Nej hörni vet ni vad? Idag är det en sådan dag man bara vill ligga kvar i sängen och göra absolut ingenting!
Men det kan jag inte göra, för jag har skola. Entrepenör och frisörtimmar.. är inte taggad, är as trött...
But it has to be done så att säga
xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 1 Readers

Likes

Comments

Blev inget inlägg igår kväll jag var för trött och somnade! Tisdag idag och jag har körlektion 15:00 är lite nervös då det inte är min ordinarie lärare, men för hoppnings vis ska det gå bra ändå. Precis ätit en bra och nyttig frukost så ska snart hoppa in i duschen!
xx

  • 5 Readers

Likes

Comments

Sitter just nu hemma och pluggar till mitt körkort, då jag kuggade på skrivtestet.
Jag som hade pluggat varje dag i 2 månader inför detta känns det helt för jävligt att kugga. Stressen och pressen som uppstod inom mig i provrummet går typ inte att beskriva med ord. Det var jag plus 19 personer till som skulle göra provet, och man fick utdelat olika platser i rummet. Allting var bevakat och det kändes mer som om att man hade gjort ett brott än att man faktiskt skulle köra ett teoriprov. Jag kan inte ta ett nytt förartest innan jag gjort uppkörningen som är på fredag, så förhoppningsvis klarar jag av att köra på fredag så slipper jag köra upp mer än en gång. Så snart efter det som möjligt får jag lov att ta ett nytt test och då jävlar anamma ska det gå vägen. Nervös ja, men förväntar mig nog inte så mycket.
xx

Likes

Comments

  • 6 Readers

Likes

Comments

Ja vad startar jag dagen med egentligen? Börjar självklart med att kolla min telefon först om någon har hört av sig, för det andra alla mina spel som jag inte kan få nog av. Yes jag är besatt, och för det tredje sociala medier. Allt utom facebook för det använder jag inte. Men instagram och snapchat, vilket jag precis har börjat använda igen. Hatar egentligen att använda de då man blir förbannad när någon läser men inte svarar! Lol
Idag har jag några saker på mitt schema som måste göras;
Gymma, plugga,städa
Eller ska vi ta det genom hela veckan istället blir nog ärligtalat bättre. Gymma klarar jag ju av redan några gånger i veckan men får ta det försiktigt nu idag då jag har blivit sjuk under natten hade glömt att stänga mina fönster. Men städningen blir det annorlunda med, tar lite dag för dag som sagt!
Btw är det någon som kollar på #skam ? Kollade klart på isak's säsong igår, hela säsongen.. beroende av de? svar ja!
xx

  • 5 Readers

Likes

Comments

Efter en lång dag utav ångest och depression är det dags att lägga sig inför skolan imorgon. Sjukt långt, äckligt lång dag som bara har gått mig på nerverna. Ätit en god och stadig frukost iallafall men det blev icke mer än så. Mina tankar har flödat över till ställen de ej ska vara och fjädrar har blivit till hönor. Min hjärna vill inte samarbeta med mig ibland. Typiskt.
Ligger i sängen nu skriver detta inlägg, precis kollat klart på Tillbaka till framtiden 3 helt värdelös film, eller jo det är väl okej. Men ärligt, trodde folk verkligen på att vi skulle ha flygande bilar osv. Om jag skulle få åka tillbaka i tiden, vilket år om helst så hade det blivit 60-talet... Annars lite här och var tillrätta ställa lite problem jag skapat mig själv.
Imorgon är det Tillbaka till skolan, och ironin där är as kul med tanke på filmen jag just såg! God natt

  • 8 Readers

Likes

Comments

När man blir ignorerad utav någon man håller kär, och man kan bevisa det. Det bildas någon slags ilska inom mig som jag inte kan beskriva. Speciellt när personen tror att hen är smart som ignorerar det när man själv kan se att man blir ignorerad. Varför ska man ens ignorera någon? Isåfall kan man väl tala om för mig att man inte vill höras av just nu?
Men samtidigt så är det inte ens något man kan bli sur över, men det tär på mig ändå.
Ingenting man ska hålla på att älta eller göra något åt...
Något annat nytt som har hänt? nej.

Likes

Comments