Header
View tracker

Gick upp halv sex idag för att hinna rida tre hästar innan klockan tio... Då skulle jag nämligen vara på gymmet med Elina. Pust.. Det var jobbigt idag! Vi körde ben i en och en halv timme. Är inte van vid att gymma, går mestadels på pass. Men känns gör det!
Nu sitter jag och kränger havregrynsgröt med lite mjölk och bär. Snart bär det av till Erika för att gå med vovven, sen stallet för mockning. Sedan jobb.
Ikväll blir det mys med Fanny!! Längtar!! Go mat och fint sällskap, kan inte bli bättre!

//cajsa

Likes

Comments

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG, FÖR DET ÄR MIN BÄSTA VÄNS FÖDELSEDAG!!!!
HURRA HURRA HURRRRRRAAAAAA
Grattis bby, Love u <3

Likes

Comments

Idag kan jag inte kalla mig lat i alla fall... Pust.
Började med att klockan ringde på 04.40, började jobba 06.00... Haha var inte helt vaken kan jag lova! Hade krig med Pontus inatt om täcket, tillslut kunde jag somna.
Var certifiering eller vad det heter, på jobb idag. Men jag klantade mig inte! Så vi blev godkända!! Woop woop!

Sedan när jag slutade åkte jag direkt hem till Erikas vovve och mös lite i skogen. Är så van att ha Zlatan hemma nu så känns tomt utan han mitt på dagarna.
Efter detta stack jag direkt upp till stallet. Liz reds ut, skritt i 50 minuter på låååånga tyglar. Märkte att hon hade lite träningsverk sen träningen igår, så stretchade henne ordentligt. Mamma har även också ridit idag! Gick hur bra som helst, stolt över henne att våga ta upp ridningen igen efter alla dessa år. Bästa mamma <3

Just nu ligger jag i badet. Helt slut. Sjukt mätt. Ska hem till pojkvännen efter hans träning och bara mysa. Känner att jag är värd detta! Haha!

Hoppas att ni har haft en sjukt bra dag också!

//Cajsa

Likes

Comments

Bästa helgen på lääänge! Firade Erika som snart blir 20! Temat på festen var midsommar och kan inte ha blivit bättre! Så grattis i förskott bby, och tack för en grym fest!

Likes

Comments

Likes

Comments

Som rubriken lyder, ny vecka - nya möjligheter.

Sitter just nu i soffan med hunden i knäet och planerar årets tävlingar. Ska även ta kontakt med min gamla tränare i morgon och se om han har lite tid över för mig. Hästarna känns super och är taggad till tusen! Jobbat rätt mycket så inte hunnit tävla så mycket, bara någon lite mindre tävling för att komma in i det. Men nu så!

Ska strax upp till hästarna och luncha, blir nog en pw upp dit med Zlatan. Är så sjukt skönt väder ute, har lite ångest av att sitta inne!!

Likes

Comments

Skulle egentligen vara ledig idag, men får hoppa in en vända på jobb. Klagar inte, älskar mitt jobb!
Börjar även mitt "nya liv" idag. Gymkort ska fixas, ska hinna med att träna en vända, ut på pw med hundarna och sen ska jag även handla hem lite nyttigare mat! Jag är taggad! Känns som att jag kommer att lyckas den här gången ;)

Hoppas ni får en riktigt nice dag!

Likes

Comments

Älskar söndagar.. Man har ingen press på sig att göra någonting, utan man kan verkligen bara ligga i sängen hela dagen utan att känna stress.

Min dag har hitintills varit perfekt! Eftersom att jag inte behövde släppa ut mina hästar idag, då bästa Karin gjorde detta så kunde jag sova lääänge! Vilket jag inte gjort på över ett år nu känns det som haha. Men jag vaknade i alla fall upp bredvid världens bästa kille, min underbara pojkvän. Efter detta var det att köra hem honom och sedan stack jag upp till hästarna. Sanyis medryttares mamma tog hand om Sanyi idag, så mockade bara till Liz idag. Ska upp nu strax igen och pussa på dem och bara mysa. Är så sjukt halt ute nu när snön smälter men det ändå är kallt ute, så mina stjärnor får sin vintervila nu. Så ligger nu nere i soffan och myser med lilla Zlatan. Så kan verkligen inte klaga på mitt liv just nu!

Likes

Comments

Det kan låta rätt klyschigt, då i stort sätt alla säger till sig själva *nu ska jag bli nyttig, ny ska jag börja träna!*. Men nu känner jag äntligen att jag kommer att få tid till att just ta hand om mig själv. Varit ett rätt häktigt halvår, men nu äntligen kan jag andas ut!

Planen är i alla fall att i morgon ska jag till Aktiverum och fixa mig ett gymkort. Haha stort steg för mig! Sen så köttar redan två av mina vänner på detta stället, så ska köra med båda. Så kanske man inte hamnar på latsidan, utan kan peppa varandra istället ;)

Sedan ska även jag och Elina vara duktiga och skriva ihop vad vi får äta och inte får. Dock inte jätte strikt, för tror inte att jag skulle kunna hålla det nu direkt.. Utan man tar lite i taget. Åh är så taggad på detta!


Likes

Comments