta mig ett kort löppass, städa och tvätta. Göra lite nytta i alla fall. Har även varit å köpt receptfria migräntsbletter då jag glömde ringa läkaren idag. Gått runt med konstant huvudvärk som inte riktigt vill bryta ut så hoppas detta hjälper till en början i alla fall!!

  • 26 Readers

Likes

Comments

Tänkte att jag kanske ska ge det här med bloggandet en ny chans! Kan inte lova att jag orkar fortsätta men försöka går ju!!

De som hänt sist är att de varit mycket lägenhetsvisningen, nu är de kanske på G att byta lägenhet till en 4a närmare centrum och jobbet! Inte så mycket just nu.

Men ja, kommer väl skriva när de händer något intressant eller något sådant! Vi hörs väl ;)

Likes

Comments