Ja så lang tid tok det før alle gode forsett om å styre unna den idiotiske rumpe-greia som råder om dagen..

Først vil jeg bare få gjort det klinkende klart at jeg ikke på noen måte syntes kropper med bredere hofter og en fyldig bakende er mindre flatterende enn den spedere kroppsbygningens sprettrumper. Like fullt mener jeg rumpetrenden tar usmakelighet til et helt nytt nivå.

Dette kan nok syntes som et paradoks, men det er ikke rumpestørrelsen i seg selv som er sakens kjerne, men hvordan trendskaperne tillates å ta over styringen over folks formening om hva de syntes, mener, og finner attraktivt. Det er ikke engang gått 2 år siden et av de aller vanligste komplekser blandt jenter/kvinner var for store rumper, og nå fortviler de samme damene, -med de samme rumpene over av den er for liten! -Hvor skrudd er ikke det?!..

En annen faktor, er at hva som først ble feiret av mange som at gjennomførbare kroppsideal var på vei inn. Men nå har det seg imidlertid sånn at et for flertallet realistisk kroppsideal har vist seg å være en urealistisk ønskedrøm. Vi så det da store bryster var greia. Naturlig store bryster har aldri vært mer ut! Det forringet jo muligheten til å forme de etter trendsetternes mal. Og det samme skjer nå, ved at folk opererer inn innlegg, så vel som bruker truser med innlegg.

Dessuten føres vi til et enda mer urealistisk kroppsideal, ved at livvidden skal tilsvare en spedbygd av Twiggy format, beina skal være lange & sylslanke, mens pupper & rumpe skal være digert.

Seriøst, folkens.. Om vi ser på dette fra et rent estetisk ståsted oxo.. Dette er da IKKE pent!?.. De kjendisene som fronter denne galskapen fremstår jo mer som gamle dagers sirkus-freaks enn noe annet! - Noe folket oxo vil innse når de om noen år, når 'spellen' er brutt, ser på gamle bilder og gremmes langt inn i beinmargen over hvordan de så ut.

Så vel som at skjønnhet & motetrender varierer enormt med tidsperiode & geografisk/kulturell tilhørighet, finnes den universielle skjønnhet. -Noe som er ansett som vakkert av alle folkeslag til alle tider; Symmetri. Og symmetri, folkens, det innebærer en ballanse mellom kroppsdeler & ansiktstrekk. - Og dette universielle, all time winning ideal, oppnås i det fleste tilfeller best ved at den enkelte gjør det beste av det naturen har gitt dem.

Uansett hva du velger å gjøre ihht denne trenden, så håper jeg iallefall at du setter deg ned og går grundig i deg selv for å finne ut hvorvidt det du tenker på å forandre fullt og helt er i henhold til EGEN smak, eller om det helt el delvis er trendsetterne som har tatt over råderetten over denne.

Use your own mind!

** foto: DF Foto

Likes

Comments

Med dette erklærer jeg tanken for å ha blitt handling, og bloggen for åpnet!

I likhet med de andre som sysler med dette her i det ganske land, ønsker selvfølgelig også jeg å få så mange lesere (klikk) som mulig. Jeg anser det imidlertid som vel så viktig at disse klikkene i størst mulig grad blir utført av interessenter, da jeg finner det langt mer givende med 10 som klikker seg inn fordi dette er deres 'greie' enn 1000 som går ut igjen med en gang da det overhodet ikke er deres.

På bakgrunn av dette, åpner jeg med noen 'heads up' hva mine antatt mest kontroversielle sider (iallefall i denne sammenhengen) angår:

* Jeg er en av de få som er barnløs av eget ønske, og det stopper ikke her:.. For årsaken til dette har ingenting med uro for verdensfreden, huller i ozonlaget, plastikk i havet, vannmangel eller jordens undergang som sådan. I mitt tilfelle, er årsaken helt enkelt at jeg rett & slett ikke er noe glad i barn..

* Jeg er utmeldt av statskirken, og innehar en generell forrakt for verdens religioner & religiøse som nok kan falle noen tungt for brystet. Det betyr imidlertid ikke at jeg ikke har tro på at det finnes mer mellom himmel & jord etc. Jeg er faktisk svært så interessert i mange emnert innenfor det paranormale. Det er dette middelalderske og forlengst avlegse verdensbilde som presenteres i religionene jeg har utelukket, og ondskapen, fordømmelsen & maktmisbruket som disse fremdeles forårsaker jeg tar avstand fra.

* Jeg har nada interesse for en rekke av de tingene "alle" damer interesserer seg for. Som eksempel kan nevnes: Absolutt alt relatert til interiør, hus & hjem (matlaging & bakst inkludert), håndarbeid av alle slag, motemagasiner, brylupp & shoppingturer uten at innkjøpene er fastsatt på forhånd.

Hva som jeg imidlertid lar meg engasjere av, er hva som skjer i verden & samfunnet rundt oss, -og ikke minst hvorfor det skjer og hva en eventuelt kan gjøre for det, og det er dette denne bloggen vil handle om.


Gry xx


Likes

Comments