Header

När man kommer in på vargtimmarna som är så fruktansvärt jobbiga för man vill inget annat än att hjärnan ska sluta fungera.
Står inför så många val just i detta nu, ska jag våga ta steget och flytta? Eller ska jag fortsätta leva i en bubbla som sakta men säkert äter upp mig?
Värst av allt är att få se sanningen svart på vitt, det man en gång älskat & uppskattat visar sig vara något helt annat.
Blir nästan förbannad på mig själv för jag varit så blind i så många år.

Likes

Comments

Min lillebror fyllde alltså 18 i lördags?!??? Var har all tid tagit vägen!!!! Minns allt som det var igår. Du sprang omkring på tomten hemma i Kärrgruvan i bara gummistövlar och solhatt, vi klättra i träd, vi bråka, bråka mest och tv-dosan och vem som skulle få välja mellan disneychannel och carton network osv.. kan inte förstå att du är 18 år, myndig, går sista året på gymnasiet. Att du sökt högskola och ställt dig i bostadskö i 3 städer. Vad är det som händer? Du växer och jag bara blir äldre och äldre,right? Helt sinnessjuk. Du kommer alltid vara den där söta lilla rara kille som dregla alldeles för mycket som barn. Som avskydde blod och som vägra att ha annat än dina gummistövlar.
Fyfan vad jag älskar dig & jag älskar att få vara med och se dig växa. Växa till den starka och fina person som du är idag. En sån jävla guldkille!!!

Likes

Comments

Ekat tomt här ett tag då det inte funnits någon lust att skriva här. Hoppas på att jag ska bli bättre. Hänt lite saker den senaste tiden som jag för övrigt håller privat.
Men tänkte iallafall kika in och säga hej 👋🏼
I söndags som bilden ovan är från så tog vi oss runt i 5km spåret på björnö (trodde aldrig Alva skulle palla då hon är gammal & har dåliga leder) men hon var så duktig! Låg först hela sträckan förutom i uppförsbackarna då faktiskt jag kom om! (Chocken,ja!!!)
Vi måste iallafall göra om det, då vi båda mådde så bra av det. Vilken härlig känsla det är att promenera i skogen 🌲☘️🍄
Annars så hoppas jag att ni andra mår bra och får en fortsatt fin vecka!! 🌸

Likes

Comments

Likes

Comments

Håkan konsert, födelsedagsfest, hemma mys, Clara gos och poolparty med kussen

Likes

Comments

Vilka kap man kan hitta ibland, köpt en jättefin enkel klänning med underbart material för endast 149 kr från Gina. Och den satt ju som en smäck! Nästan så att jag tränat i sömnen för såhär snygg trodde jag inte att jag var 😂(Självkär? Ja ibland så)har inte ens på mig mina höga kärringtrosor på dessa bilder, ni vet dom där perfekta tighta trosorna som sätter fettet på plats 👌🏼

Likes

Comments

Känns nästan som att jag måste hitta mål som jag måste nå eller klara av för att verkligen hitta livslusten. Måste hitta något som motiverar mig eller göra allt det jag verkligen vill göra för att hitta lite lycka.

Likes

Comments