Header
View tracker

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag är så delad just nu!!!!

En jättefin & genomrar tjej som jag lärt känna på kort tid ska imorgon sluta på jobbet. Blir ledsen bara jag tänker på det samtidigt som jag skrattar åt allt vi upplevt tillsammans.
Vi känner inte varann till fullo & vet inte allt om varann. Ändå känns det som jag känt denna tjej hur länge som helst. Har så fruktansvärt kul med henne & jag kommer sakna henne jättemycket!

Gäller att hålla kontakten även fast vi inte kommer jobba ihop, just det känns inte så jobbigt. För så fort jag stöter på något som vi stött på tillsammans innan så kommer jag höra av mig. Jag vet att vi kommer att ses igen!

Och imorgon är sista dagen för henne & vi ska ha så kul som vi alltid har på jobbet!
Tack för att du lämnat avtryck hos mig och för att du förgyllt inte bara mina utan alla kollegors dagar på jobbet! 💕


PS. Tack för alla fula ord på kurdiska som jag använder mig av varje dag 😏 nästan så jag känner för att hoppa på en språkklurs endast för dig! 😂

Bästa importen jag känner!

Likes

Comments

View tracker

Starta min morgon med att morgongosa med tjejen ovan!
Har sedan jag gick upp plockat och donat här hemma,även kört rent kaffemaskinen så dags för en kopp framför HP på paddan 👌🏼

Innan jobbet så ska även mamma komma förbi på en fika, lite kaffe och saffranssockerkaka sitter aldrig fel! Får även hem min efterlängtade adventsljusstake som ska vara i köket, som min fina mamma lagat åt mig! 💕

👋🏼👋🏼

Likes

Comments

Idag hade jag mitt sista möte med min terapeut genom Läkargruppen, kommer såklart fortsätta privat att gå hos henne då detta är fan det bästa valet jag gjort i mitt liv!

Idag var det ett jobbigt möte, har pratat mycket om det förflutna på mina möten. Saker som hänt för allt för länge sedan. Idag var det mycket om idag och framtiden.
Alla möten är olika,vissa möten kan jag gråta mig igenom och andra så kan jag känna att jag är fan den starkaste kvinnan på jorden.
Kan aldrig tacka denna kvinna nog för hur mycket hon hjälpt mig, med mig själv och mina känslor och upplevelser.
Och det enda hon gör är att göra sitt jobb, sitta där i fåtöljen snett mitt emot och bara lyssna. Lyssna och ställa frågor och analysera saker med mig som jag själv inte förstår.
Hon kan nog inte ana vilket förtroende jag har för henne och vilket stöd hon ger mig.

Som jag nämnde ovan, kunde aldrig ana hur bra jag skulle må av att dela med mig av det jag mår dåligt över och har/har haft det under min uppväxt.

Tipsar verkligen att om det nu skulle vara något som tynger,stora som små. Ta steget.

Tog flera år för en annan fast man haft stöd och hjälp att ta steget så är det svåraste att göra det själv.Jag har väldigt lätt för att lyssna och hjälpa andra, men att själv söka hjälp eller ta till mig kloka saker som jag säger till andra är omöjligt. Därför vill jag tacka denna kvinna, som ser mig exakt som jag är. Och som accepterar mig precis som jag är.
Tacksam, jag är tacksam.

  • GRY
  • 39 readers

Likes

Comments

Fick hem dessa tre från Nelly för 2 veckor sedan,riktigt nöjd med alla tre!! Den sista bilden så är färgen fel,jag beställde hem den modellen fast i grön!

Så då är klänningar inför jul/nyår redan fixade 👌🏼

Likes

Comments

Alltså farmors bullar,inget slår det med ett glas mjölk 👌🏼

Likes

Comments

Igår så fick jag finbesök av julia 👸🏼 vi drack ett glas här hemma medans vi fixa färdigt oss och sedan traska vidare till stan för middag och utgång! 🍴🍷
Efter krogen så gick vi förbi McDonalds innan vi gick vidare hemåt! Vi somna kring 05 ungefär. Hade en riktigt trevlig kväll & det måste göras oftare,att man ses & umgås!!

Idag så har jag gått en sväng på stan,varit till jobbet två ggr & lagat och ätit mat med pappsen!

Nu så ligger jag i soffan med lite popcorn med smak av cheddarost,julmust och HP på paddan 👍🏼
Ni andra får ha en fortsatt fin lördag 👋🏼

Likes

Comments

Ibland måste man bara stanna upp och inse hur mycket man har att uppskatta. Kan erkänna att sociala medier påverkar mig extremt, allt från andras vardag till tränade kroppar.
Men HALLÅ???
Stanna upp,ditt liv suger inte för att du inte får pannkakor serverade på morgonen av en drömprins, ditt liv suger inte bara för att du inte sitter på en surfbräda på Hawaii,ditt liv suger inte bara för att du har fett på kroppen!!!

Jag måste intala mig själv, att ALLT inte är perfekt. Sociala medier förvränger gärna verkligheten ett snäpp, allt som visas på instagram,snapchat,Twitter,Facebook osv. Det är inte vardag. Det är några bra stunder i livet som man definitivt visar upp. Man visar upp den där fancy middagen med tjejerna, man visar upp den där jackan som man köpte för 3000 kr. Men det är inte så varje dag. Den där jackan för 3000 är inte hela livet.
Det är dags att man stannar upp,uppskattar allt man har och alla man har omkring sig.
För man vet aldrig när det onda slår till (om det ens nu gör det), UPPSKATTA MERA.

Jag vet att JAG måste UPPSKATTA mer,mitt liv suger inte. Min dag kanske suger, pga. svartsjuka,pengar eller vad som helst. Men livet är inte bara EN DAG.

LEV, jag måste LEVA.
Måste bli ett slut på all jämförelse. Stanna upp,uppskatta,älska.

Likes

Comments

Morgongosat med Alvisen & ätit frukost framför Disney filmer.
Riktigt bra morgon om ni frågar mig!
Orkade inte ta tag i städningen idag så får flytta fram den till imorgon helt enkelt!

Börjar tidigare idag så ska försöka passa in en buss så jag kommer i tid. HEJ 👋🏼

Träffa på en lite kompis på morgonpromenaden 🐿🌲

Likes

Comments

Vilken dag! Gick upp,bytte om och gick hem till mamma,vi har nu tömt hela lägenheten och förrådet. OM min kropp ömmar nu efter alla kartonger + träningsvärk. Förkylningen vill inte försvinna heller..inne på andra veckan nu och jag har tröttnat på allt snorpapper,nässprayburkar och askar med Ipren.

Bästa idag är att det är näst sista skiftet innan helg,som jag längtar!

Annars så sitter jag i soffan med Alvisen i famnen innan jag ska vidare till jobbet!
Ni andra får ha en fortsatt fin & solig onsdag ☀️☺️

💕💕💕

Likes

Comments