Spenderat några timmar hos min 'syster' och hennes hund Doris. Mysigt så! Efter det åkte jag till mitt föräldrahem Öjenäs och började fixa till ett bord jag tänkt ha som matbord. Eller så kapar jag benen lite och har det som tv-rumsbord. Den som lever får se.
Många tankar i huvudet nu med både det ena och det andra så det är gött att hålla sig sysselsatt.
Nu ska jag krypa ner i soffan en stund innan det blir kväller.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mörrnmörrn! Sovmorgon mitt i veckan, orkade sova ända till halv 8 😎
Några koppar kaffe som vanligt till Malou efter tio sen lite träning samtidigt som min fyrbenta kompis Puma får sig en härlig promenad. Hejmässä 👋

Likes

Comments

Vaknade utan ont i magen och illamående idag, äntligen!
De senaste gångerna som jag varit ledig från jobb har jag bara varit sjuk och trött. Så det här var en riktig energikick idag!
Nu äter jag en sen frukost och tittar på Malou efter tio innan dagen kan dra igång på riktigt med en promenad tillsammans med min fyrbenta håriga kompis.
Puss i pannan och ha en Underbar dag! 

Likes

Comments

Vet inte vad jag ska kalla dom. Kärt barn har många namn.
Här är iaf mina frökex som jag slängde ihop igår. Supergott 👍
En lugn härlig helg.
Spelade bingolotto hos mamma och pappa igår och inser för varje bingokväll att allt är så himla tomt efter det här året när farfar, morfar, AnnaTora (mammas faster) våran ena hund och min katt gått bort, dött. Det är så stilla och tyst, som om det precis dragit förbi en storm. Julen blir inte densamma i år.. ❤

Likes

Comments

Idag ska bilen lämnas in på verkstan innan jag börjar jobba. Jobb hela denna vecka blev det tydligen också. Skönt att tänka på annat!

Likes

Comments

Inatt fick jag en panikångestattack. En starkare än vad jag haft förut. Det bultade i hela kroppen och jag hade ont överallt och fick inte fram ett ord nästan. En nära vän kom och hämtade mig där jag var och vi åkte hem till mina föräldrar där mamma mötte oss i dörren. Jag har aldrig förut orkat visa för någon och absolut inte mamma hur jag mått.
Jag önskar inte ens min värsta fiende detta mående. Känns som att det gått käpprätt åt helvete med allting det senaste. Men imorgon är en ny dag, ny vecka och jag ska kämpa för att slippa den här skiten!

Likes

Comments

En fredag helt i min smak. Jag har bakat bröd som ska ätas till frukost imorgon och så slängde jag ihop en kladdkaka under tiden degen stod på jäsning, är ju ändå fredag liksom 😋
Tror dock att frukostbrödet inte blev så bra som jag hoppats... Kändes lite hårt typ 😂 Ja ja, övning ger färdighet.
Ha en fin fredag Alla! 😊

Likes

Comments

Förlåtelse är något som jag är väldigt bra på. Jag har lätt för att förlåta för att själv kunna gå vidare, med Mitt liv. Ibland eller väldigt ofta är jag för snäll för mitt eget bästa..

Likes

Comments

Jobbat några timmar och nu hemma för Vila innan nästa pass. Känns som det här inte har något slut. Eller så är det närmare slutet än jag tror. Idag brinner det i bröstet och pulsen är hög. Försöker alltid tänka positivt men ibland går det bara inte.
Lite frisk luft gör mig nog på lite andra tankar. Ha en bra dag alla ni andra! 😊

Likes

Comments

Ledig fredag innan lite helgjobb. Vaknade innan klockan så det var väl bara att gå upp det. Har tittat på nyhetsmorgon och ätit frukost, ett ägg och en lingongrova med skinka och gurka på. Mums!
Nu väntar en dusch innan dagen kan starta. Ha en fin fredag fina ni!

Likes

Comments