Header

Tjäna pengar på en ny community

Vill tipsa er om en ny communitysom är som facebook, fast här får du betalt för allt du gör, i grund och botten är det likadant som facebook, så tag chansen att joina detta nya communityoch bygg upp en fin gratis kassa med pengar

KIlcka bara på länken så är du igång

Lycka tlll 

Community Registreringslänk

Community Registreringslänk

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kämpar du dag in och dag ut – utan resultat?

Då kanske du känner igen följande 3 fallgropar.

Om du besöker en ät-så-mycket-du-orkar-buffet så vet du med säkerhet att du är fast. Men hur gör man när kalorierna inte direkt visar sig framför dig svart på vitt och du tar för givet att du är säker? Ta då hjälp av följande 3 tips för att undvika fallgropar.

1. Gör inte som du brukar göra

Att göra som du alltid ha gjort kan vara riktigt riskabelt. I en studie vid universitetet i Duke underskattade deltagarna antalet kalorier i en burrito till hela 192 stycken – trots att de ändå visste hur många kalorier det fanns i var och en av råvarorna när de valde sina fyllningar. Tänk därför efter innan du "tar det gamla vanliga" och fundera över om själva kombinationen verkligen är så bra för dig.

2. Låt dig inte luras av matens textur

Vid universitetet i Södra Florida ombads ett antal deltagare att ta hänsyn till antalet kalorier och bjöds därefter på antingen hårda eller mjuka brownies. Studien resulterade i att de som fick de hårda kakorna åt fler än övriga deltagare. Med andra ord tenderar vi att associera hård mat med nyttigare mat som till exempel fullkornsflingor, och mjuk mat med fetare mat som till exempel glass. Men det stämmer långt ifrån alltid – tvärtom får det inlärda beteendet oss att överäta högkaloririk mat som är krispigare.

3. Reglera tillgängligheten

I en studie vid St Bonaventure University upptäckte forskare att snacks som placerades inom en armslängds avstånd åts upp mycket snabbare än snacks som ställdes några meter bort. Det är verkligen någonting att lägga på minnet när du kommer hem efter en lång arbetsdag. Förbered därför lite krispiga grönsaker i stället för onyttiga snacks och lägg fram de tydligt längst fram i kylen.

Celsius Celsius Persika/Mango 

Besök gärna Supplementstore

Likes

Comments

Minst en har dött och flera har blivit svårt sjuka efter att ha tagit livsfarliga ecstasytabletter.

Nu varnar läkare för "superman-drogen" som sprider sig i Stockholm.

– Det här är extremt giftigt. Man kan dö om man får i sig ett halvt piller, säger Erik Lindeman, överläkare vid Giftinformationscentralen.

Tre män i Suffolk i Storbritannien har nyligen dött efter att ha tagit rosa/röda ecstasytabletter försedda med Superman-logotyp. Tabletterna har innehållit en stor koncentration av substansen PMMA, rapporterar BBC News.

Tabletterna finns även i Sverige. Under nyårshelgen togs en svårt sjuk man in på sjukhus i Stockholmsområdet. Han hade bland annat väldigt hög kroppstemperatur.

– Han uppgav att han hade tagit en rosa ecstasytablett med en uperman-logga, säger Erik Lindeman.

När mannen kom in till sjukhuset hade han en kroppstemperatur på 42 grader. Hans tillstånd är fortfarande kritiskt.

En död – flera sjuka

I mellandagarna avled en ung man - som förmodligen tagit samma preparat.

– Han hade uppgivit att han tagit ecstasy. Förmodligen var det den farliga varianten, men det är inte bekräftat än, säger Lindeman.

Utöver dödsfallet, har ytterligare ett par personer förts till sjukhus de senaste dagarna och haft samma symptom. Dessa har också uppgett att de har tagit en rosa tablett med superman-loggan på.

– Vi har flera allvarliga tillbud och det gör att vi vill gå ut med en varning, säger Lindeman.

Enligt honom har även Holländska myndigheter varnat för drogen. 2012 dog ett 20-tal personer i Oslo. Dödsfall har även rapporterats i Israel, England och Kanada, enligt Lindeman.

