Header

Håkan konsert, födelsedagsfest, hemma mys, Clara gos och poolparty med kussen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vilka kap man kan hitta ibland, köpt en jättefin enkel klänning med underbart material för endast 149 kr från Gina. Och den satt ju som en smäck! Nästan så att jag tränat i sömnen för såhär snygg trodde jag inte att jag var 😂(Självkär? Ja ibland så)har inte ens på mig mina höga kärringtrosor på dessa bilder, ni vet dom där perfekta tighta trosorna som sätter fettet på plats 👌🏼

Likes

Comments

Känns nästan som att jag måste hitta mål som jag måste nå eller klara av för att verkligen hitta livslusten. Måste hitta något som motiverar mig eller göra allt det jag verkligen vill göra för att hitta lite lycka.

Likes

Comments

Idag vill jag hylla en helt underbar person, vän & mamma!
Inte känt varann i så många år men vilken jäkla kvinna du är!
Och jag är så jäkla glad att jag fått lära känna dig & dessutom som får ha din bedårande dotter i mitt liv!! Älskar er hela familjen ❤️ 

Likes

Comments

Vilken fredag!!! Mys och fix först hemma hos mig, sedan traska vi vidare mot stan och Cityfestivalen. Miriam på scen var ❤️❤️❤️❤️❤️
Och sällskapet var 👌🏼 hade en riktigt fin kväll & tackar alla inblandade!!

Likes

Comments

Hade bara fyra att bjuda på då det mesta är videos!! Hade en riktigt rolig och bra midsommar och hoppas ni andra också hade en fin kväll!! Tackar alla inblandade för kvällen 🌸🥂🍾🇸🇪

Likes

Comments

I lördags så blev det sovmorgon,frukostmys och en massa serietittande innan det var dags att köra över T & nico till Fagersta då dem skulle på lagfest och sedan Hk.
Så medans T var iväg och roa sig så hade jag en perfekt kväll med Fia,Matilda och Clara. När Clara väl somnat så blev det kortspel. Bästa som finns! Speciellt med dessa brudar!!
Efter 1 någon gång så åkte jag över och hämta dem igen och åkte sedan vidare till Avesta för att släppa av nico. Blev sedan nattkäk och serier innan jag och T somnat runt 04.

Lilla galningen 💕

Och igår så kan ni kanske anta att man sov ett tag då man var vaken så pass sent😂 serietittande och bara mys innan jag åkte vidare hemåt.
Hämta upp lillebror sen vidare hem till mamma och Patrik för grillning och kubbspel med dem och Patriks barn.
Hade ett riktigt fint avslut på en riktigt fin helg som man fått umgåtts med nära & kära!

Idag så är det tillbaka till vardagen och jobb, inget jag saknat. Men kortvecka denna vecka så ska inte klaga!
Hoppas ni får en fin vecka 🌸

Likes

Comments

Haft mysigaste kvällen här i Årängen hos Hanna & Andreas.
Ätit gott och bara bebisgosat. En riktigt toppenkväll! Och ovädret höll sig borta, nu så ska vi strax åka. Blir raka vägen hem till sängen. Helt slut fast sovmorgon.
NATTI

Likes

Comments