Nå har virkelig høsten kommet for fult. Luften her på Østlandet har blitt skarp og tynn, løvbuskene mister sine gule blader og selv om vi nyter flere soldager enn regndager, må vi innse at tykkere jakker og skjerf må smått finnes frem!

Denne flotte tirsdagen nyter jeg i stillhet helt alene, mens hjertene mine er i skole og barnehage. Energien er på topp og dermed har jeg hastet avsted for å kjøpe inn til å lage høstens årlige innslag, mosekuler..

Alt du trenger er:

  • Mose
  • Tynn ståltråd, grønn
  • Oasiskule eller i blokk

Jeg valgte å kjøpe Oasis i blokk, det er billigere enn å kjøpe ferdig. Så skjærte jeg til 2 stk store runde kuler, ettersom jeg ville ha størrelse på dem. Kledde dem med mose og surret rundt ståltråd for å holde mosen på plass. Vil du at de skal holde seg myke lengre, så sprayer du på litt vann med jevne mellomrom. Men de er like fine når de er tørket, som nå :)

Billig, lettvint og utrolig dekorativt enten på bordet inne, eller ute på trappen sammen med lykter og andre høstblomster.

​Disse skal jeg lage flere av i forskjellige størrelser, og fylle opp ett stort fat med. Tenker det blir kjempefint :)

Ha en fortsatt solrik og deilig dag, dere!

-Gry Emilie-

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Gjøvik Gård!

Ett sjarmerende sted litt bortgjemt midt i Gjøvik sentrum.. Gamle og godt vedlikeholdt bygninger, i mur og treverke. Og her finnes en liten kafé med den søteste betjeningen, og en stor flott lekeplass for barna :) Uteområdet har epletrær, deilig duftende lavendel og flott opparbeidet blomsterbed de fleste steder rundt veggene..

Er dere på gjennomfart ellerpå besøk i Gjøvik, så er dette en liten bortgjemt perle som er verdt å besøke!
Med det flotte været vi er så heldige å få denne høsten, så prøver vi å være meste mulig ute :) Og en perfekt anledning til å benytte formiddagen nettopp her!

Håper dere har kost dere i finværet og den siste dagen denne uka :) Nå er det klart for ny uke og nye gjøremål. Nyt kvelden videre!

-Gry Emilie-

Likes

Comments

En helt herlig dag!!

Varmen som stråler mot kinnet, en himmel så blå og de flotte høstfargene som har satt sin glans på trærne.. Duften av høst og skog, synet av de varme fargene, gir en helt egen spesiell og god følelse. Med fri og deilig vær som dette, er det ingen unnskyldning for å ikke komme seg ut for å nyte skog og marken vi er så heldig å ha rundt oss.. Kjeks, tursjokolade og drikke ble pakket med og vi satte kursen inn i skogen med mål mot Skumsjøen!

​Dermed ble alt hjemme satt på vent, og vi bestemte oss for å nyte en deilig høstdag til det fulle ute :) Håper dere har hatt like flott vær  som oss, over hele Norges land og at dere har satt av tid til å kose dere!

Vi blogges imorgen :)

-Gry Emilie-

Likes

Comments

Etterlengtet for en sliten kropp!

Badekaret er fylt opp med varmt vann og velduftende såpe! Her skal jeg ligge å slappe av med ett glass rødvin, drømme meg avsted med musikk i bakgrunnen. Bare en halvtime med STILLHET og utestengelse av den ellers travle hverdagen, det er alt som skal til. En liten husmorsferie som en avslutning på en ellers tung og lang arbeidsuke! Noe jeg nå kjenner kroppen virkelig trenger :)

Ett must som jeg vil dele med dere er denne utrolige gode saltsjampoen fra RÅ-Organic Skincare med sitrusduft. Den er helt fantastisk og er laget av naturlige produkter, helt perfekt for de med sart hud! Man masserer jevnt inn sjampoen over 2 omganger, og etterlater håret med en flott volume. Hodebunnen får samtidig en fantastisk rens av saltet! Brukes 2-3 ganger i uken :) HERLIG!!

​Vel, jeg skal drømme meg videre her, bort til varme, sol og palmer.. Bare jeg drømmer hardt nok, skal jeg nok klare å late som om at jeg befinner meg i de sydligere trakter! Hihi..

Vi snakkes siden da, dere..

-Gry Emilie-

Likes

Comments

Hei hei igjen dere!

Dagene har sust forbi og før jeg har visst ordet av det, så har det allerede gått noen dager uten noen innlegg fra meg. Det koselig er at jeg ser dere titter daglig innom meg, og det setter jeg virkelig stor pris på, dere er herlige! Jeg er -back in track- nå altså :)

Jeg bestemte meg nylig for å ha en shoppestopp etter jeg investere i den nye lekre stramme stolen på stua. Penger er noe som også skal spares, ikke kun brukes. Men tror dere jeg klarte å holde meg unna denne fristelsen av en krukke dere da? Naaaai.. Egentlig litt oppgitt over meg selv, gikk jeg OVERFORNØYD med denne sorte lekre og ikke minst tunge krukken ut fra butikken!! Hehe, jeg klarer å lure meg selv gang på gang, flere som sliter med det samme? Det finnes altfor mye flott der ute..

Vel, uansett så ble den kjempefin på bordet med 2 stk vakre og STORE hortensia i. Meg og blomster vet dere, bare MÅ ha det på bordet! Og koser meg stort med det.

Vi sees imorgen, mine fine lesere!-Gry Emilie-

Likes

Comments