”Är en starkare drog”

Polisen känner till att det går ett rykte bland unga om de rosa/röda tabletterna.

– Vi vet inte speciellt mycket, men ryktet går om att det är en starkare drog. Vi har ännu inte gjort något beslag av dem, säger Annika Ljung, förundersökningsledare vid polisen i region Stockholm.

Besök gärna Supplementstore

Likes

Comments

Då mina vänner ska jag gifta mig, jag som alltid har sagt att jag inte ska göra detta, men har verkligen hittat kärleken i mitt liv.

Trodde inte detta skulle vara möjligt igen, men det gjorde det tydligen.

 Vid tolvslaget på nyråsafton gick hon ner på knä och friade till mig, blev ett ex antal sekunder av tysthet, vart chockad och glad samtidigt, men jag fick till slut fram ett JA

Tack min älskling Jenny för att du ringde mig den där torsdagen, älskar dig över allt annat ❤


En teckning som min blivande fru har ritat till mig ❤

Besök gärna Supplementstore

Likes

Comments

Uppges själv meddela beslutet under fredagen

Steven Gerrards karriär i Liverpool är över i sommar.

Enligt samstämmiga uppgifter i brittisk press kommer 34-åringen meddela sitt beslut att lämna klubben under fredagen.

Steven Gerrard debuterade för Liverpools a-lag 1998 och har varit klubben trogen hela sin karriär. Men den här säsongen blir 34-åringens sista.

Vunnit allt utom ligan

Enligt samstämmiga uppgifter i brittisk press, bland annat från trovärdigaLiverpool Echo, kommer Liverpools lagkapten på fredagen att meddela sitt beslut. När kontraktet löper ut i sommar lämnar mittfältaren.

Gerrard har under säsongen upprepade gånger petats av managern Brendan Rodgers och nu väljer alltså 34-åringen att till sist ta farväl av klubben i hans hjärta. Totalt har Gerrard tillhört Liverpool, dit han enligt Liverpool Echo kom som åttaåring, i 26 år. Under den tiden har det blivit 695 matcher och 180 mål för a-laget.

Med Liverpool har lagkaptenen bland annat vunnit Champions League, FA-cupen, Ligacupen och Uefa-cupen men aldrig Premier League. Engelsmannen är också den ende spelaren i historien som gjort mål i finaler av Champions League, Uefa-cupen, FA-cupen och Ligacupen.

Erbjudande från USA

Det är inte klart vilken som blir Steven Gerrards nästa klubbadress men enligt uppgifter till Sky Italia har legendaren fått ett konkret kontraktserbjudande från amerikanska La Galaxy. Klubben vann den gångna säsongen MLS-slutspelet med bland annat Stefan Ishizaki i laget.

Eftersom engelsmannens kontrakt löper ut i sommar kan han börja förhandla med andra klubbar omgående.

Besök gärna Supplementstore

Likes

Comments

Många som vill gå ner i vikt satsar på ett säkert kort.

De tar nämligen för vana att i princip bara äta sallad.
Samtidigt är inte det ett helt ofarligt tillvägagångssätt – här berättar vi varför.


Ett av de allra vanligaste misstagen som många som försöker äta hälsosamt för att gå ner i vikt gör, är att dränka sina "hälsosamma" sallader i krämiga dressingar. Kanske tänker man inte på hur många kalorier de faktiskt kan innehålla, eller så tänker man att det är okej eftersom man ju "faktiskt ändå bara äter sallad".

Olivolja är vår allra största fettfälla
Ett vanligt misstag är dessutom att byta ut dressingarna mot olivolja, för att sedan tro att måste man ju ändå sitta säkert. Men det är bara att lura sig själv ytterligare.
”Olivolja är så gott att det är frestande att använda i allt, som exempelvis tonfisk, men det är i själva verket en av våra allra största fettfällor. Välj därför hellre andra produkter, som tonfisk i vatten”, säger Georgeanne Brennan, författare till boken "Salad of the day".

