Header

Likes

Comments

Somna 04 imorse men tog mig ändå upp vid 09. Börja städa direkt, dagens lista kommer här:
• Dammsugit ✔️
• Diskat ✔️
• Torkat golv ✔️
• Dammtorkat möbler och fönsterbleck ✔️
• Vikt in kläder i garderoben ✔️
Check check check!

Blev väll klar runt 13, åt lunch sedan kom pappa och hämta upp mig vid 15 då vi skulle iväg och handla och göra lite ärenden.
Vi kom väll hem för typ 1,5h sen. Helt utmattad.hehe

Det som fick följa med mig hem idag var en regnjacka,hundben och mjukisdjur till Alva. Sedan lite nödvändigheter till hemmet. Bland annat tavlor till mina posters som jag köpte förra månaden. (Äntligen ska jag få upp något på väggarna i sovrummet!!)
Lite växter & kuddöverdrag till kuddarna ute i soffan ✨
Annars så ska jag och pappsen äta chips i soffan tills det är dags för sängen!
Hoppas ni haft en fin fredag, min kunde inte varit bättre!
HEJ 👋🏼

Likes

Comments

När ångesten tar över totalt och det slutar med att man sitter och stortjuter över att tankarna går i 110 och 1000 olika känslor på en och samma gång. ÅNGEST. ÅNGEST...som jag hatar dig.

  • GRY
  • 44 readers

Likes

Comments

Måste kika in med en bild på den förtjusande klockan ⌚️ jag fick i tjugoårspresent av pappa & lillebror 💗

Likes

Comments

Känner mig mer död än levande (i kroppen) fick nämligen en plats igår på Skivstångspasset, ville gråta 5 min in i passet men lät bli. Sen att man träna bredvid en tjurtant gjorde inte saken bättre. Men iallafall, tog mig igenom passet. När jag trodde vi var halvvägs in i passet så var det dags för avrundning och stretch?? Fatta lyckan och lättnaden jag kände då. Hade inte en aning om att vi "bara" körde i 40 min..haha👍🏼

Idag så sov jag och T länge, gick väll upp runt tolv. Diska undan berget med disk och fortsatte dagen med serier innan vi åkte och åt på Max sedan vidare till jobbet! Tråkigt att bli själv nu i över en vecka men när båda jobbar skift och han dessutom 5-skift & helger så kan det bli lite längre perioder ifrån varann. Men men, vi klarar allt 💏

Nej,dags att fortsätta jobba,längtar tills lunchen och att få sitta ner ett tag! Träningsvärken får mig att se ut som jag blivit tagen i fel hål så att säga 🙈🙂 haha HEJ 👋🏼

Likes

Comments

Gårdagen bjöd på bullbak på förmiddagen sen middag och bio i stan. Vi såg "The great Wall" som var utan förväntningar riktigt bra! Haha,går ju inget "wow måste se" filmer på bio just nu. Så vi såg denna då vi ansåg att den av alla filmer som gick var en riktigt "biofilm".

Sen kom vi hem och kolla serier,den vi började kolla på i fredags fanns det inga fler avsnitt av?!? Så vi fick börja kika på en annan. Många intressanta val på HBO nordic, och kosta dessutom bara 89 kr i månaden??? Billigare än Netflix och där finns det inte mycket att se på.

Annars idag så sitter jag och väntar på en plats på ett pass i city idag, bara 2 i kö nu. När jag boka var det 28 i kö. Så en liten framgång. Dock känner jag mig inte så kry i kroppen MEN, måste måste måsta ta mig till gymmet. Bara jag går på ett pass så kanske det rullar på senare? Jag hoppas det iallafall!
Ni får ha en fortsatt fin söndag, HEJ 👋🏼

Likes

Comments

Äggröra med bacon & tomater 👌🏼 ibland är det lättare än man tror att kasta ihop nått så man klarar sig fram till "lunchen" på jobbet.

Likes

Comments

Ja som alla mina dagar ser ut så tar vi en morgonstund ute på gården (nu när det är så fint☀️) äter lunch,gosar,slöar i soffan bara för att man kan. Svirar om inför jobb. Går vidare till bussen som tar mig till jobbet. Jobbar,äter,jobbar,fikar,jobbar. Kommer hem,tar en promenad med alvisen,äter,sover,vaknar. Osv.
Kul va? Njaaaaaa, känner mest att man inte ens behöver uppdatera här då det mesta är som alla andra vardagar jag spenderar när jag jobbar. Ganska ensidigt men funkar.
Ni får ha en fortsatt fin onsdag! HEJ 👋🏼

Likes

Comments

Fick en tidig alla hjärtansdagspresent redan i lördags då vi inte skulle kunna spendera själva dagen ihop. Så överraskar han med blombud igår?!?! Varför??? Haha vad har jag gjort för att förtjäna detta??
SOM JAG ÄLSKR HONOM MIN BÄSTA T ❤

Likes

Comments

Haft en fin och solig dag även idag!! Denna vecka visar verkligen sin bra sida ☀️ går dock mindre bra på jobbet ikväll så längtar hem till vovven och sängen väldigt mycket nu.."bara" 2 timmar kvar sen hemgång!!
👋🏼👋🏼

Likes

Comments