Detta är ba test desig just nu dock väljer vi ut en annan desig som vi vill ha /nofia (faill text)

Kopiera inget från vår blogg utan att fråga om lov först. Om du inte frågar så får du absolut INTE kopiera något från vår blogg. // Nississy och Nofia

Imorgon (onsdag) så kommer jag (Nississy) att logga in på gt igen!! Mer får ni veta imorgon eller på torsdag. :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heeej!
Idag blir det inte så mycket om vad som händer på gt. Vill man veta det så får man kolla hemsidan. :) länk finns till vänster precis som vanligt. Nu har jag även loggat in på gt. I tisdags och idag (torsdag) var jag inloggad. Jag vet inte om jag kommer att logga in igen innan augusti. Det beror lite på om jag har tid eller inte. Om ni vill se mig så är det störst chans att jag är inloggad på någon morgon i den här veckan. :)

Just nu så skriver vi (jag och Nofia) inte så många inlägg på den här bloggen. Jag skriver inte så ofta pga. att jag egentligen har en paus från gt på ca tre månader. Nofia skriver inte heller så mycket och jag är nästan helt säker på att hon inte heller har så mycket tid för gt nu. Jag kommer börja skriva fler inlägg i augusti. Målet är att det helst ska komma nya inlägg flera gånger i veckan. Som ni ser så har designen på bloggen knappt ändras, det är också en sak som vi ska försöka fixa. Jag ska redigera lite bilder och så ska en bild som jag fått från Febria (dj på gtvoice) också vara med. Så ganska många nya ändringar kommer då. Tills dess så får ni ha det så bra ni kan och njuta av ert sommarlov. // Nississy :)

Likes

Comments

Hej det va sjukt länge sen jag skrev på bloggen men nu är jag här igen :)) det är så himla skönt med sommarlov *_* <3 kan inte beskriva hur glad jag är men jag sitter i fängelset (i gt) och jag kan knappt ha roligt så jag kommer inte kunna skriva så mycket på bloggen,men i detta fallet kommer jag inte skriva på 1-2 veckor, jag har lite (Pga för privat information så har jag tagit bort ett stycke här //Nississy) så jag vet ej om jag kommer kunna spela och blogga mer aja det är sjukt jobbig /nofia

Likes

Comments

(att göra inlägg från mobilen är inget jag vill rekomendera)

Tjo!

Nu är det juni! Tänk vad fort tiden går. Jag har inte tänkt att logga in än eller rättare sagt så kan jag inte. Jag är inte hemma och jag har inte med mig datorn just nu. Så kan det vara ibland. Jag är ganska upptagen hela sommarlovet och även ett tag efter det. Jag ska jobba och så ska jag även på semester. Men nog om mig, nu ska jag skriva om vad som händer på gt. Jo eftersom att jag inte har chekat in på länge så vet jag inte vad som händer där. Jag har loggat in däremot och läst vad som hänt på hemsidan.

Detta vet jag har hänt:

* gthotel finns nu även på instagram!!! GT.Refish heter hotellet där. Följ och dela om ni vill, flera tävlingar kommer enbart att finnas där och fina priser väntar. Själv så har jag inte instagram längre så jag deltar inte i några tävlingar.

* Tags kan tas bort och läggas till igen

* Man kan söka på andra spelare igen

* ROTW fortsätter som alltid men den som har hand om det är inte längre Lillgaz utan griseknoe. Jag känner ingen av dem så särskilt bra men om jag hade fått bestämma så skulle Lillgaz fortfarande varit ansvarig även fast jag tror att griseknoe kommer sköta detta bra med.

*Nya rares och möbler tror jag har kommit, jag har inte sett dem men det står om det på hemsidan iaf.

* Veckans intervju kommer inte längre Arty att skriva på ett tag men hon kommer tillbaka senare igen. Istället så kommer feliciaericsson att intervjua. Jag har hört både det ena och det andra om intervjuerna men vi får hoppas att det blir bättre :) Själv tycker jag att det blir tråkigare att läsa för varje gång.

* AoE har sommarlov!!! Den 18 augusti kommer AoE att öppnas igen.

* På GtVoice hemsida händer det ganska mycket också. Några nya flikar har kommit. Nu kan man se vilka Dj´s som finns och snart ska man även kunna lyssna via mobilen. Noxy, gonzalo, Smix, Febria, Fresh och Vitnos är dj´s just nu.

