Header

Träningsveckan är i full rullning och upplagd extremt hårt denna vecka! Men jag ska ta mig igenom den, för att jag VILL 👊🏼

Måndag: Spinning
Tisdag: Vila
Onsdag: Skivstångsintervall &
Spinning
Torsdag: Vila
Fredag: Indoor Walking &
Gym
Lördag: Vila
Söndag: Gym

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Men hej!!
Ja vad gör jag om dagarna?? Jobbar och sliter kontrat med träning.
Sen på helgerna är man helt slut efter en arbetsvecka och vilar med hjälp av mer träning!
Börjar komma in i träningen mer och mer och känner igen mig från förra våren! Var alltså så länge sedan jag träna så pass mycket som jag gör nu. Vissa dagar så orkar man verkligen inte MEN så länge jag tar mig dit så går det alltid!
Skönt att kommit igång och kroppen mår ju så mycket bättre av det, plus att den fungerar så mycket bättre!
Nej, dags att hoppa in i duchen och vänta in en ny arbetsvecka!

Likes

Comments

Gick upp strax efter 6 imorse för att köra M vidare till jobbet, sen var planen att åka hem och sova lite mer men det gick sådär. Så slog på Mulan och ligger fortfarande och kollar på det 😅👏🏼

Annars så blev det gym igår tillsammans med M, det går sakta framåt. Kör mest pass med pappa i veckorna sen gym på helgerna.
Motivationen är på noll, men hjälper verkligen att gymma tillsammans då det hjälper mig att få mer motivation.

Nej, kanske ta och äta frukost och ta tag i denna dag! Hoppas ni andra får en fin måndag 🌸

Likes

Comments

I fredags så hade jag och M en riktig mysfredag! Vi åt paj,räkor & ost och kex. Med iskall cola med lime och iiiiiis. Fruktansvärd lyx om ni frågar mig!

Och tidigare idag så hade vi en riktigt mysfrukost!! Blev dock en sen frukost då vi bara sega i sängen fram till klockan 13. Ibland behövs såna dagar också!!

Har även hunnit baka under helgen, både dumlekakor och mockarutor!!
Och imorgon är det fars dag, så jag och M ska vidare hem till min far på lite fika.
Men först och främst byta däck på bilen!


Natti

Likes

Comments

Vilken bra start på denna vecka...snorig,febrig,halsont & illamående?? Allt på en gång verkligen.
Vakna dessutom upp idag med världens huvudvärk, var bara att svälja en Ipren och sova vidare.
Btw. Bilden är från förra veckan när jag var iväg och tog bort mina gamla och fixa nya ☺️

Nej, fortsätta knapra tabletter och kanske sova en sväng till!
👋🏼

Likes

Comments

När man får denna bild skickad till en så vill man bara smälta😍 har alltså fått äran att få bli gudmor åt mitt kusinbarn!!! Blev helt paff när jag fick meddelandet, men samtidigt så glad att dem valde just MIG!
Världens finaste lilla tjej, Cornelia 💗

Likes

Comments

Idag så blev det en lång sovmorgon innan jag skulle vidare på ett lunchpass med pappa! Och idag körde vi spinning (första gånger för min del) och det var faktiskt en pina i början och jag ifrågasatte hur jag en gång i tiden någonsin känt att "det där ser så roligt ut" men när man väl kom in i passet så tyckte jag om det mer och mer. Något jag verkligen kommer att köra igen! Väldigt chockad också över min kondis, gick så fruktansvärt bra och att kunna känna den där lyckan över att träna har jag verkligen jagat efter sen innan min träningstorka! Motivationen är fan på topp och jag ska försöka att ligga där nu.

Jag har alltid varit en person som gillar att köra gruppträningar/pass. Aldrig riktigt förstått eller velat gå in på ett gym och köra lösa vikter eller maskiner. Men nu är det helt förändrat, gymmar mer än vad jag går på pass.
Är ju så fruktansvärt KUL att se en skillnad från gång till gång, ex. att man klarar en längre period på bandet/crosstrainern eller att man tar en tyngre vikt osv.
Mycket till att jag började gymma var för min dåliga rygg som jag kände att jag måste bättra på för att slippa ha ont hela tiden. Är som en 80åring i rygg & axlar. Fy skäms! Men nu så är det ändringar på det! Mår så fruktansvärt bättre i både knopp&kropp! Man måste bara ge sig fan och ta tag i träningen för att komma igång!
Tror på er själva där ute, ni orkar mer än vad ni tror☺️💪🏼

Likes

Comments

HEJ
I lördags så fira vi mamsen som fyllde 48 år igår!! Så blev lite i förskott!!! Vi var både vänner,familj & bekanta. Mamma såg riktigt glad ut så tror hon var riktigt glad också att få vara omringad av så många och att vi alla samlats för att fira just henne 💗 hade en mysig kväll!!!

Likes

Comments

På så kort tid så har vi ändå lärt känna varandra så väl, så väl att vi båda känner att det känns som vi känt varandra hela livet.
Att få ständigt ha pirr i magen och vara nykär är verkligen så jäkla häftigt! Känns som man går i högstadiet igen!!!
Jag lever på bra! Som nykär och allt, lyckan kom till slut även till mig 💗

Likes

Comments