View tracker

En slapp-söndag. Städat och fixat här hemma och tittat på en julfilm som jag inte minns titeln på.
Kvällen har jag spenderat med en saknad vän och nu kollar jag på beck innan en renbäddad säng kallar på mig. Skönt. Riktig mysdag!
Hoppas ni haft en lika bra helg som jag haft 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Att lära sig uppskatta saker i vardagen. Ja, för det är ju faktiskt så att många (inklusive mig själv) inte hinner se vad det är som pågår i våra liv förrän i efterhand. Det stressas hit och dit och det instagrammas och twittras innan man ens hunnit upp på morgonen.
Idag bokstavligt talat flög jag upp ur sängen vid halv 7. Tvättade ansiktet, borstade tänderna, fick på mig långkalsonger (viktigt!) och träningskläderna. Innan jag ens hann tänka på vad jag gjorde så var jag ute på en morgonpromenad tillsammans med några tranor som såg lite vilsna ut där uppe i luften.
Jag sög i mig varje gnutta av energi. Jag ​kände hur den kalla luften blåste mot mina kinder så det stack. Det ​doftade vinter. Ni vet den där ​känslan, det luktar egentligen ingenting men det är ändå en vinterlukt som påminner om alla möjliga minnen man hade som barn. ​Bra minnen. För mig.
Jag ​ser helt annorlunda på en del saker efter min promenad på 40 minuter. Det var uppfriskande.
Trevlig ndag på er!

Här sitter jag och ska fortsätta äta min gröt som blivit kall eftersom jag skrev här istället ;)

Likes

Comments

View tracker

Ungefär så kan jag förklara hur jag mår och ser ut. Lite oklart sådär. Inne på 13 dagen med feber och inget hjälper. Huvudvärken är värre än förut och jag sluddrar i mitt tal. Ungefär som när en liten fylla gått snett? Ja men typ. Mina feberperioder är det värsta jag vet. Så jävla vidrigt. Och att inte veta varför? Sjukvården vet inte. Jag är trött varje minut på dygnet och jag får tvinga mig upp varje morgon. Ibland kan jag sova 15 timmar och vara lika trött när jag vaknar. Ibland kan jag inte sova pga svettningar och "spring i benen", mina mardrömmar och min ångest, jag ligger klarvaken och väntar på morgondagen. Hur den ska bli. Är jag pigg nog att planera något? Det är jobbigare vissa dagar. Senaste veckan har varit ett helvete. Visst hjälper det att vara positiv men något som hjälper mer är att vara ärlig, mot andra och sig själv. Man behöver inte vara så satans stark hela tiden. Inatt ska jag sova och imorgon är jag ledig. Godnatt, ta hand om er

Likes

Comments

Spenderat några timmar hos min 'syster' och hennes hund Doris. Mysigt så! Efter det åkte jag till mitt föräldrahem Öjenäs och började fixa till ett bord jag tänkt ha som matbord. Eller så kapar jag benen lite och har det som tv-rumsbord. Den som lever får se.
Många tankar i huvudet nu med både det ena och det andra så det är gött att hålla sig sysselsatt.
Nu ska jag krypa ner i soffan en stund innan det blir kväller.

Likes

Comments

Mörrnmörrn! Sovmorgon mitt i veckan, orkade sova ända till halv 8 😎
Några koppar kaffe som vanligt till Malou efter tio sen lite träning samtidigt som min fyrbenta kompis Puma får sig en härlig promenad. Hejmässä 👋

Likes

Comments

Vaknade utan ont i magen och illamående idag, äntligen!
De senaste gångerna som jag varit ledig från jobb har jag bara varit sjuk och trött. Så det här var en riktig energikick idag!
Nu äter jag en sen frukost och tittar på Malou efter tio innan dagen kan dra igång på riktigt med en promenad tillsammans med min fyrbenta håriga kompis.
Puss i pannan och ha en Underbar dag! 

Likes

Comments

Vet inte vad jag ska kalla dom. Kärt barn har många namn.
Här är iaf mina frökex som jag slängde ihop igår. Supergott 👍
En lugn härlig helg.
Spelade bingolotto hos mamma och pappa igår och inser för varje bingokväll att allt är så himla tomt efter det här året när farfar, morfar, AnnaTora (mammas faster) våran ena hund och min katt gått bort, dött. Det är så stilla och tyst, som om det precis dragit förbi en storm. Julen blir inte densamma i år.. ❤

Likes

Comments

Idag ska bilen lämnas in på verkstan innan jag börjar jobba. Jobb hela denna vecka blev det tydligen också. Skönt att tänka på annat!

Likes

Comments

Inatt fick jag en panikångestattack. En starkare än vad jag haft förut. Det bultade i hela kroppen och jag hade ont överallt och fick inte fram ett ord nästan. En nära vän kom och hämtade mig där jag var och vi åkte hem till mina föräldrar där mamma mötte oss i dörren. Jag har aldrig förut orkat visa för någon och absolut inte mamma hur jag mått.
Jag önskar inte ens min värsta fiende detta mående. Känns som att det gått käpprätt åt helvete med allting det senaste. Men imorgon är en ny dag, ny vecka och jag ska kämpa för att slippa den här skiten!

Likes

Comments

En fredag helt i min smak. Jag har bakat bröd som ska ätas till frukost imorgon och så slängde jag ihop en kladdkaka under tiden degen stod på jäsning, är ju ändå fredag liksom 😋
Tror dock att frukostbrödet inte blev så bra som jag hoppats... Kändes lite hårt typ 😂 Ja ja, övning ger färdighet.
Ha en fin fredag Alla! 😊

Likes

Comments