Ös på med valfria kryddorEtt annan vanlig miss är att folk överöser sina sallader med fetaost eller mozzarella. Brennans rekommendation är dock att du minskar den mängden och byter ut mot mer färska tomater, gurkor och bönor.
Avsluta sedan även salladen med att ösa på med valfria kryddor. ”Det väger nämligen upp för avsaknaden av de smaker som fettet annars förstärker"Besök gärna Supplementstore

Likes

Comments

Fler måste få bidrag för att ha råd att fira

JULEN ÄR INTE BARA MAGISK Alla föräldrar vill ge sina barn den allra bästa julen, många har dock inte råd. Ensamma mammor skriver till välgörenhetsorganisationerna och ber om pengar till ett par skridskor.

21 DECEMBER 2014. Julens baksida

Det är stressigt nu. Tre dagar kvar till jul och vi kvinnor känner en särskild press. Det här är ingen jämställd tid.

För några år sedan gjorde TCO en undersökning som visade att det är kvinnorna som projektleder julen. De planerar, städar och pyntar medan männen är tomtar.

Kvinnor tar alltid mer ansvar för hemarbetet, nu under julen blir det b­ara så mycket mer av den varan. 84 procent av kvinnorna har huvudansvar för julpyntet. De hänger upp stjärnor och slår in klappar till långt in på natten.

Julen ska ju vara en glädjens högtid, men det är lätt att bli lite TCO-gnällig. Här sliter jag med pyntet och pastejen i väntan på den patriarkala tomten. ­Nåväl, på onsdag kommer de flesta av oss ändå att ha en hyfsad jul, men bara de flesta av oss.

Det finns kvinnor som knappt kan fira jul.

”Jag lever på existensminimum och ser nu att jag inte har råd att köpa någon julklapp till mina barn och vi har inte ens råd att unna oss något extra gott vad det gäller julmat. Vi önskar bara att kunna fira en jul som alla andra.”

Brevet till Stadsmissionen i Stockholm är skrivet av en ensamstående mamma. Notera att hon skriver julklapp i singular. Den skulle inte ta lång tid att slå in. Bara i år har antalet krisande familjer som söker sig till Stockholms Stadsmission fördubblats. Familjerna behöver akuta bidrag till mat, kläder, medicin, glasögon, hyra, el och kanske någon julklapp.

Ensamstående föräldrar har fått allt svårare att försörja sig. Andelen som l­ever med låg ekonomisk standard har ökat markant sedan 1998 och beroendet av ekonomiska bidrag är stort, konstaterade Försäkringskassan tidigare i år. Mest handlar det om ensamma mammor, många av dem lever i extrem ­social och ekonomisk utsatthet.

Underhållsstödet för ett barn är i dag 1 273 kronor i månaden.

Fundera en stund över hur långt det räcker. Till mat, en vinteroverall kanske, vantar och kängor ... men nej, det räcker inte till en julklapp. En vanlig ­legolåda kostar flera hundra kronor.

I regeringens budget fanns åtminstone 630 extra miljoner till dessa föräldrar. Inte så mycket kanske, men underhållsstödet skulle i varje fall ha ökat med 300 kronor i månaden. Nu är det i stället Alliansens budget som gäller och därmed blir det Stadsmissionen som får rycka in om det ska bli någon jul för de allra fattigaste barnen.

Varken underhållsstödet, barnbidraget eller bostadsbidraget har följt i­nkomstutvecklingen. De ensamma mammorna kommer aldrig ikapp så länge Alliansen får styra över ekonomin. 35 procent av de ensamstående föräldrarna lever i dag i fattigdom.

”Min son önskar sig skridskor i julklapp. Hans vänner ska åka skridskor här på jullovet för de har öppet i ishallen.”

Ännu en mamma ber om pengar.

Den här gången är det Majblomman som får vara tomte. Kvinnor har alltid sämre med pengar. Inkomstskillnaderna mellan kvinnor och män har ökat dramatiskt under Alliansens tid vid makten. År 2006 var den genomsnittliga skillnaden i nettoinkomst mellan könen 44 600 kronor. I år beräknas skillnaden bli 62 000 kronor, enligt riksdagens utredningstjänst.

