Så kan det vara ibland. En dålig start på hela veckan. En huvudvärk som vägrar att släppa.. Tredje dagen nu. Men imorgon kanske jag känner mig piggare? Jag tror det iallafall.
Inatt har mini i magen hållt mig vaken och Elsa🐶 har varit krasslig i halsen och magen och hostat. Stackars lilla piga. Nu ska vi bädda ner oss i sängen igen efter att ha vinkat hejdå till mannen i huset. 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lite måndagsångest vaknade jag med i morse. Bara för att det just nu är så mycket i skolan med inlämningar och långa dagar. Längtar tills november är över 🙏
Idag ska vi hem till min mamma och pappa och äta och ikväll ska jag grijera första julskinkan för i år. Möms! Eftersom jag inte är speciellt matsugen nu för tiden så är jag ändå glad att julskinkan lockar även i år 🤣🙈
Hittills under graviditeten har jag mått ganska så dåligt. Varit illamående, trött som fan och haft huvudvärk som inte släpper och inte kunnat sova. Mardrömmarna jag har ska vi inte ens tala om.. Trots detta har jag snart avklarat första kursen i skolan, heja mig! 🙌
Ha en fin söndag 🌺

Likes

Comments

Just precis. Jag är inte ensam om min kropp längre.
En liten bebis ligger i min mage och sprattlar för fullt. Min och Joakims lilla bebis! Kan fortfarande inte fatta?! I april beräknas lill*n att komma till världen. Vilken känsla! Gråter, skrattar och är arg och irriterad om vartannat. En riktig omställning för kroppen minst sagt! 🌼

Likes

Comments

Spenderat natten hemma hos mor och far. Sitter och tänker mig tillbaka på hur långt jag kommit med mig själv. Hur mycket bättre min ångest och sociala fobi blivit. Och för just ett år sedan skrev jag ett inlägg här om min längtan. Även då var jag på exakt samma ställe. Här http://nouw.com/grunkan/jag-langtar-25344762 är inlägget jag skrev för ett år sedan.

Sen dess har Mycket hänt. I vinter sa jag upp mig från mitt dåvarande jobb. Jag jobbar nu "bara" som timvikarie igen. I samma veva träffade jag en underbar människa som jag flyttade ihop med ganska så snart och sa upp min lägenhet några månader efter. Det är det bästa beslutet hittils för shit vad det har lyft mitt självförtroende. Jag tror på mig själv mer igen och i och med det så sökte jag i våras in på komvux och kommer läsa till undersköterska våren 2018.

Jag och Joakim skaffade i Mars en liten jack rusell terrier tik vid namn Elsa.

Så man kan verkligen säga att mycket har förändrats och det till det bättre. Jag kan inte formulera mig i ord så bra. Jag är överväldigad. Lyckligt lottad över att ha min familj, så fina svärföräldrar och mina vänner ♡ Tacksamhet!

Likes

Comments

Förra veckan hämtade vi (jag och Joakim) denna lilla tös till vänster (Elsa), Puma hon till höger (😉) har godkänt och tycker att hon är lite jobbig stundtals men att hon är Glad att inte vara ensam längre. Förra året dog ju Pumas hundkompis som bodde hos oss och även våran katt samma år. Det var tufft för henne (och oss såklart).
Nu ligger jag och Elsa i soffan framför tvn och tittar på Malou efter tio. Inväntar att hem till gården ska börja.
Ha en fin dag alla fina människor 💕

Likes

Comments

Så sant som det är sagt. Ny vecka nya möjligheter 💪 Laddad till tusen med nyttig frulle och två koppar kaffe.
Liite halvt speedad fixar jag i lägenheten med allt på en gång. Längtar efter älsklingen så jag måste göra något hela tiden för att tiden ska gå någorlunda fort.
Nu ska jag fortsätta här hemma innan morsan kommer hit. Ha det bäst 😘 /Grunkan

Likes

Comments

Dagen började ganska bra med frukost och nyhetsmorgon innan jobbet. Magvärk, ryggont och illamående slog till som en blixt för 2 timmar sen och här ligger jag och har sjukskrivit mig från jobb. Jag hatar den här förbannade jävla skiten. Vet inte om jag ska sitta ligga eller stå. Bröt ihop i tårar direkt jag kom innanför dörren här hemma. Det är bara att hoppas på att jag får en tid för utredning snart för det här orkar jag inte med längre.
Det här är jag. Naken ända in i själen känner jag mig efter att jag skrivit dessa rader.
Mvh en skitnödig Emelie!

Likes

Comments

Mycket som hänt sen sist jag skrev här. Inte hunnit eller orkat att vara så aktiv nånstans mer än i verkliga livet. Det som faktiskt pågår, här och nu.
Jag är starkare nu än jag varit på länge. Jag har äntligen kunnat skratta på Riktigt igen utan att få dåligt samvete.
Det känns som om 2017 är året då mycket vänder. Även om jag vet att det bara är en siffra liksom så känns det som en nystart. En start på något bra!

Ta hand om er! ♡ 

Likes

Comments

Idag är jag piggare! Huvudet är iallafall lugnare, jag har jobbat och nu är jag hemma och lagar mat innan jag ska iväg och jobba igen.
Sedär, det hjälper att lätta lite på hjärtat ibland 😏 Puss på er!

Likes

Comments

Tårar i juletid. Ibland känner jag mig inte så stark, inte glad. Jag tänker på hur allt såg ut för ett år sedan. Hur många människor jag förlorat runt mig. Hur mycket jag verkligen saknar allt som var då, förra året. Men det hjälper inte att älta det som varit och det vet jag. Ibland måste det bara få komma ut.
Jag hoppas och önskar att nästa år för något gott med sig till alla mina nära och kära. Även de som jag inte pratar med så ofta längre. Jag önskar er allt gott.
Tack för mig, en aning berörd & ledsen denna luciadag. Men det får ni stå ut med!

Likes

Comments