Header

Idag va jag i skolan redan 08.00, hade workshop och seminarie fram till 12.00. Sedan åkte jag direkt hem och så firade vi mormor som blir 90år på måndag!
Ska bo i en lägenhet nu i en månadstid och ta hand om en katt. Rätt komiskt, för ni som känner mig vet om att jag rätt rädd för katter. Haha men den här som jag passar nu är en riktig människo-katt, så känner mig rätt så trygg haha!
Nu ikväll ska vi äta kyckling, sen ska jag och min älskade bror på bio. Vi ska se solsidan, har redan sett den men vad gör man inte för bror sin. Han åker tillbaka till London i morgon, så sista kvällen med han på cirka 6 månader!
Ha en trevlig kväll, det vet jag att jag kommer att ha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag försökte fota kläderna, märkte sedan att jag inte alls vet hur man agerar inför kameran. Haha så blir lite skämt bilder och så lägger jag upp bilderna så får det bära eller brista. Jag är i alla fall jätte nöjd med kläderna! Fick även några skor, dock har jag glömt dem i mammas bil som är på vift just nu. Så dem får ni se en annan gång....


​Blev typ en bild som ni ser som blev nästintill seriöst.. Haha. Nä men allt är i alla fall köpt på Nelly. Tröjorna är i storlek m och jackan är i storlek s. Vet att man inte ser så mycket av jackan.. Svårt att fota. Det är en kappa med ett snöre som knäppning. Sjukt skön! Sen den gråa tröjan är det ett snöre ute på armarna, så man själv kan välja hur tight man vill ha det. Dessa två tänker jag mig mer till vardags. Sen blusen är sjukt skön, enkel och snygg! Den tänker jag mig ett par svarta höga byxor till och ett par svarta klackskor, sen är man redo att dra ut på stan en helg!


Haha som sagt, är inte insatt i att fota och redigera bilder. Men det kommer, jag lovar!

Ha en trevlig kväll!

Likes

Comments

(Help now, y am I doing this)

Ja lite så just nu som rubriken lyder. Suttit med tentan i två timmar och nu tog det bara stopp. Tror jag har kommit så pass långt att jag egentligen bara ska renskriva ihop allting. Så känner att jag är klar för idag så fortsätter jag i morgon.... Har haft enkelt för de andra hemtentorna som jag har gjort, men är inte riktigt i form med den här.

Så nu ska jag iväg till stallet. Hästarna har fått stå inne, regnar och blåser som bara den! Mina hästar är rätt löjliga med att inte vilja gå ut, så när det är sånt här väder får de stå inne istället. Men det verkar avta nu, så ska upp och släppa ut dem, mocka och sen ska jag försöka flörta med pappa så han kör mig till ridhuset. Vill inte rida ute i detta vädret.... Ellinor har Sanyi idag så det blir bara en häst för mig att rida

Sen fyller även min älskade Nelly år idag! GRATTIS FINIS! Hoppas du får en helt underbar dag idag så ska vi snart fira!!

Ni får alla ha det så bra idag! Ska försöka hinna med att fota det som jag beställde hem på mellandagsrean idag också!

Likes

Comments

Idag har jag mestadels ägnat mig åt tentaplugget. Eller ja, suttit med datorn i knät och kollat Orange is the new black.. Hade svårt att hitta motivationen idag, men fick ner lite i alla fall. Nya tag i morgon! Har köpt hem popcorn så att jag kan muta mig själv till att skriva mer på tentan, smart va?

Idag har jag även haft besök av hovslagaren som kom 08.00 i morse och skodde båda hästarna. Deras beteende var dock inte att hurra för. De tycker inte om att bli skodda, varför vet jag inte, men de brukar i alla fall kunna bete sig. Men idag hade nog båda vaknat på fel sida och ville till min förvåning ut. Sen nu på kvällskvisten åkte jag och pappa med Liz till ridhuset och tränade lite. Hon är alltid fin, men idag satt verkligen allt! Var hur fin som helst i munnen och satte sin överskottsenergi sen helgen på sina bakben istället för att smälla i taket. Satt med ett leende på läpparna hela vägen hem i bilen!

Har även fått lite kläder som jag beställde på mellandagsrean! Tänkte fota lite och lägga upp i morgon så ni får se.

Ha en trevlig kväll! Själv ska jag jaga studentlitteratur inför nästa kurs..

Likes

Comments

Året 2017 har faktiskt varit ett av de bästa åren för mig! Har haft fokuset på att ha kul med mina vänner, nära och kära. Har egentligen inte varit ute på så mycket äventyr utan har mestadels blivit tacokvällar med mina älskade tjejer och under sommaren drinkar på uteserveringarna. PERFEKT helt enkelt!

Mina förväntningar på 2018 är höga! Detta året ska rocka och bli ännu bättre än förra. Jag tänker dock inte ha några nyårslöften detta år, för om jag skulle bryta dem så vet jag själv att jag mår dåligt över det. Utan jag ska fortsätta med mitt liv, ha kul och göra det bästa utav det! Det enda jag kan ha som mål under 2018 är att äntligen komma igång med tävlandet igen! Som jag längtat! Sen i somras har det alltid varit något som gjort att tanke på tävling inte ens funnits, men nu äntligen börjar alla bitar falla på plats!


Så hoppas att ni hade ett bra nyårsfirande igår, det hade i alla fall jag!


Likes

Comments