Under Alliansens två mandatperioder har inkomstklyftan därmed ökat med närmare 40 procent. Under ett arbetsliv kommer kvinnorna att tjäna 3,6 miljoner mindre än männen. Jag vet, det här är ingen rolig julläsning, men det är inte Alliansens budget heller.

Det blir inga extrapengar till vård och omsorg. Många kvinnor kommer att tillbringa julen på sjukhus och äldreboenden. De får ta de tillfällen som bjuds, jobba timmar, ta delade turer, deltider och helgpass för en usel lön. Det är kvinnorna som får ta hand om våra gamla och sjuka medan resten av oss firar jul.

”Under flera år hankade jag mig fram som timvikarie på ett sjukhus. Till en början fick jag tacka nej till många pass då barnens förskola hade vanliga kontorstider.”

Om en vecka är julen över och allt är som vanligt igen. Då ska vi inte sörja den helg som varit, utan se fram mot nästa. I bästa fall har Alliansens budget då bytts ut mot en som är något mer jämlik och jämställd.

”Min son har dålig syn och använder därför glasögon, nu börjar han bli väldigt stor och glasögonen små och jag har inte råd att köpa nya. De är även väldigt repiga.”

I Sverige ska inte ett par glasögon avgöra om ett barn klarar sig i skolan. Här ska en mamma inte behöva tigga om en enda julklapp till sina barn. Här måste även fattiga föräldrar kunna fira jul.


Besök gärna Supplementstore


Likes

Comments

ÄNGLARNA PÅ VICTORIAS SECRET FASHION SHOW 2014

Hollywood-svall, sexiga underkläder och änglavingar. Mode- och skönhetsmärket Victoria's Secret sparar knappast på krutet när det vankas årlig modeshow. Vi har samlat de bästa bilderna från vinterns hetaste visning. Du hittar dem i bildspelet!

Karlie Kloss, Adriana Lima och Alessandra Ambrosio var piffade och taggade till tänderna när Victoria's Secrets årliga modevisning drog igång i London på tisdagen. Tillsammans med en rad heta modelltjejer visade de upp godbitar från märkets senaste kollektioner. 

Till tonerna av Ed Sheeran, Ariana Grande och Taylor Swift fick supermodellerna promenera i skyhöga klackar längs med catwalken inför publikens uppspärrade ögon. Doutzen Kroes fick bära de åtråvärda, stora, vita änglavingarna, medan resterande fick nöja sig med mindre varianter.

Besök gärna Supplementstore

Likes

Comments

Nu är Selena Gomez glömd och förträngd. Justin Bieber har lämnat sin gamla kärlek bakom sig och har istället gått vidare med en ny – modellen Hailey Baldwin.

– Justin behandlar henne som en prinsessa, säger en källa.

Justin Bieber har knappast ett rykte om sig att vara Guds bästa barn. Nyligen rapporterades det om att popidolen ska gå i ”Jesus-läger” för att få ordning på sitt kaotiska liv.

Här är en Instagrambild Justin publicerat på paret.

Med tanke på Biebers rykte är det kanske därför inte så konstigt att hans nya flört, 18-åriga modellen Hailey Baldwin, vill skynda långsamt.
– Justin är van vid att få vad han vill och han försöker verkligen snärja Hailey. Men hon är svår. Hon vill inte vara bara ännu en tjej på hans lista, berättar en källa för Hollywoodlife, skriver Aftonbladet Klick.

Enligt uppgiftslämnaren kallar flickidolen modellen för sin ”musa", och förklarar också att Baldwin inte bryr sig det minsta om Biebers förmögenhet och kändisskap. Kanske beror det på att hon själv är uppväxt med en känd far, skådespelarenStephen Baldwin.

Trots Hailey Baldwins ointresse av sångarens pengar ska Bieber knappast ha sparat på krutet när det vakandes födelsedagsfirande av modellen:
– När hon kom till New York skämde Justin bort henne ordentligt. Han behandlade henne som en prinsessa. Han har definitivt kommit över Selena.


Besök gärna Supplementstore

Likes

Comments