Mycket som hänt sen sist jag skrev här. Inte hunnit eller orkat att vara så aktiv nånstans mer än i verkliga livet. Det som faktiskt pågår, här och nu.
Jag är starkare nu än jag varit på länge. Jag har äntligen kunnat skratta på Riktigt igen utan att få dåligt samvete.
Det känns som om 2017 är året då mycket vänder. Även om jag vet att det bara är en siffra liksom så känns det som en nystart. En start på något bra!

Ta hand om er! ♡ 

Likes

Comments

Idag är jag piggare! Huvudet är iallafall lugnare, jag har jobbat och nu är jag hemma och lagar mat innan jag ska iväg och jobba igen.
Sedär, det hjälper att lätta lite på hjärtat ibland 😏 Puss på er!

Likes

Comments

Tårar i juletid. Ibland känner jag mig inte så stark, inte glad. Jag tänker på hur allt såg ut för ett år sedan. Hur många människor jag förlorat runt mig. Hur mycket jag verkligen saknar allt som var då, förra året. Men det hjälper inte att älta det som varit och det vet jag. Ibland måste det bara få komma ut.
Jag hoppas och önskar att nästa år för något gott med sig till alla mina nära och kära. Även de som jag inte pratar med så ofta längre. Jag önskar er allt gott.
Tack för mig, en aning berörd & ledsen denna luciadag. Men det får ni stå ut med!

Likes

Comments

En slapp-söndag. Städat och fixat här hemma och tittat på en julfilm som jag inte minns titeln på.
Kvällen har jag spenderat med en saknad vän och nu kollar jag på beck innan en renbäddad säng kallar på mig. Skönt. Riktig mysdag!
Hoppas ni haft en lika bra helg som jag haft 😘

Likes

Comments

Att lära sig uppskatta saker i vardagen. Ja, för det är ju faktiskt så att många (inklusive mig själv) inte hinner se vad det är som pågår i våra liv förrän i efterhand. Det stressas hit och dit och det instagrammas och twittras innan man ens hunnit upp på morgonen.
Idag bokstavligt talat flög jag upp ur sängen vid halv 7. Tvättade ansiktet, borstade tänderna, fick på mig långkalsonger (viktigt!) och träningskläderna. Innan jag ens hann tänka på vad jag gjorde så var jag ute på en morgonpromenad tillsammans med några tranor som såg lite vilsna ut där uppe i luften.
Jag sög i mig varje gnutta av energi. Jag ​kände hur den kalla luften blåste mot mina kinder så det stack. Det ​doftade vinter. Ni vet den där ​känslan, det luktar egentligen ingenting men det är ändå en vinterlukt som påminner om alla möjliga minnen man hade som barn. ​Bra minnen. För mig.
Jag ​ser helt annorlunda på en del saker efter min promenad på 40 minuter. Det var uppfriskande.
Trevlig ndag på er!

Här sitter jag och ska fortsätta äta min gröt som blivit kall eftersom jag skrev här istället ;)

Likes

Comments

Ungefär så kan jag förklara hur jag mår och ser ut. Lite oklart sådär. Inne på 13 dagen med feber och inget hjälper. Huvudvärken är värre än förut och jag sluddrar i mitt tal. Ungefär som när en liten fylla gått snett? Ja men typ. Mina feberperioder är det värsta jag vet. Så jävla vidrigt. Och att inte veta varför? Sjukvården vet inte. Jag är trött varje minut på dygnet och jag får tvinga mig upp varje morgon. Ibland kan jag sova 15 timmar och vara lika trött när jag vaknar. Ibland kan jag inte sova pga svettningar och "spring i benen", mina mardrömmar och min ångest, jag ligger klarvaken och väntar på morgondagen. Hur den ska bli. Är jag pigg nog att planera något? Det är jobbigare vissa dagar. Senaste veckan har varit ett helvete. Visst hjälper det att vara positiv men något som hjälper mer är att vara ärlig, mot andra och sig själv. Man behöver inte vara så satans stark hela tiden. Inatt ska jag sova och imorgon är jag ledig. Godnatt, ta hand om er

Likes

Comments

Spenderat några timmar hos min 'syster' och hennes hund Doris. Mysigt så! Efter det åkte jag till mitt föräldrahem Öjenäs och började fixa till ett bord jag tänkt ha som matbord. Eller så kapar jag benen lite och har det som tv-rumsbord. Den som lever får se.
Många tankar i huvudet nu med både det ena och det andra så det är gött att hålla sig sysselsatt.
Nu ska jag krypa ner i soffan en stund innan det blir kväller.

Likes

Comments

Mörrnmörrn! Sovmorgon mitt i veckan, orkade sova ända till halv 8 😎
Några koppar kaffe som vanligt till Malou efter tio sen lite träning samtidigt som min fyrbenta kompis Puma får sig en härlig promenad. Hejmässä 👋

Likes

Comments

Vaknade utan ont i magen och illamående idag, äntligen!
De senaste gångerna som jag varit ledig från jobb har jag bara varit sjuk och trött. Så det här var en riktig energikick idag!
Nu äter jag en sen frukost och tittar på Malou efter tio innan dagen kan dra igång på riktigt med en promenad tillsammans med min fyrbenta håriga kompis.
Puss i pannan och ha en Underbar dag! 

Likes

Comments

Vet inte vad jag ska kalla dom. Kärt barn har många namn.
Här är iaf mina frökex som jag slängde ihop igår. Supergott 👍
En lugn härlig helg.
Spelade bingolotto hos mamma och pappa igår och inser för varje bingokväll att allt är så himla tomt efter det här året när farfar, morfar, AnnaTora (mammas faster) våran ena hund och min katt gått bort, dött. Det är så stilla och tyst, som om det precis dragit förbi en storm. Julen blir inte densamma i år.. ❤

Likes

Comments