Japp det var nog allt för denna gång. Jag ska försöka att lägga upp något nästa månad med och sen i mitten av augusti kommer jag antagligen tillbaka.

Sen så har jag hittat en bild som jag inte visste att jag hade. Jag hade tänkt att ha med bilden i det här inlägget men så gick det ju självklart inte att ladda upp bilden från mobilen. På bilden fanns iaf ett gäng som lyssnade på dj Noxys ena sändning. Med på bilden var bla. Noxy, jag som Wild-girl (Nississy fanns inte då) och DeadSky. Jag blev faktiskt vän med DeadSky eftersom att vi skrev med varandra när vi lyssnade på Vakna med GTVoice och därför var i samma rum som Noxy. hihi nu har jag skrivit lite iaf, ha det bra // Nississy

Likes

Comments

som alla vet har jag varit borta och jag har blivit bannad på gt (va menar jag) men nu sitter ja i fängelset och det är tråkigt så jag ska ta paus i två månader sen ses vi igen bloggen :( //nofia

Likes

Comments

Det här är de bilder som är klara att läggas upp iaf :) Fler kommer nog sen.Nississy, pochy, Nississy, ella4658, Nofia, Nississy, Nississy, rille9

Tear13 la ner väldigt många guldtackor i mitt ena rum för att jag inte ville acceptera när hon ville ge mig lilas.

Jag har faktiskt sagt hej väldigt många gånger men det kommer alltid en kommentar om att jag ska säga tjo

När jag och Nofia skulle göra första bilden till vår blogg :)

Furu och DeadSky beskriver mig :)

Nississy, Doktor_Q och Coola-Evot

 Toxicbear och jag :)

Event!!!


Valle som alltid sa hur mycket han saknade mig som staff <3

Senaste gången jag var i båset :) I båset: wilma45, lyrg (Gryl) vin, isak,ib, Kanelbullen, Nississy och Erina

Lite minnen från när jag var silver :)


Mange bjuder är något som man inte hör så ofta men något jag saknar mer är Vakna med GtVoice :)


Nississy, toxicbear, rille9 och trashcan

Likes

Comments

Personalen har ändras väldigt mycket nu, många har blivit kickade och några nya har kommit in.

Såhär ser listan ut just nu:

Master:

.bLasT

issasuperstar

Portal

Silver:

bubblegirl

AliceUknow

tandtroll

Sagotroll

JakeNess

Expert:

CrazyMaye

katrin32

Lillgaz

Sweetgirl

Jacko

Function

Malona


Det finns också en personallista på gthotel.org

(Alla dj:s är precis som förut så inget har ändras där)

Likes

Comments

(Det kommer så klart nya inlägg på bloggen från mig under denna och början av nästa vecka iaf)

Likes

Comments

Ja här kommer lite nyheter igen, tredje inlägget för idag faktiskt men andra för mig. Jag och Nofia har inte bestämt vilken design vi ska ha på bloggen än och bilderna på bloggens design ska med ändras men de är inte klara än. En gruppbild ska fixas snart också. Vi ska välja ut ett rum och sen samla ihop alla som vill vara med på bilden. De som är med på bilden kommer också att hamna högst upp på vår blogg. Datum om när det blir kommer kanske senare elr så tar vi bara en kväll när många är online.

Ny design på gt's hemsida har kommit som ni kanske ser. Just nu kan man inte söka på andra, lägga till tags, bli sip,gip eller gips men det kommer man kunna göra senare så det kommer. Jag tror det kommer bli bra även fast jag saknar den gamla designen redan. Detta händer idag:

 Noxy har haft en sändning igår i en timme som jag kunde lyssna på denna gång :)

Något mer speciellt vet jag inte som har hänt just nu som behöver tas upp. Kolla gärna runt lite på gt's nya design, nytt system för rotw osv. och kolla gärna även på vår blogg fler gånger framöver :) 

Ha det bra! // Nississy   

Likes

Comments

Ja, jag vet att detta var länge sen nu men bättre att få med det iaf. Här är några bilder från ghc den 4:e maj, alla som var där fick mynt och två emblem. :)

Emblemen vi fick var de här två -->   

 450 st i ghc ska det stå :)


siffrorna i hörnet stämmer inte, det står 976st men det var fler som var online.


Ses! //

Likes

Comments