Mit første indlæg vil jeg bruge til, at fortælle om noget magisk jeg har oplevet i dag.
I dag har jeg været til en alternativ behandling. Den gik ud på, at fjerne mine smerter i ryg og lænd, min hovedpine og koncentrations og hukommelses problemer.
Jeg har altid været skeptisk overfor sådan noget magisk, men jeg er blevet positivt overrasket.

Over lang tid har jeg gået og klaget over at min ryg gør ondt. Der ud over har min mor bemærket, at jeg har haft svære ved at koncentrere mig og holde fokus og der med også pludselig glemmer hvad jeg snakker om. Det kan skyldes mange forskellige ting.
Men på det sidste har jeg haft en del ting at se til. Som de fleste jo nok har, nu når det lige har været jul. Jeg har lige lavet en stor opgave og den har taget en del på mit humør og gjordt mig stresset. Ud over det har der været en masse andre ting jeg har skulle have styr på. Alle de ting gjorde mig stresset og det bemærkede min mor.

Derfor sagde hun at jeg kunne prøve, at gå til sådan en jeg kalder for en troldkvinde.

Jeg tog der ud med en positiv indstilling til det og blev overrasket over, at jeg fra starten af kunne mærke en forskel i min ryg. Bare det første sted jeg blev tygget på, kunne jeg mærke en ro og afslappethed.
Efter at der var gået en time og jeg var færdig var der en tydelig forskel. Og det er IKKE bare noget jeg finder på.
Jeg kan stadigvæk mærke en tydelig forskel fra før og efter. Nu håber jeg bare på, at jeg kan slappe lidt mere af så jeg ikke går og spænder i musklerne hele tiden. Så håber jeg også at jeg ikke bliver for stresset.

Men jeg vil lige sige, at det er ikke alle der kan mærke en forskel. Det er ikke altid et mirakel middel. Jeg tror at hvis man gå positivt ind til det, vil man kunne mærke en forskel. Men tvært imod, hvis man har en negativ indstilling på det, tror jeg ikke at det hjælper. Både min mor og jeg har mærket forskel.
Der findes også mange andre behandlinger mod alt muligt forskelligt. Det er bare at finde ud af hvad man har brug for.
En ting er sikkert jeg synes, at det er vær at prøve.

Håber at det første indlæg faldt i god jord.
Knus

Likes

Comments